Erkek arkadaşımı hastanede ziyaret etmek istemem yanlış mı?

everyday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
145
0
46
Gaziantep
Sözlüm ameliyat oldu bu sabah ve ameliyattan çıktı çok şükür ben yanına gitmek istiyorum izinde aldım ama annem karşı çıkıyor kendi kendine ne işin var diye iş yerindeki müdürüm de tuaf karşıladı ben mi yanlış düşünüyorum?

Bence hiç tuhaf değil.Ben olsam kesinlikle giderdim.Bence gitmezsen ayıp,sonuçta ameliyat bu.Küçük bir şey değil

eğer sözlendiyseniz ailelerinizinde haberi varsa gitmemeniz anormal olur annenizide yanınıza alarak geçmiş olsun diyebilirsiniz Sonuçta adam hayatını birleştireceği insanı yanında görmek isteyebilir...

akşama hep birlikte gideriz zaten ama ben akşamı beklemek istemiyorum ben sıradan doktora gittiğim de bile o yanımda olmak istemişdi arkamdan hastaneye geldi arada kaldım resmen

annem hemen babama haber vermiş kızınla ben ugraşamayacağım demiştir
babam akşamla birlikte gideriz dedi erken gidelim dedim tamam dedi inşallah öğleden sonra gideriz enazından annemden çok daha ılımlı konuştu. Kafamıza göre neden hiç birsey yapamıyoruz

insan arkadaşı olsa gider görmeye.
hiç de anormal değil tabiki gideceksiniz.

canım sözlüsünüz gitmemen saçma,annen neden karşı çıkıyor anlamadım:26:

hiç de beklemez ben giderdim valla.
kaç yaşındasınız ki?

geçmiş olsun sözlüne de tabi ki gidilir yani bunda anormal bir durum olması bile söz konusu değil sonuçta hayatını birşetireceğin insan kendisi

Benim seviglimde ameliyat olduğunda ben kaldım yanında. Bütün gün ben vardım. Sondası filan vardı hep ben ilgilendim. Ameliyata girerken de ben vardım ve ben onu öperek uğurladım. Öperek karşıladım. Aslında ben gecede kalmak istiyordum ama olmadı abisi kaldı. Yani bu senin en doğal hakkın. Üstelik siz sözlüsünüz. Orada ailesinden çok daha fazla görmek ister sizi. En azından benim erkek arkadaşım öyleydi.

Tuhaf olan ne anlamadım .Annenin ve müdürünün yaklaşımı çok yanlış.Sağlık nede olsa canım ya.Ben ameliyat olduğumdada 2 eski sevgilim gelmiştir :) hoş ben 2siyle arkadaş kalabilmiştim .Canım tuhaflık yok bence gitmelisin

artık çocuk değilsiniz bence annenize babanıza bu kadar bağımlı olmanız normal değil...gitmezseniz ayıp olur.annenızın her sözünü dinlerseniz hiç bir şeye kendiniz karar veremezsiniz tabiki.

ben gidip kalayım da demedim sadece yanında olmak çok istemiştim akşama doğru gideceğim artık bu saatten sonra benim hastaneye gitmem enaz iki üç saat sürer.
bazen bizim fikirlerimiz ailemize yada büyüklere ters geliyor nişanlı kız ailesiyle gider gelirmiş ziyarete müdürüm de öyle söyledi 32 yaşında bir mühendis buda sesini duydum enazından içim daha rahat çok şükür annemle çokta ters düşmek istemiyorum zaten ters düştüğümüz konular oluyor bu sözlülük döneminde onu çokta çiğnemek istemiyorum ama kızıyorum tabii

bencede gitmesen ayıp olur şu an en çok ihtiyac duydugu insan sensindir, bide sözlün yani, sen tuhaf dusunmuyosun. ben ameliyat olsam yanımda hep sözlümün olmasını isterdim. gelmese çok kırılır gücenirdim kavga sebebi bile bence :)

ben başıma buyruk hareket ettim bunca zmndır kendi kararlarımı kendim aldım ama suanda çeyizdi eşyaydı annem koşturuyor benim için eksiklerimi tamamlıyor ben hiç brsy yapmıyorum zmnım yok o bana bu kdr destek olurken onu çiğneyemedim bu konuda biraz dar düşünüyor ama olsun benim için elinden geleni yapıyor ben 27 yaşındayım buarada

müdürüne eğer erkek ark.ımı hastaneye ziyarete gitcem dediysen tuaf karşılaması bence normal orta yaşların geneli böyle çünkü

sözlüne bu durumu izah ettin mi? haberi var mı?

sana tuhaf gelicek ama ben de annen gibi düşünüyorum....söz zamanında çok yüzgöz olmanızı istememiştir...gelin ata binmiş ya nasip demiş derler ya...ailende böyle düşünüyor,Allah korusun ayrılık olursa seni korumak için...millet dedikodu yapmak için fırsat kolluyor...kötü birşey değil tabiki ziyaret etmen ama bir de onların tarafından düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…