- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi casablanca22
-
KK da ne karışık konular, ne paragrafsız, virgülsüz, nasesli harfli yazılar gördü bu gözler.Basuru ablasının var hastaymış karışmamalıyız
Başka bisey de olabilirmis, allah korumuşPoff 2 kez okudum bazı yerleri 3-4 kez geçtim, bende sorun var orucum algı kapasitemi etkiledi diye düşündüm de şükür bi bende sorun yokmuş nickini bile yanlış yazdın, yaprak olacaktı yarpak oldu değil mi
Bi de emine çıktı. Who the f* is emine ??Basur nedeniyle ertesi gün hastahaneyle gidecekti erkek arkadaşıma ya bu evden gideceksin ya da ablanı arıyacaksın dedim bana böyle böyle yaptın konuşmak istemiyorum dedim ondan sonra telefonu erkek arkadaşıma uzattım onun da sözü"ne yapacağız eminecim şimdi bu durumu biz oldu" telefonu yüzümüze kapattı konuşmadı
Ben de aynı şeyi diyecektim; Google translate daha çok "Türkiye'li"Çok karmaşık anlatmışın ya.
Hiçbirşey anlamadımHerkese selamlar ben Türkiye'li erkek arkadaşım Kıbrıs'lı bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz ailesiyle tanışıldı ilk başta çok iyi olan kadın kişi olarak belki de hala iyi bir insan ama bana iğneleyici konuşmaya başladı önce erkek arkadaşım için o evlenip Türkiye'ye gelemez dedi orda ev alamazlar dedi sonra çocuğunu ne kadsr akıllı ne kadar uslu Can'ım benim diye severken biz de deli demedik ya diye bağırdı hüngür hüngür ağladım en son da ev planı yaparken benim ailemin maddi durumu çok iyi çok şükür evimizde bir düzenli kadın bir de bahçivan var erkek arkadaşını seviyorum tarla işiyle uğraşıyorlar bizden çok iyi değil durumları ablasının evinin elektiriğini bunlar veriyor ablasına 200 bin tl ye bir ev almışlar oturdukları ev de 300 bin tl mal olmuş güle güle otursun çocuklarıyla ama ben 500-600 bin liralık Bi ev bile istemedim iş yeri alalım kiraya çıkarız kiranın parasıyla da ev alırız dedim hayal dünyasında yaşama bizim öyle bir paramız yok dedi ekstradan kocasının bir evi falan var iki insan yeni evlendimi Murat önünde olur biz de yardımcı oluruz yapılır der benim zaten kimsenin evine ihtiyacım yok ailem bu evliliği Kıbrıslılar diye zaten istemiyor kızıma eziyet edecekler diye dün geceden beri ağlıyorum daha 21 yaşındayım lütfen bana akıl verin erkek arkadaşıma söyledim basuru varmış hastaymış diye üstünde bile durmadı en son rest çektim beni kimse ezemez diye inanın bana yapmadığım şey kalmadı kadına çocuğunun ayakkabısı o lafı söylediği gece koptu kucaklayıp ayakkabı almaya götürdüm ne bileyim doğum gününde istediği çiçeği bulmak için kaç Çiçekçi gezdim ama böyle olmuyor erkek arkadaşıma söylediğimde durum açıp ablacığınm böyle böyle oldu napacağız dedi kadın suratımıza telefonu kapattı
konuyu anlayan var mı kızlar ?
üniversite okuyan insanların noktalama işaretinden bi haber olmasına ve kendini ifade edememesine çok kızıyorum.
E canım sen de bas tekmeyi yani, adam kıçındaki et parçasını senden çok önemsiyor. İlk basur olan o sanki. Yada ölecek. İnsan biraz sahip çıkar. Abla napıyosun sen der. Seni kimsesiz bulmuşlar, Türkiyeli olduğun için de istemiyorlar işteSöyledim Canım o öyle bir kadın değil yapmaz öyle şey sen yanlış anlamışsındır diyor yaptıklarını unuttun mu diyor ahde vefa diye bir şey var ama ayıp diye de bir şey var iki gün evinde iyi davrandı diye bana böyle şeyler yapması doğru mu akşam da dinlemedi bizi bile uykusu vardı yemin ederim sana stressten kanamam oluyordu doktora gittik gözüm seyiriyor ve karnıma ağrılar giriyor annesi de ilk baş olur derken şimdi kızının tarafında ben el kızıyım Türkiye'liyim tabi kime ne ki ben bir yüzük istedim almadı istediğim yüzüğü Başkasını aldı annesi dediki beğenmesiysen ben takarım yüzüğü dedi ya bana çok yaptılarailem yanımda değil diye
Kıbrıstakiler de Türk. Konudan dolayı ayrım yapmak durumunda kalmışTürkiye'li nedir ya? Türküm demek bu kadar mı bitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?