• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımın Ablasıına Sinir Oldum, Haksızmıyım?

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Arkadaslar öncelikle herkese merhabalar..

Benim 5. senelik bir ilişkim var. Zaman zaman kavga etsekte hersey güzel.
Bir sorunum var belki ben büyütüyorum belki de gercekten büyütmem gereken bir sorun onu da bilmiyorum :50:
Benden önce sevgilim Almanyadan bir kızla çıkmış ( Orada sevgilimin teyzeleri var ) öyle internetten falan görüşüp konusuyorlarmış.. Biz ilk cikmaya basladığımızda sürekli beni rahatsiz etti vede erkek arkadasımı. Neyse üstesinden geldik.

Sorun şu ki, Benimkinin ablası gitmiş faceden o kızla arkadaş olmus.. Cok sinirlendim ya. Sonucta bu kız sürekli arada bir ortaya cıkıp beni msnden faalan ekleyip abuk subuk konusuyordu. Ümitle aramızı bozmaya calışıyordu. Ben bunu görünce ümite söyledim böyle böyle dedim. Neden ekliyor ki onunla arkadas olmaları konusmaları cok mu önemliymiş dedim. Beni ilgilendirmez naparsa yapsın sen bana güven üzülme takılma böyle şeylere, sen benim birtanemsin kimse beni senden alamaz falan dedi.

Brde kız gitmiş faceden ümitin annesinin ve kardesinin de olduğu resmi beğenmiş tek o resmi beğenmiş cünkü altında benim yorumum vardı. Sanki bana meydan okuyor gibi. Ben buradayım der gibi..

Kız dan çok ablasının onunla konusmasına bozuldum. Yoksa o kız bizim aramızı hiçbir zaman bozamayacak.
Cok gereksiz bir şekilde fazla uzattım k.bakmayın ama kac gündür bu durum canımı cok sıkıyor :58:

evet sevgilinizin ablasinin yaptigi hicte dogru birsey degil
ama yerinizde olsam umursamiyor gibi yapardim
ne yaparsa yapsin
sevgiliniz sizinle olmayi secmis ablasinin isteklerine göre karar
degistireceginide sanmiyorum (umuyorum)

yine face :37:
5 yıllık ilişkiniz varmış:nazar:
sevgilinin de dediği gibi ona güven bence. kızı umursamıyormuş gibi davran. fotograflarda sevgilinle birbirinize yorumlar yapın o da görsün :1:

ablasının yaptığı çok ayıp. ama bence bu konuyu bidaha açma ki kız istediğini başarmış olmasın. kapat gitsin takmıyo gibi. ikide birde arkadaşına eski sevgilisini hatırlatma. geçmiş geçmişte kalmıştır

Değil mi ama ben haddinden fazla sinir yapmıyorum yani?
Ablası benimle de arkadaş aramızda sorun yoktu, ben sadece böyle birşey yapmasına gıcık oldum ya.. :84:

Ablası benimle de arkadaş aramızda sorun yoktu, ben sadece böyle birşey yapmasına gıcık oldum ya.. :84:

beence takma görümce değilmi işte....:1::1:
birde görüştüğü bi insansa faceye eklemesi normal...illaki bi samimiyeti varki ekledi..
bence rahatsızlığını kesinlikle belli etme....erkek arkadaşına fazla bişey söyleme eski sevgili muhabbetleri bence tehlikeli muhabbetler ....

Ben fazla abartmıyormusum yani, bu kız sürekli bizim aramızı bozmaya calıştı.. Bu saaten sonra aramızı bozacağını sanmıyorum. Yapılan gercekten cok yanlış ben zaten ona takıldım.. Birde ben sürekli kafasına kakiyorum kac gündür, dediğiniz gibi fazla uzatmayayım o zaman bu konuyu.

Back
X