- Konu Sahibi idealist_m35
-
eğer böylede devam ederse ilişkiniz annesinin istemem sorunlarıyla böyle ikilem yaşamalarda soncu çok ağır olur yine bitir ne yap ne et kadının gözüne gir telefonda konuştursun uzaktaysa neden telefonda konuşturamıyor ozaman derdini öğrenirsin nezamana kadar böyle devam edeceksiniz nezamana kadar sevgilin ikilem yaşayacak hangi erkek istemez annesiyle sevdiğinin anlaşmasını sen ona bunları söyle mutlaka konuş kadınla belki konuşmalarınla yumuşata bilirsin vede ciddiyetini anlar
bencede çok saçma 24 yaşına gelmiş annesinin sözüylemi hareket edecek..
bilmiorum cnm ya kafam allak bulak benim evlenmemize daha 2 sene var bunlar şimdiden istmyo o zaman gelip isticeklermi bakalım bu kadın gurursuz diodur artık bana o kadar kapat telefonları dedi ki oğlum kızım sana sölüorum gelinim sen anla misali
bide şu var ki evlendikten sonra da değişmez anakuzuları hiç çekilmez pöfff:dilcikar:bi orta yol bulunması şart böyle soru işaretleriyle sende rahat edemessin
bence hiç canını sıkma sen dediklerimi yap olursa olur olmassa olmaz sonuçta ben kendimden ödün verdim bu ilişki için okadar fedakarlık yaptım dersin bitersede ozaman biter hiçte pişman olmassın eğer şimdi bitirirsen birsürü pişmanlık seni bekliyor olacak yüzyüze görüşme imkanın yokmuş sevgilinden annesinin numarasını al ara güzelce güzel bir dille konuş ciddiyetini anlar bence kadın 3 buçuk sene çıkmışsınız yani anam senin çoktan konuşman gerekti kadınla telefondada olsa belki kadının tavrı odur bukadar sene oldu bi tenezzül edip yanıma gelmiyor bir arama gereği duymuyor eşşek başımıyız der yani baksana senin annen tanışmış sevgilinle yinede sana kalmış ama en mantıklısı bu
hep böleydi kadın cnm bi türlü 3,5 yıldır sevemedi beni, beni tanımıyormuş akrabadan bir gelin almak istiyor oğluna oğlunun maalesef ki çok fazla gıkı çıkmıo ayrılık kelimesi bile yıkıo beni
hep böleydi kadın cnm bi türlü 3,5 yıldır sevemedi beni, beni tanımıyormuş akrabadan bir gelin almak istiyor oğluna oğlunun maalesef ki çok fazla gıkı çıkmıo ayrılık kelimesi bile yıkıo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?