• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasımın aldattıgını dusunuyorum?

Arkadaslar hicbi kanit yok fakat sureklı kafaöda senaryolar kurup aldattigini dusunuyorum. İnstagram profilinde ikimiz variz , whatsapp profilinde de ikimiz variz , instagram da kiz takip etmiyor , baska platformlarda da kız takip etmiyor , ailesiyle bile tanistim sureklı nisanlanalim evlenelim konusunu aciyor , ama bi turlu guvenemiyorum . (Daha once aldatma meselesi yasandı, ama affettim ,yapmadim diye cok israr etti agladi , arkadaslariyla da konustum en son dayanamayip affettim . Aldatma dediysem de kizla konusmalarini yakaladim , neden agfetin diyecek olursaniz sucunu baskasina falan atti biraz oturup dusundum vs oralari geciyorum) bu olay oncesi baya guvenım vardi ama bu olay sonrasinda guvenım baya sarsıldı ne yaparsa yapsin guvenemiyorum , telefonuna bakmama da izin veriyor ona ragmen boyleyım napicam?
Daha önce aldatılmışsınız haklı olarak da güvenmiyorsunuz. Ama hala bu ilişkiyi sürdürüyorsunuz

Biliyorum , ama ayrilamiyorum da baglanmisim galiba .
Ee o zaman bu adam ileride yeniden aldatsa yeniden ağlasa zırlasa, hediyeler alsa siz yine affedeceksiniz ve bağlandığınız için ayrılmayacaksınız.
Ne yapacağım diyorsunuz ama güven olmadan ilişki yürümez, bir kere güven kırılmış, bir şey yokken bile şüpheleniyorsunuz. Bu durumda tek seçenek var ayrılmak. Onu da yapamıyorsunuz. Ee biz başka ne tavsiye verebiliriz ki?
Ayrıca aldatan adam tekrar aldatır. Nasıl olsa karşıdaki affediyor der. Başka hesap açar, ikinci bir telefon kullanır bir yolunu bulur yani istese.

Arkadaslar hicbi kanit yok fakat sureklı kafaöda senaryolar kurup aldattigini dusunuyorum. İnstagram profilinde ikimiz variz , whatsapp profilinde de ikimiz variz , instagram da kiz takip etmiyor , baska platformlarda da kız takip etmiyor , ailesiyle bile tanistim sureklı nisanlanalim evlenelim konusunu aciyor , ama bi turlu guvenemiyorum . (Daha once aldatma meselesi yasandı, ama affettim ,yapmadim diye cok israr etti agladi , arkadaslariyla da konustum en son dayanamayip affettim . Aldatma dediysem de kizla konusmalarini yakaladim , neden agfetin diyecek olursaniz sucunu baskasina falan atti biraz oturup dusundum vs oralari geciyorum) bu olay oncesi baya guvenım vardi ama bu olay sonrasinda guvenım baya sarsıldı ne yaparsa yapsin guvenemiyorum , telefonuna bakmama da izin veriyor ona ragmen boyleyım napicam?
Daha önce aldatılan kim olsa böyle olur zaten? Burada sende bir problem göremiyorum. Genel yargı, benim inancım da bu, bir kere aldatan yine aldatacaktır. Sen de buna inanıyorsan, aldatılacağın zamanı bekliyorsun demektir…
İstisnalar da var tabi, ya sevgilinin istisna olduğuna kendini net olarak inandır ya da bu şekilde kendine işkence etmeyi bırakıp ayrıl bence

“He aldatma dediysem de sadece konuşmuş” demişsiniz ne bekliyorsunuz abi ya tam aldatması için illa yatıp kalkması mı lazım. Başka biri ile konuştuysa bariz aldatmadır bunun adı.
Bugün bir konuda üyenin biri uygulama indirip kadınlara mesaj atan, konuşan biri için aldatma diyemem heyecan aramış dedi. Kişiden kişiye değişir demekki aldatmanın tanımı. İnsanlar da bir garipleşti...

Bunu ileride sorun yapacaksanız/yüzüne vuracaksanız hiç affetmeyin daha iyi. Ayrılın.
Affettiğinizde kabullenmiş oluyorsunuz bu halde eskileri düşünüyorsanız sağlıklı ilişki yürütemezsiniz kırmızı çizgin olmalı ya affedip konusunu gündeme getirmeyecektin ya da ayrılacaktın.

Arkadaslar hicbi kanit yok fakat sureklı kafaöda senaryolar kurup aldattigini dusunuyorum. İnstagram profilinde ikimiz variz , whatsapp profilinde de ikimiz variz , instagram da kiz takip etmiyor , baska platformlarda da kız takip etmiyor , ailesiyle bile tanistim sureklı nisanlanalim evlenelim konusunu aciyor , ama bi turlu guvenemiyorum . (Daha once aldatma meselesi yasandı, ama affettim ,yapmadim diye cok israr etti agladi , arkadaslariyla da konustum en son dayanamayip affettim . Aldatma dediysem de kizla konusmalarini yakaladim , neden agfetin diyecek olursaniz sucunu baskasina falan atti biraz oturup dusundum vs oralari geciyorum) bu olay oncesi baya guvenım vardi ama bu olay sonrasinda guvenım baya sarsıldı ne yaparsa yapsin guvenemiyorum , telefonuna bakmama da izin veriyor ona ragmen boyleyım
Daha önce aldatılmışsınız haklı olarak da güvenmiyorsunuz. Ama hala bu ilişkiyi sürdürüyorsunuz
Arkadaslar hicbi kanit yok fakat sureklı kafaöda senaryolar kurup aldattigini dusunuyorum. İnstagram profilinde ikimiz variz , whatsapp profilinde de ikimiz variz , instagram da kiz takip etmiyor , baska platformlarda da kız takip etmiyor , ailesiyle bile tanistim sureklı nisanlanalim evlenelim konusunu aciyor , ama bi turlu guvenemiyorum . (Daha once aldatma meselesi yasandı, ama affettim ,yapmadim diye cok israr etti agladi , arkadaslariyla da konustum en son dayanamayip affettim . Aldatma dediysem de kizla konusmalarini yakaladim , neden agfetin diyecek olursaniz sucunu baskasina falan atti biraz oturup dusundum vs oralari geciyorum) bu olay oncesi baya guvenım vardi ama bu olay sonrasinda guvenım baya sarsıldı ne yaparsa yapsin guvenemiyorum , telefonuna bakmama da izin veriyor ona ragmen boyleyım
Neyden bukadar korkarsan onu kendine çekersin sen şuan aldatılma enerjisi yayıyorsun ve erkeğe bunu hissettirdikçe o da bakalım yakalanmadan yapabilecek miyim düşüncesine girebilir (çünkü onlar rekabet ve idda sever) ve inan ki yapmak isteyen her türlü yapıyor ruhun bile duymaz nelere şahit oldum neleree

Evlenmiş çoluk çocuğa karışmış insanlar aldatılınca da devam edebiliyor bir yerde anlaşılır buluyorum da ahh kızlar sevgilinizin aldatmasını nasıl sineye çekip devam edebiliyorsunuz? Kendinize bunu neden yapıyorsunuz? Güvenmemekte son derece haklısınız bir kere aldatan ve affedilen neden tekrar aldatmasın? Profilde ikinizin fotoğrafı olmasını güvenilecek bir husus olarak görüyorsanız şunu söyleyeyim 3 yıllık ilişkimde erkek arkadaşım beni ilişkimizi bilen ve beni tanıyan evli is arkadaşıyla aldattı. Ben öğrendiğimde kestirip attım her seyi, 3 yılımı emeklerimi geride bıraktım. Gelecek uzuuunn yıllarım icin bunu yaptım ve geçmişe dönüp baktığımda iyi ki diyorum🙏

Back
X