- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
aynen öyle. ben de konu sahibini bu yüzden uyarmak istedim. çünkü ben yaşadım. tamam bazı şeyler onu yaşamadan ders olmuyor ama, başına gelmiş biri olarak ben diyeceğimi diyorum sadece. .
Ben aslinda beni anlamasi icin kendinden ornek veriyorum cogu zaman bana birsey giyme dediğinde sende şunu giyme bundan sonra o zaman diyorum ve tamam giymeyiveririm nolacak diyor yani kendinden cokca taviz veriyor
tamam işte ozaman kafayı ünive tak derslerine tak kafanı. yani sevgilinden daha çok derslere yoğunlaş ozaman daha iyi olucak :)
arkadaşların dedikileri dogru hayatımın merkezi resmen bi kavga edelim küçük bir kavga ben salya sümükböyle gitmez farkındayım ama elimdede degil benim 3ssenedir böylyim
İşte ben de diyorum ki canım benim, ilişkilerde çiftler kendi karakterlerinden, kendi yaşamlarından taviz vermemeli...
arkadaşların dedikileri dogru hayatımın merkezi resmen bi kavga edelim küçük bir kavga ben salya sümükböyle gitmez farkındayım ama elimdede degil benim 3ssenedir böylyim
2 yillik iliskim var. Ben 20 erkek arkadasim 28 yasinda. Oyle bagliyim ki ondan baska bisey dusunemez oldum cok guveniyorum ama durmadan biri faceten eklemis mi diye bakiyorum ekleyen kizlara mesaj atiyorum :-D asiri derecede kiskancim kimle konustu napti hep kontrol ederim. Kiziyor artik neyi mi gordun de surekli telefonumu kurcaliyorsun diye bisey gormedim onunla ilgili ama bi kac arkadasi var biraz capkin bu arkadaslar surekli suraya gidelim buraya gidelim diyorlar o yuzden supheleniyorum. Onunla ilgili en ufak bisey duysam gozlerim doluyor bisey olacak diye ödüm kopuyor. gece uyumadim sanmis gec bi saatte aramis beni ilk çalışında actim telefonu uyumuyor muydun dedi bana uyuyordum dedim yani boyle oyle bi yatiyorum ki titresimli telefonuma mesaj gelse uyaniyorum ondan diye aramızda da hic bi sorun yok seviyorum seviliyorum ama artik bu kadar mesgul etmesin kafami istiyorum
Tartışmaya gerek yok ki mesajında bana soğuk gelse bile benim içime korku düşüyor acaba soğudumu benden diye:26:
Dogru diyorsunuz ama insan bi kere taviz verdiginde devami geliyor galiba ne yapmam lazim peki bundan sonra
Kendine boşuna eziyet çektiriyosun resmen 3 senedir
Kesinlikle dogru 3senedir böylyim yaşım 19 beynim bi 50 var
Bi gün akıllanırsın canım, inşallah geç olmaz o zaman
Değmez, sen kendi değerini bilmezsen el hiç bilmez.
hmm:) teşekkür ederim.. şanslıyım gerçekten:) herkes kendine bir boğa erkeği bulsun:):) test ettim onaylıyorum
2 yillik iliskim var. Ben 20 erkek arkadasim 28 yasinda. Oyle bagliyim ki ondan baska bisey dusunemez oldum cok guveniyorum ama durmadan biri faceten eklemis mi diye bakiyorum ekleyen kizlara mesaj atiyorum :-D asiri derecede kiskancim kimle konustu napti hep kontrol ederim. Kiziyor artik neyi mi gordun de surekli telefonumu kurcaliyorsun diye bisey gormedim onunla ilgili ama bi kac arkadasi var biraz capkin bu arkadaslar surekli suraya gidelim buraya gidelim diyorlar o yuzden supheleniyorum. Onunla ilgili en ufak bisey duysam gozlerim doluyor bisey olacak diye ödüm kopuyor. gece uyumadim sanmis gec bi saatte aramis beni ilk çalışında actim telefonu uyumuyor muydun dedi bana uyuyordum dedim yani boyle oyle bi yatiyorum ki titresimli telefonuma mesaj gelse uyaniyorum ondan diye aramızda da hic bi sorun yok seviyorum seviliyorum ama artik bu kadar mesgul etmesin kafami istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?