Erkek arkadaşımın ablası beni çok ağlattı

21 yaşında ne evliliği böyle. Okulun bitti mi senin isin gucun var mi paran gelirin var mi.
Ayaklarin üzerinde durabiliyor musun tek başına.
Seni ne evin kurtarir ne duzenli hizmetci ne bahcivan.
Anne babada kurtarmaz.
Hele eşin hic kurtarmaz.
Sen bir hele oku kendi parani şöyle düzenli olarak kazan.
Az bir yasin gecsin ayni yastayiz seninle ondan yaziyorum.
Milyon tane ornek var kadın ayakların uzerinde durmadiktan sonra 10 bin kat daha cok eziliyor.
Hem bu adam ve ailesi ile de olmaz.
Bile bile lades deme.

Türk olan sen misin? Kıbrıslıysan bu insana hiç imla, noktalama, anlatım bozukluğu bir şey anlatmamışlar diyeceğim. konun anlaşılmıyor, en azından ben anlayamadım. birisi basur ama kim çözemedim :) Genel anlamda sanırım biraz patavatsız ve seni istemeyen bir görümceye sahipsin.Tatlım daha 21 yaşındasın acele etmene gerek yok ki evlilik konusunda.

Basur nedeniyle ertesi gün hastahaneyle gidecekti erkek arkadaşıma ya bu evden gideceksin ya da ablanı arıyacaksın dedim bana böyle böyle yaptın konuşmak istemiyorum dedim ondan sonra telefonu erkek arkadaşıma uzattım onun da sözü"ne yapacağız eminecim şimdi bu durumu biz oldu" telefonu yüzümüze kapattı konuşmadı

Bak kimse anlamamış ne yazdığını..
İlk mesajını düzenle kısmından nokta,virgül kullanarak ,paragraf yaparak tekrar yazarsan biz de seni anlarız ve yardımcı olmaya çalışırız

Bi ev bile istemedim iş yeri alalım kiraya çıkarız kiranın parasıyla da ev alırız dedim hayal dünyasında yaşama bizim öyle bir paramız yok dedi ekstradan

• işyeri aldın
  • kiraya çıktın
kira parasıyla nasıl ev alıyorsun??kirayı ödeyen sensin zaten.nasıl mantık anlamadım

Cok karisik tam anlayamadim.
Ortada bir üzülmesini gereken basurlu abla, basuru ciddi rahatsizlik sanan nişanlı,istemip alinmayan yüzük,alinan yüzuge goz koyan kaynana,tek anlayamadigim sa bahçıvancok karisik canim ya bosver bence sen bunlari bir garipler

Durumu çok iyi olan bir aile.
Bahçivan, çalışan yardımcı kadın olan bi ev.
Tahmin ediyorum ki, anne baba okumuş insanlar.
Kız 21 yaşında, başına evlilik vurmuş.
Okumuş da değil, bunu yazım kurallarından anlıyorum.
Pek inandırıcı gelmedin bana kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…