erkek arkadasimi dusunmekten kafayi yiyecegim bigun :(

aynen öyle. ben de konu sahibini bu yüzden uyarmak istedim. çünkü ben yaşadım. tamam bazı şeyler onu yaşamadan ders olmuyor ama, başına gelmiş biri olarak ben diyeceğimi diyorum sadece. .

hayatta kimse için onsuz yaşayamam demeyeceksin onsuz yaşamayı öğrenmek zorunda kalıyorsun..

Ben aslinda beni anlamasi icin kendinden ornek veriyorum cogu zaman bana birsey giyme dediğinde sende şunu giyme bundan sonra o zaman diyorum ve tamam giymeyiveririm nolacak diyor yani kendinden cokca taviz veriyor

İşte ben de diyorum ki canım benim, ilişkilerde çiftler kendi karakterlerinden, kendi yaşamlarından taviz vermemeli...

Güven konusun da bir problem yoksa bu kadar düşünmek yersiz
Sizin ki düşünceyi de geçmiş zaten faceden her ekleyen kıza mesaj falan atmak bence rencide edici bir durum

tamam işte ozaman kafayı ünive tak derslerine tak kafanı. yani sevgilinden daha çok derslere yoğunlaş ozaman daha iyi olucak :)

Zaten son bir sinavim kaldi. Eylulde universite yolcusuyum insallah bu yilim cok stresli gecti birde belki bununda etkisi vardir 2.sene girisimdi sinava v.b birde 3-4 ay sonra ben uzak bi yere gidecegim buyuk ihtimal normalde evlerimizde cok yakin goruyoruz surekli birbirimizi gidecegim diye takiyorum belkide

arkadaşların dedikileri dogru hayatımın merkezi resmen bi kavga edelim küçük bir kavga ben salya sümük böyle gitmez farkındayım ama elimdede degil benim 3ssenedir böylyim

Tartışmaya gerek yok ki mesajında bana soğuk gelse bile benim içime korku düşüyor acaba soğudumu benden diye:26:

Davranis bozuklugu bunlar .tedavi olun sagliginizi bozabilirsiniz en sonunda.

efecim

Kendine oyalanacak bişeyler bul ve bu huylarından kesinlikle vazgeç, erkekler ne kadar kendini geri çekersen o kadar sıcak davranıyor. 2 hafta önce ayrılmanın eşiğine geldiğim adam, ben kendimi geri çektikten sonra beni hiç bırakma olur mu meleğim modunda. Kendini geliştirmek adına birşeyler yap. F ilm izle, kitap oku. Merak ettiğin konuları araştır, bilen kadın her zaman değerlidir.

Tartışmaya gerek yok ki mesajında bana soğuk gelse bile benim içime korku düşüyor acaba soğudumu benden diye:26:

Duygularıma tercüman olan birine ilk defa rastlıyorum sanıtorumki bi ben böylyim ben o sogklgu hissdiyim varya acana kdr arıyorum nolduu bişeymi oldu ben bişey yapmadım benimki hastalık boyutunda artık benden ayrılcıkmı acaba beynimi yiyorum

Dogru diyorsunuz ama insan bi kere taviz verdiginde devami geliyor galiba ne yapmam lazim peki bundan sonra

Yapın böyleyse değişebileceğini zannetmiyorum. Ama en azından dikkat et bundan sonra.
Onun hayatını kısıtlamaktan vazgeç bi kere, ikinizin ayrı hayatları var.
Aranızda güven varsa gerisi aşılır, aldatılma korkun varsa bi gün başına gelir Allah korusun. Onun için şu korkularını biraz azalt, zamanla geçecek zaten.

Bi gün akıllanırsın canım, inşallah geç olmaz o zaman
Değmez, sen kendi değerini bilmezsen el hiç bilmez.

Ama konu sahibi çok dogru demiş o tavizi bi kere verdinmi o hep öyle gidiyo işte bendede hep böyle gitti bi çaree bi çaree

hmm:) teşekkür ederim.. şanslıyım gerçekten:) herkes kendine bir boğa erkeği bulsun:):) test ettim onaylıyorum

benm erkek arkadaşımda boğa ama aşırı derecede kıskanç mı desem takıntılımı desem yoksa herşeyi didikliyormu desem bilemedim gerçi ben umarsamıyorum dinlemiyorum
karşısındada konu sahibi gibi biri istiyor herşeyi didiklesin benimde en nefret ettiğim şeydir
yani facesine girip konuşmalarımı okumam.hatta 3aydır şifresini değiştirmiş. ben acaba nezaman soracam diye beklemiş 3ay sonra kendisi söyledi ben şifremi değiştirdim fark etmedin bile
bu arada ben akrebim.. güya akrepler kıskanç olur..
herkesin kendine ait bir özeli vardır unutmamak lazım

Kendini ise ver arkadaslarinla görüş kursa yazil biraz mesafe koy araniza yoksa kendinizi yipratirsiniz. Geriye küller kalir sen koşma peşinde o kossun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya şu yazdıklarınızı okudukça keşke zamanı geri alabilseydim diyorum. 2 ay öncesine, onu benden kaçırtacak raddeye getirmeden önceki safhaya, o anlara geri dönebilseydim diyorum. değiştirirdim kendimi illa ki. çünkü olmaz böyle. illa ki bir taraf sıkılıp kaçacak. araya başka şeyler girecek sıkmadan sevin birbirinizi. gidecek olan zaten gider. siz sıkın ya da sıkmayın. yapacak olan zaten yapar. ama siz de buna tuz biber olup da kaçırtmayın, soğutmayın kendinizden. . madem o kadar seviyorsunuz, bunları da yapmak zorundasınız. o kadar taze yaşadım ki, size o yüzden bu kadar söylüyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…