Erkek arkadaşımın ailesiyşe tanışmaya korkuyorum çünkü :(

Paamukk34

Papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
89
3
98
36
İstanbul
Merhabalar.

Ben 24 yaşındayım güzel fena biri değilim lakin iktiyoz hastasıyım :( buyuzden sanırım doğru dürüst bir ilişkim olmadı olmaya çalışsadabi şekilde bitti. Şimdi bir erkek arkadaşım var hoş onun doğru kişi olduğunada emin değilim ama neyse. Ailesiyle tanışıp eğer beni kabul etmezlerde bitirmeyi düşünüyorum. Acaba yanlışmı düşünüyorum. Bide korkuyorum tabi kendime güvenim hep uçurumun kenarında olduğu için korkuyorum. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu durumları nasıl atlatmalıyım bilemiyorum :(

acaba bana verebileceğiniz fikirleriniz varmı :)

Kendıne haksızlık etme..Sacına boyuna posuna, nasıl gorundugun ıcın senı degerlendırecek kadar eksiklerse onlar senı haketmemıstır.. Sen onlardan korkma onlar senden korksun :) Bende cok korkardım ilk tanışma evresınde ocu degıller ya hep bunu dusun..Bide yukarıdaki arkadasın dedıgı gıbı başkası olma kendın ol.. Hayırlı olsun..

Kendıne haksızlık etme..Sacına boyuna posuna, nasıl gorundugun ıcın senı degerlendırecek kadar eksiklerse onlar senı haketmemıstır.. Sen onlardan korkma onlar senden korksun :) Bende cok korkardım ilk tanışma evresınde ocu degıller ya hep bunu dusun..Bide yukarıdaki arkadasın dedıgı gıbı başkası olma kendın ol.. Hayırlı olsun..

Hayırlısı tabi ne bilim ya biyanım aman keyifleri bilir beğenmezlerse diyo öteki yanım e bu hep böylemi olcak diyo :)
Başkası olamam da ya kötü bi tepki verirlerse o an ne derim ne yaparım bilemiyorum :( :44:

Hayırlısı tabi ne bilim ya biyanım aman keyifleri bilir beğenmezlerse diyo öteki yanım e bu hep böylemi olcak diyo :)
Başkası olamam da ya kötü bi tepki verirlerse o an ne derim ne yaparım bilemiyorum :( :44:

aklına kötü şeyler getirme hiç canım.ne diye öyle tepki versinler ki. merak etme çok iyi geçecek bence :34:

Back
X