Erkek arkadaşımın 2. eşi olacağım,ama aileme nasıl anlatacağm bilmiyorm.yardım edin

buna benzer bir şekilde olaylar yaşadım ama sen şanslısın evlenmek istedigin kişinin çocukları yok bende eşimle tanıştıgımda evlenip ayrıldıgını çocukları oldugunu söyledi ama çocuklarının hiçbirşekilde evliligimize engel olmayacagının garantisini verdi bende güvendim ailemin tek kızı oldugum için vermiyeceklerini bildigim için gizli tutmak istedim ama bomba tam anlamıyla elimde patladı abim ögrendi ve istemeye gelecekleri gün çok büyük bir tartışma yaşadım annemle babamla sonra olmaz deyip kestirip attılar eşimi tanıma zahmetinde bile bulunmadılar bende 2 ay sonra kaçtım ve evlendik ailem hemen barıştı hiçbirşey olmamış gibi nişanlandık ve dügünümüz oldu şimdi ailem eşimden çok memnunlar damat degil oglumuz diyorlar yani söylemende fayda var canım inşallah mutlu ve mesut olursun

bencede söyle, ve erkek arkadaşının da doğruyu söylediğinden emin ol, senin yaşadıklarına benzeyen bi olay yaşadı sevdiğim bi insan, adam 1 kere dedi,2 kere evlenmiş çıktı, çocuğum yok dedi,çocuğunun olduğu meydana çıktı,ve işin hayret verici yanı adamın annesi, babası,akrabaları herkesden sakladı tüm bunları, şerefzilerdi çünkü,daha neler neler tabii insan sevdiği insanın hayatta yalancı yada başka türlü kötü olabileceğine inanmıyor ama senin yazını okuyunca bu olay aklıma geldi, ben olsam aileme anlatmadan önce adamın aile nüfus kayıt tablosunu isterim,ve aileme asla arkamı dönmem, herşekilde bi gün ailene muhtaç oluyorsun çünkü

Insallah bu konuyu ailene güzel bir sekilde anlatip ve nisanini yaparsin canim. Cok dogru diyorsun senin icin de kolay degil. müsdekbel nisanlini bundan dolayi sucalma bilmiyiyorum belkide düsünürdür bazen hos karsila. Kolaymi bir insani kaybetmek gözünün ögnüne erimis gitmis gencecik kadin. Ama bu zamanla hal olacak bir sey o artik kalbini sana acmis icine sokmus tekrar mutlulu olmak istiyor. Kendimizi koyalim bi erkek arkadasin yerine allah korsun düsüncelere dalmayi birak insan kafayi bile yer üzüntüden. Senin icin de zor ilk zamanlarda böyle bir düsünce seziyoran da hos gör ona yardimci ol... Nisani takinca haberimiz olsun emi canim mutlulugunu paylasmak isterim :asigim: icini ferah tut

İnşallah herşey çok güzel olur, bir sorun çıkmadan takarız yüzüklerimizi tek isteğim bu... ilk defa bu sitede bir yazı yazdım gerçekten çok güzel bir şeymiş..herkese teşekkür ediyorum.

buna benzer bir şekilde olaylar yaşadım ama sen şanslısın evlenmek istedigin kişinin çocukları yok bende eşimle tanıştıgımda evlenip ayrıldıgını çocukları oldugunu söyledi ama çocuklarının hiçbirşekilde evliligimize engel olmayacagının garantisini verdi bende güvendim ailemin tek kızı oldugum için vermiyeceklerini bildigim için gizli tutmak istedim ama bomba tam anlamıyla elimde patladı abim ögrendi ve istemeye gelecekleri gün çok büyük bir tartışma yaşadım annemle babamla sonra olmaz deyip kestirip attılar eşimi tanıma zahmetinde bile bulunmadılar bende 2 ay sonra kaçtım ve evlendik ailem hemen barıştı hiçbirşey olmamış gibi nişanlandık ve dügünümüz oldu şimdi ailem eşimden çok memnunlar damat degil oglumuz diyorlar yani söylemende fayda var canım inşallah mutlu ve mesut olursun

teşekkürler..evet çocuğunun olmaması benim için bir şans, olsaydı eminim herşey çok daha zor olurdu. sizde zor günler geçirmişsiniz, ama herşeyin yoluna girmesine sevindim

bencede söyle, ve erkek arkadaşının da doğruyu söylediğinden emin ol, senin yaşadıklarına benzeyen bi olay yaşadı sevdiğim bi insan, adam 1 kere dedi,2 kere evlenmiş çıktı, çocuğum yok dedi,çocuğunun olduğu meydana çıktı,ve işin hayret verici yanı adamın annesi, babası,akrabaları herkesden sakladı tüm bunları, şerefzilerdi çünkü,daha neler neler tabii insan sevdiği insanın hayatta yalancı yada başka türlü kötü olabileceğine inanmıyor ama senin yazını okuyunca bu olay aklıma geldi, ben olsam aileme anlatmadan önce adamın aile nüfus kayıt tablosunu isterim,ve aileme asla arkamı dönmem, herşekilde bi gün ailene muhtaç oluyorsun çünkü

tanıdığınız kötü olaylar geçirmiş doğrusu.. çok zor yaa bu işler. yalan söylediğini sanmıyorum ama, aile nüfus kayıt tablosunu isteyemem ki nasıl isteyebilirim böyle birşey :((

ailen belki eşiyle anlaşamadı ayrıldı diye düşünse önce tepki gösterebilirdi ama ölüm bu allah gecinden versin ama her an bizimle. bu ne sizin nede arkadaşınızın elinde olan birşey. eğer siz anlatmakta zorlanıyorsanız size yardımcı olabilecek bir aile büyüğünden destek alın isterseniz. evli ailenizin daha mantıklı düşünmesine yardımcı olacak birisi. ama sizde mutlaka kendi fikirlerinizi ailenize kırmadan diretmeden güzelce anlatın. hiçbir ailenin buna kötü bir tepki vereceğini sanmıyorum.

teşekkürler. umarım herşey dediğiniz gibi kolay olur.

çok zor ya ama bir yolunu bulup mutlaka söyle....
bizde eşim askerden geldikten sonra kaçarak evlendik aklıma o geldi ama onun sonu kötüymüş bee...

tanıdığınız kötü olaylar geçirmiş doğrusu.. çok zor yaa bu işler. yalan söylediğini sanmıyorum ama, aile nüfus kayıt tablosunu isteyemem ki nasıl isteyebilirim böyle birşey :((

valla canım,en azından evlenirken alınıyor,o zaman bi punduna getir gör, göremezsen ondan habersiz evlilik başvurusu yaptığınız belediyeye git,dosyamdaki nüfus tablosuna bakıcam de bak, 2 tane buna benzer olay yaşayan arkadaşım var artık güvenemiyorum

valla canım,en azından evlenirken alınıyor,o zaman bi punduna getir gör, göremezsen ondan habersiz evlilik başvurusu yaptığınız belediyeye git,dosyamdaki nüfus tablosuna bakıcam de bak, 2 tane buna benzer olay yaşayan arkadaşım var artık güvenemiyorum

haklısın bu devirde erkeklere güvenmek çok zor..evlenirken dediğini yapıcam..teşekkürler

ben sizden küçüğüm ama abla şöyle bir arkadaş var anne akıl istio böle böle eşi ölmüş kızı istemeye gelceklermiş gibisinden de abla yokla aileni baktın olumlu ilk annene açıl:)

bu o kadarda kötü bir durum değil belki ama nasıl üstesinden geleceğimi bilmiyorum. erkek arkadaşımla yakında nişanlanmayı düşünüyoruz. ama onun başından daha önce bir evlilik geçmiş. askerdeyken kız kaçırmış ve eşi 1 yıl sonra kanserden vefat etmiş :( ben bunu başından beri biliyorum ama bazen çok üzülüyorum.. 6 aydan beri çıkıyoruz ve ocakda beni istemeye gelecekler ama ben aileme hala durumunu açamadım ve nasıl anlatacağımı bilemiyorum. acaba anlatmasam mı ? ailem nasıl bir tapki verir bilemiyorum :( benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? lütfen yorumm

durumu annene anlat bence saklamanın bir anlamı yok er yada geç çıkacak ortaya
kötü bir durum değil zaten
allah rahmet eylesin ilk eşi vefat etmiş bunu saklamanın bir manası yok
annene anlat o uygun bir dille babana anlatır
seni istemeye gelmeden önce anlatki sonradan ortaya çıkarsa ailen kızabilir bizden neden sakladın diye

bende eşimin 3. karısıyım ama herkez beni ikinci bilir hatta ilk eşinden bir de kızı var hadi 3. oluşumu kimseye söylemek istemedim ama kızı olduğunu ailemden saklamıştım sonuçta kızı yurt dışında ve yarı alman yani yanyana gelmem ve ailemin gelmesi imkansız sadece ablama söylemiştim sağolsun tüm sülale öğrendi aslında artık bilmeleri önemlide değil sonuçta o benim kocam ve ben bu şekil kabullendim hatta espirisini bile yapmaya başladım çocuğun varmı dediklerinde boyum kadar kızım var diyorum

tabiki anlatırdım.Neyse o sen kabul etmişsin bi kere..ailen kesin karşı çıkacaktır ama n eçok sevdiğini ne çok istediğini dile getirirsen kabul edeceklerdir muhakkak.

Back
X