- Konu Sahibi idealist_m35
-
hımm ılgınc canım
ondan bır yas buyugum, kız olmama ragmen aılemden boyle bır tepkı almadım
ama yıne de senın yanında olmuş
sen once kendı ılıskıne bak canım
bu adamdan emınsen onunla arana sogukluk koyma, senın yanında olacaktır
24 yaşındaki bir adam ilişkisinde neden annesine bu kadar söz hakkı tanır ki,kötü şeyler mi geçti aranızda :bbo:
inan beni bu çok üzerdi sevdiğimin ailesi tarafından sevilmemek istenmemek beni çok yıkardı neyaptımki böyle yaptı bana derdim günlerce bian kendimi senin yerine koydum hiç kolay değil belki kadın senle görüştüğünü bilmiyordur herhangibir arkadaşı sanmıştır seni istemediğini seni sevmediğini tek bu yollamı belle etti yoksa birçok kez imada bulunduda üzerinde durmadınmı bardağı taşıran sebep bumu oldu
Erkek arkadaşın hiç aranızı bulmaya çalıştı mı peki ?
seviyorsa ilişkinizin arkasında durmalı,bana biraz anne kuzusu gibi geldi..
hep böleydi kadın cnm bi türlü 3,5 yıldır sevemedi beni, beni tanımıyormuş akrabadan bir gelin almak istiyor oğluna oğlunun maalesef ki çok fazla gıkı çıkmıo ayrılık kelimesi bile yıkıo beni
Erkek arkadaşın hiç aranızı bulmaya çalıştı mı peki ?
seviyorsa ilişkinizin arkasında durmalı,bana biraz anne kuzusu gibi geldi..
beni tanımadan önce benim kayınvalidede akrabadan evlendirelim demiş üstelik ben sevdiğimden 9 ay büyüğüm demiş kendinden yaşça büyük birini bölalım demişler sevgilimin babasıda ben buna karşıyım oğlum kimi severse onla evlensin demiş ben illa akrabadan alınacak diye diretmem demiş yok akrabanın kızınıda severse onuda alırım olum kimi severse demiş aşkımda anne çıktığım kızı tanısan böyle konuşmazdın demiş getir tanıyım demiş bende gittim 1ci gitmemde güler yüzlülüğümle içtenliğimle kendime bağladımmı neyse kadın olunun cebinde fotomu bulmuş almış gelinim diye övünerek gösteriyormuş herkese yani olay sevdirmek biraz sende bitiyo birazda erkek arkadaşında ne anasını nede seni atacak asla anasını babasını atan bir sevgili istemezdim benide atan orta yolu biliyo benim herif anacım olay sevgilinde bitiyo o orta yolu bulamıyo arada kalıyormuş gibime geldi
canm sewgilin anneciyse çok zor allah kolaylık versin bi yandan 3.5 sene uzun bir ilişki hep böyleydi beni sewemedi diyosun burda biraz sewgilinin devreye girip seni koruması gerekir bence.sewiyosanız ki bu çok belli yazık olur siye bu kadınları hiç anlamıyorum bu tipleri ne akrabası ya sinir oldum-tatlicadiarzu-sen üzülme bence canm soğukkkalı lığını korumaya çalış olcağına varır kolay değil bi sewgiyi södürmek.CADIARZU
bence tutsun elinden anasının yanına götürsün benimkinin yaptığı gibi git elini öp sarıl içtenlikle ne akraba kızını almak kalır aklında nede senin hakkında hegatif düşünceler gözüne gir bak nasıl gelinim diyo sana yok senin herif götürmüyosa sen tavır yaparsan 1 gfötürmez 2 götürmez sevdiği üçün eşşek gibi elinden tutar üçüncüye götürür yok yine götürmüyosa benden bukadar dersin beni seviyosan ben senin için fedakarlık yapmaya razıyım sen benim için yapamıyorsan diyecek sözüm yok dersin herkes yolunu bulsun dersin ancak çözüm yolu bu anasınında bi suçu yok senin oğlanın suçu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?