Erkek arkadaşımı hastanede ziyaret etmek istemem yanlış mı?

evet müdürüm de aynen böyle düşündü annem de.
ziyaret edecegim ztn etmeme gb bir durumum olamaz ama ailecek olacak bu ztn izin alamadım demiştim iş yerinden o da hiç brsy demedi sagolsun zaten böyle seylere takılmaz

Allah aşkınıza yaa hangi devirde yaşıyoruz. O sizin evleneceğiniz adam. 27 yaşındasınız ya buna daha çok şaştım. Bende zannettim ki 17-18 yaşlarında birisiniz. Farzedelimki ayrıldınız ne değişecek. İnsanlar ne diyecek aaa kıza bak sözlüsüne ziyarete gitti tüh ya ne ahlaksızlar mı diyecek. Bu kadar dar pencereden bakmayın hayata. Eleştri olarak söylemiyorum ama bu şekildeki tavizler sizi eksiltir. Alışkanlık haline getirir. Ve hayattan zevk almanızı engeller. Hep başkaları ne der diye düşünürseniz mutlu olamazsınız. Yada hep başkalarının dediğini yaparsanız siz olamazsınız. Onların şekillendirdiği bir kişi olursunuz. Doğru bildiğiniz şeyi yapın, yapmaktan da çekinmeyin.

bence de tuhaf.ben ameliyat olsam en sevdiklerim yanında olsun isterdim tabi bunların biri de sevdiğim adam.
yaşınız da küçük değil ki nasıl davranması gerektiği sizde bilirsiniz sonuçta.
sana bişey olsa allah korusun annesi izin vermediği için gelmediği öğrensen üzülmez misin
hem hastane ortamı bu bara,tatile gitmiyorsun ki dedikodu adın çıksın.

Ne münasebet canım. Sözlün ameliyat olmuş gidip görmen kadar normal birşey olabilir mi ya. Bende ameliyat olmuştum sözlüm gelip ( hatta o zaman sözlüm değildi) annemle kalmışlardı gece yanımda. Ki sen gündüz görüp geleceğini söylüyorsun. Çok saçma düşünmüş annen gerçekten git gör hem moral olur ona da.

başkalarının ne dediğine ne bakıyorsun kendi kararlarını kendin ver gitmenin uygun olduğunu düşünüyorsan git
benim erkek arkadaşım ameliyat olduğunda koşa koşa gitmiştim üstelik ziyaretçi gibi de değil o gece refakat etmiştim başında bekleyip..

ben erkek arkadaşım hasta olsa da giderdim, zira annesi yoğun bakımdayken de gittim, yanındaydım. bütün akrabaları da ordaydı, beni ilk defa gördüler ama sağlık sonuçta, destek olmak istedim. annem kızdı gitme dedi orası ayrı

senin gitmemen anormal olur bence

Sevgilim hastanede yatınca kek yapıp götürmüştüm,çok sevinmişti

Ben ameliyat olucam ve sevgilim, sözlüm artık her ne sıfattaysa akşam ailesiyle gelecek ha, benim değil ameliyat çıkışım girişimde de yanımda olmayacak ha. Çok net söylüyorum ben o insanın sevgisinden şüphe ederim. İyi günde kötü günde diye evlenmeye niyetleniyoruz ama sen daha şimdiden yarı yola bıraktın derim.

katılıyorum

gercekten deger verıosan , kım ne derse desın yanında olmalısın canım , emınım oda gelmedıgın ıcın alınır ıcten ıce sana , o yuzden gıt derım ben

Arkadasın gitmek istemesi hele hele sözlüyken cok cok normal..
Sanırım ailesi biraz eski düsünüyor sözlü, nisanlı kızın ne isi var bir basına erkek tarafının yanında gibi??
Benim basıma hic gelmedi yani Allah korusun hastanelik bir durum olmadı ama olsa sözlü veya nisanlı olmayı gectim, sevgilimken de giderdim yanında olurdum..

Bir insan dedikodu yapmaya görsün lafın dogruluguna bakmıyor ki, istedigi gibi konusuyor..
İnsanların sözlüsünü hastane' de ziyaret etmesi bile yanlıs anlasılacaksa basbasa vakit gecirmelerine kimbilir ne derler? :26:

Değil sözlü olmak arkadaşınız bile olsa gidilir.Hastalık bu tabiki de gideceksiniz bundan normal ne var ki?

siz gayet normal dşünüyorsunuz tabiki böyle bi zamanda yanında olmalısnız. ama malesef aileler bazen yanlış şekilde düşünebiliyorlar

tabiki gitmelisin. oğlumuz ameliyat oldu bi ziyarete bile gelmedi derler sonra. ilerde yüzüne bile vurulabilecek bir durum.
sözlün zaten bekliyordur gitmeni doğal olarak.

Şaştım kaldım doğrusu
Tabiki gitmelesin hatta geç bile kalmışsın bence ameliyata girmeden yanında olmalıydın.
Sözlünün sana eminim çok ihtiyacı vardır.

Gitmek istemenizve gitmeniz en doğal hakkınız..Bunu yapmakta doğru olanı. Ama annenizide kırmamanızda gerekiyor.

Ortak yolu bulmuşlar; birlikte ziyaret..
Madem ısrar etmenize rağmen vermediler izin, üzmeyin kendinizi.Nasıl olsa göreceksiniz ve sözlünüz anlayışla karşılamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…