Erkek arkadaşımın ablası

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhaba :)
Benimki dert değil ama heyecanlıyım. Yarın erkek arkadaşımın ablasıyla tanışacağım . Tunalıda bir yerde oturur bir kahve içer kalkarız 1 saatlik bir tanışma olacak ve iyi bir izlenim bırakmam şart çünkü annesinin vekili gibi gelecek (annesi ablasının düşüncelerine çok güveniyormuş ) . Ablasının mezun olduğu bölümde okuyorum ben belki oradan bir bağlantı kurarım . Şimdiden yazarken bile heyecanlandım:(
Bir de ne giyeceğim sorunu var .:( Doğumgünümde erkek arkadaşımın benim için aldığı çantayı birlikte seçmişlerdi onu kullansam mı kullanmasam mı ? Sanki başka hiçbir şeyim yokmuş izlenimi vermek istemiyorum

Merhaba :)
Benimki dert değil ama heyecanlıyım. Yarın erkek arkadaşımın ablasıyla tanışacağım . Tunalıda bir yerde oturur bir kahve içer kalkarız 1 saatlik bir tanışma olacak ve iyi bir izlenim bırakmam şart çünkü annesinin vekili gibi gelecek (annesi ablasının düşüncelerine çok güveniyormuş ) . Ablasının mezun olduğu bölümde okuyorum ben belki oradan bir bağlantı kurarım . Şimdiden yazarken bile heyecanlandım:(
Bir de ne giyeceğim sorunu var .:( Doğumgünümde erkek arkadaşımın benim için aldığı çantayı birlikte seçmişlerdi onu kullansam mı kullanmasam mı ? Sanki başka hiçbir şeyim yokmuş izlenimi vermek istemiyorum

Yanında uzun kollu birşeyler al, Tunalı epey esiyor :) dün bacaklarım uyuştu soğuktan :D

Guzel ol ama havali olma bir takar ablasi sana valla kurtulamazsin elinden....

Cantayida gotur cok zevkliymissiniz de ovguler + puan aldirir

Ama kendin ol herseyden once onunseni begenmesi onemli degil...

Sizde heyecanın yanında korku da seziyorum. Sanki laf açmak zorunluluğu sizinmiş gibi, bağlantı kurmak zorundaymışsınız gibi. Neden korktuğunuzu sorabilir miyim? Çekindiğiniz bir şey mi var? Ya da ilk kez mi oluyor bu?

Bence normal giyin yani günlük şeyler çok abartılı olma çantayıda takabilirsin yada başka bir şeyde olabilir kıyafetine uygun.
Kendin gibi davran sohbet ederken vakit geçince heyecanını yenersin :)

aa Elmayraaa hemşeri bulduumm:) Dün tunalıdaydım bende akşam kesin karşılaşmışızdır ne hoş:):) Hırka alırım :)

:) Madodaydık, yemek yedik, kahve ictik dokuz gibi kalktık. O kadar soğuktu ki epey ısınamadm :) Tedbirli git sen heyecanla beraber donma :D

Yok daha önce de eski erkek arkadaşımın annesiyle tanışmıştım ama 2 sene kadar öncesi . Hani hem kardeşine ders çalıştırmak hemde tanışmak gibiydi .
Artık evliliğe giden bir ilişki olduğu için Allah'ın izniyle son olacağı için bu kadar gerginim

Yok daha önce de eski erkek arkadaşımın annesiyle tanışmıştım ama 2 sene kadar öncesi . Hani hem kardeşine ders çalıştırmak hemde tanışmak gibiydi .
Artık evliliğe giden bir ilişki olduğu için Allah'ın izniyle son olacağı için bu kadar gerginim

O zaman şunu söyleyeyim, siz gerginsiniz ve bu istemediğiniz dil sürçmelerine neden olabilir. Öncelikle sakinleşin. O da sadece bir insan ve sizi tanımak için sorular soracak. Çok ciddi olmayın, arada esprilerle yanıt verin. Kıyafetiniz bu noktada biraz geri plandadır ama ailenizle özel bir yemeğe gidiyorken nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin sırf o aldı diye bir çantayı o gün takmaya gerek yok, bu tarz şeyleri yalakalık durumu gibi algılayan insanlar var. Saçlara fön falan da olmasın abartı olmasın yani. Neticede o da bir insan ve izlenimleri de her zaman doğru olmak zorunda değil, kendi olmak her zaman için daha risksizdir.

Ya çanta zaten krem rengi deri bi çanta o renk topuklu çok sevimli ayakkabılarım da var tonlarını yakalayabileceğim elbise de .
Ama farklı kombinler de yapabilirim . Çantaya göre işte

Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bende erkek arkadaşımın ablası ile tanıştığımda çok heyecanlanmıştım. 2 yıl oluyor biz tanışalı neredeyse ve kalbime iniyordu diyebilirim. 2 hafta içerisinde de anne ve babasıyla tanışcam, düşün artık halimi :S

Kendimi tek sanıyordum bu konuda ama yalnız değilmişim. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Ben çok tutuktum ilk tanıştığımızda acayip bir ruh halindeydim. Hatta son birkaç aydır daha sık görüşüyoruz ve ancak alışabildim, geçen konuştuğumuzda da söyledim hatta ilk tanıştığımızda heyecan yaptım diye güldük birlikte :)

Sıkma canını ve doğal olmaya çalış. Aslında heyecanlanman hatta korkman onlara değer verdiğinin göstergesi oluyor. Sakın yanlış anlaşılmasın, korkmayan heyecanlanmayan değer vermiyor diye bir şey yok tabi ki..

Umarım güzel olur, bence çantayı tak, aldığı hediyeyi beğendiğini ve kullandığını görürse hoşuna gider. Güzel bir jest olur. :)

:) Ayy bende sevindim valla tek olmadığımı görmek güzel :)
İnşallah annesiyle babasıyla tanışacağım günleri de görürüm . aramız 8 yaş zaten:) Yaşına hürmeten:P.
Çantayı da takayım dimi . Ben başka bir şeyim yokmuş gibi düşünmesin diye öyle düşünmüştüm de

:) Ayy bende sevindim valla tek olmadığımı görmek güzel :)
İnşallah annesiyle babasıyla tanışacağım günleri de görürüm . aramız 8 yaş zaten:) Yaşına hürmeten:P.
Çantayı da takayım dimi . Ben başka bir şeyim yokmuş gibi düşünmesin diye öyle düşünmüştüm de

Yani bir arkadaşımız yalakalık olarak algılayan insanlar olabiliyor demiş ama bence sen iyi niyetli düşün ve tak. Kendini de kötü hissetme. Bende çok heyecan yaptım, saçmaladım ama geçiyor unutuluyor bunlar. Biz şimdi iyi anlaşıyoruz gayet, sizde iyi anlaşacaksınız eminim :) Tanıştıktan sonra bizimle de paylaş olur mu merak ederim ben.. :)

Yarına kadar bayılmazsam tabiki buraya yazarım:) Bencede iyi niyetli düşünmek gerekiyor . Ne giyeceğime de karar verirsem süper olacak .
Beyaz bir pantolon uygun renk bir üstle mi bütünlesem kahverengi elbiseyle mi?

Yarına kadar bayılmazsam tabiki buraya yazarım:) Bencede iyi niyetli düşünmek gerekiyor . Ne giyeceğime de karar verirsem süper olacak .
Beyaz bir pantolon uygun renk bir üstle mi bütünlesem kahverengi elbiseyle mi?

Vala krem kahverengiyle daha çok yakışır ama sen bilirsin, neticede bilemiyorum üzerinde görmediğim için. Ama emin ol ki her halinde güzel olursun. Netice de kardeşinin sevdiği kızsın, sana elbette değer verecektir. :)

Çantayı kesinlikle takmanı öneririm çok iyi bir izlenim bırakır eğer erkek arkadaşınız değil de tamamiyle ablasının zevki ise o çanta verdiğiniz değeri gösterir :34:

Ayrıca bende bir abla olarak yazıyorum bunları, biraz empati kurmak işi çözer kardeşimin kız arkadaşı yanımıza nasıl ne şekilde gelse nelerden konuşsa hoşuma gider ve anneme çok övgü dolu bahsederim diye bir kere kesinlikle abartı makyaj yok sonra fazla dekolteli kıyafetler yüksekten atmasyonlu konuşmalar hanım hanımcık kibarcacık bir kız ol işte :1:

Back
X