- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.205
- 698
- Konu Sahibi ayyildiz8920
-
kaç gündür neler çektiğimi bilemezsiniz. yemeden içmeden kesildim. ağlamaktan harap oldum. ama seviyorum. ama nasıl olacak bilmiyorum. bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum.
kaç gündür neler çektiğimi bilemezsiniz. yemeden içmeden kesildim. ağlamaktan harap oldum. ama seviyorum. ama nasıl olacak bilmiyorum. bilmiyorum napıcağımı bilmiyorum.
ben nete iş yerinden girebiliyorum sadece haftasonu o yüzden yazamadım. adamakıllı düşündümm. ben böle bi adamla evlenemem, böle bi adamı çocuğumun babası yapamam. herşeyi geçtim ben böle bi adama saygı duyamam. ilk başta anlamaya çalıştım. ben gidersem o napar diye düşündüm. ama şu hayattaki hiçbir şey benden önemli değil. hele ki bana bunları yaşatmış birisi. ondan ayrılıcam. güzel bi işim var, capcanlı cıvıl cıvıl bi insanım,kimseye ihtiyacım yok. onunla devam edip de hayatımı şüphe ile geçirmiycem. miğdem almıyor zaten. ben bununla başedebilecek birisi değilim. o kadar geniş miğdeli değilim. herkese çok teşekkür ediyorum. beni kendime getirdiğiniz için. benim için dua edin lütfen. bundan kurtulabileyim.
Sevindim sizin adınıza
Doğru karar vermişsiniz
Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?