Erkek arkadaşımın ablası beni çok ağlattı

Poff 2 kez okudum bazı yerleri 3-4 kez geçtim, bende sorun var orucum algı kapasitemi etkiledi diye düşündüm de şükür bi bende sorun yokmuş nickini bile yanlış yazdın, yaprak olacaktı yarpak oldu değil mi

Ben de gözlerimi kanatma pahasına okudum anladım. Ama basur meselesini sonraki yorumlarda çözdüm. Neyse yarpak kardeş sen kendine daha az sorunlu bi model bul bunlarla uğraşılmaz.

Bi de emine çıktı. Who the f* is emine ??

ayakkabısı düştü de siz kucaklayıp aldınız ama bu neyi belirtiyor orayı kaçırdım:)) kusura bakmayın istemsizce güldüm baya karışık olmuş

Hiçbirşey anlamadım
tek anladığım sevgilin kıbrıslı
Senelerdir kıbrısta yaşamışlığımın verdiği tecrübeyle diyorum ki UZAK OL......

Canım ben de çok anlamadım açıkcası ne yaşadıgını okunmuyor çünkü. ama oluyor böyle şeyler belki seni kıskanıyodur erkek arkadaşının ablası. Çünkü benim görümcem de beni kıskanıyo. Ama çok şu da var ki herkes kendi kalbinin ekmegini yiyor. Ben de zor durumda kalmıştım ama çok şükür çözüldü. Senin için de her şey iyi olur umarım

Lütfen Türkçe yazım kurallarına, noktalama işaretlerine dikkat edelim.
Konu bu halde devam ederse kapatmak mecburiyetinde kalırız.

E canım sen de bas tekmeyi yani, adam kıçındaki et parçasını senden çok önemsiyor. İlk basur olan o sanki. Yada ölecek. İnsan biraz sahip çıkar. Abla napıyosun sen der. Seni kimsesiz bulmuşlar, Türkiyeli olduğun için de istemiyorlar işte

Çok karışık yazmışsınız, nereye varacak diye çözmeye çalışıyordum ki, 21 yaşındayımı gördüm, yorumum belli tabi ki
Arkanızdan koşturan mı var? Hem de böyle sorunlu bir aileyle ? Yapmayın, etmeyin!

Offf ne ugrasiyorsun ya? Siradakine geciniz..kadin sorunlu ve ezikvariyse bu hep boyle kalacak. Bizimde 1 hayatimiz var..ha bundan sonraki daha mi iyi olur orasida biraz sans ama en azindan denemeden bilemezsin. Omur boyu bunlari cekmektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…