Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor mu acaba?

eğer böylede devam ederse ilişkiniz annesinin istemem sorunlarıyla böyle ikilem yaşamalarda soncu çok ağır olur yine bitir ne yap ne et kadının gözüne gir telefonda konuştursun uzaktaysa neden telefonda konuşturamıyor ozaman derdini öğrenirsin nezamana kadar böyle devam edeceksiniz nezamana kadar sevgilin ikilem yaşayacak hangi erkek istemez annesiyle sevdiğinin anlaşmasını sen ona bunları söyle mutlaka konuş kadınla belki konuşmalarınla yumuşata bilirsin vede ciddiyetini anlar

bilmiorum cnm ya kafam allak bulak benim evlenmemize daha 2 sene var bunlar şimdiden istmyo o zaman gelip isticeklermi bakalım bu kadın gurursuz diodur artık bana o kadar kapat telefonları dedi ki oğlum kızım sana sölüorum gelinim sen anla misali

bide şu var ki evlendikten sonra da değişmez anakuzuları hiç çekilmez pöfff:dilcikar:bi orta yol bulunması şart böyle soru işaretleriyle sende rahat edemessin

bence hiç canını sıkma sen dediklerimi yap olursa olur olmassa olmaz sonuçta ben kendimden ödün verdim bu ilişki için okadar fedakarlık yaptım dersin bitersede ozaman biter hiçte pişman olmassın eğer şimdi bitirirsen birsürü pişmanlık seni bekliyor olacak yüzyüze görüşme imkanın yokmuş sevgilinden annesinin numarasını al ara güzelce güzel bir dille konuş ciddiyetini anlar bence kadın 3 buçuk sene çıkmışsınız yani anam senin çoktan konuşman gerekti kadınla telefondada olsa belki kadının tavrı odur bukadar sene oldu bi tenezzül edip yanıma gelmiyor bir arama gereği duymuyor eşşek başımıyız der yani baksana senin annen tanışmış sevgilinle yinede sana kalmış ama en mantıklısı bu

bide şu var ki evlendikten sonra da değişmez anakuzuları hiç çekilmez pöfff:dilcikar:bi orta yol bulunması şart böyle soru işaretleriyle sende rahat edemessin

biliyorum cnm nerden cıktı karşıma bu insan kafayı yedim 3,5 senedir bırakamıyoruz da hep sorun hep sorun ama en büyük sorunumuz ailesi bakın şimdi arıcam diyelim açamıcak ya misafir vardır ya anasının dizinin dibinde oturydr alkisalkisalkis

yok cnm ben en az 2 3 kere aradım konuştum hatta çok dilli çok sevdim ben demi,ş ama sonra kadına bi haller oldu bende aramadım daha annesinin numarası var ama ne biliyim çekiniorum....

ara çekinme ara konuş hiç çekinme neden çekinesin babasınımı arıyosun sonuçta annesini ve anlayışlı bir kadınsada anlar bence etrafındakilerin doldurmasına geliyor kadın sen yine ara hiç bıkmadan usanmadan

asıl sebep bu :1ninca:

ama anakuzusu demek ne kadar doğru bilemeyeceğim.lmaz:
sevgili olayları ters demiş yanlış okumadıysam. annesine olan saygısından belki öyle davranıyordur olamaz mı? herkes asi evlat değil ki bu dunyadazemuszemus

"annem seni istemiyor" deyip bırakmıyor bak seni. seviyor ve sevgisiinnin arkasında duruyorkaydirigubbakcemile

şimdi sevmesede olur. aramana konuşmana gerek yok. vakt gelince el mahkum isteyecek. ondan sonra sen ona en guzel şekilde davranırsın ve zamanında yaptıgı hataların farkına varır bence:lepi:

24 yaşındaki adama bu şekilde karışabiliyor yani kapat telefonu die..ilginççCADIARZUevlensen ne yapar allah bilirgamyoncuiremsu

yaşın kaç canım ya, sanırım çok gençsin, 3,5 sene emek vermişsin ama ilersi için yıllarca sürecek bi mücadeleye değer mi sen tartabilirsin ancak, üzülmene gözyaşalarına değecek mi ilerde bilmiyorum

şimdiden giki çikmiyorsa ilerde hiç çikmaz
ayrilmalisin bence evliyken daha ne sorunlar çikiyor bir bilsen
melek olan anneler bile şeytan kesiliveriyor

erkek arkadaşın anne lafına bakıyor dikkattt...! eğer senin için annesine laf geçiremiyorsa ilerde seni ezmeye kalkar bu kadın senin ki de annem kırılmasın sen kırılma kimseye kırılmasın diye susar sizde birbirnizi yersiniz boşver alsın o zaman oğluna akrabalardan birini. senin gibi kızı kaçırıyor farkında değil boşver kuzum onlar üzülsün sen değil ayrılalım de bakalım erkek arkadaşına olmaz böyle de ne diyecek?

Ben olsam adamın ne annesini ararım ne de kafama takarım..:umursamaz:
Bırakın ne halleri varsa görsünler..
Ana oğul ikisinin sorunu bu..
Kendileri çözümlesinler,olmuyorsa da güle güle..
Hiç uğraşamam böyle Türk filmi edebiyatları ile..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…