Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor mu acaba?

Başıma gelmişti üstelik biz resmiydik buna ragmen oluyordu..bence bu sevgilinin annesine tavır koyamamasından..bana hayrı dokunmadı sonunun mutlu olacakgını sanmıyorum canım annesi önemli .sevgilin takmasa neyse ama bence önemsiyor..hayırlısı olsun..

Bence çocuk arada kalmış, iki tarafı da kırmak istemiyor, zor durumda gibi anlayışlı olun, biraz sabır kazanan sen olursun.

yorumlarınızı şimdi okudum annesini aradım neden böle yaptığını öğrendim oğlunu nişanlamak istiyormuşş seni alamam dedi alçaksanız içgüvey alın oğlumu silerim ben dedi şok oldum ben köyde öğretmen kız alcam memur kız olsun istiyorum dedi çok kötü oldum ağladım bişey diyemedim sonra beni öle ağladığımı duyunca ben sevenleri ayıramam yine de yazı kader büyük konuşmayayım güzel kzım seni tanımıyorum i,yi kötü diyemem dedi üzme kendini dedi nasipse olur biz engeleyemeyixz kader kısmet dedi.neyse kusura bakmayın dedim kapattım oğlu da haberi yok annesini aradığımdan
oğlunu aradım cocuk çok kötü oldu inanamadım ben seni çok seviyorum dedi annemle konuşucam dedi ben de gerek yok dedim bitirdim şimdi aradı ben seni çok seviyorum kopamam annemle tekrar konuşucam itemiyorum bitmesini dedi yapamam dedi anneme söledim ben seviyorum onu demiş.başka birini istemiyorum deiş kafama takılan ise ilerde annemin rızasını almak istiyorum dedi yoksa evlenemem dedi ama anneme çok kızıyorum dedi.şimdilik böle kızlar 2 gündür çok kötürm napıcam......

canım kusura bakma ama bu kadın çok cahil bir kadınmış (okumamış anlamında demiyorum)
toplumumuzda maalesef aileler de evleniyor o yüzden annnesini boşver diyemeyecegim. eger sevdiğin insanın gerçekten bu olayları gögüsleyip delikanlı gibi her zman arkamda olacak bir kişilik diyorsan bitirme derim ama tabir-i caizse sünepenin teki bir kişiyse Allah sabır vesin diyorum:bbo:

Bence hiç uğraşma.Şimdi annesine tavır koyamıyorsa ilerdede koyamaz.Bu ilişkide çok üzülürsün.Şimdi üzülmeyi kabul et ve bu ilişkiyi bitir bence.Allah yardımcın olsun.

canım okurken birden beni anlattığını düşündüm.
sadece yazdığını okudum ve daha sonra okumadım.
yorumumu öyle yapıyrm.
kendimden örnek vereyim.benimde başıma geldi böyle durum erkek arkadaşımla ne zaman konuşmaya başlasam kapat telefonu die arkadan bir bağırma sesi gelirdi. annesi hiç konuşturmazdı bizi.
ama umursamadım. yeri geldi çok üzüldüm tabi ama o istediği kadar yeter konuşmayın artık desin biz artık nişanlıyız. ve annesi böyle bir tutumu asla bir daha sergileyemez.
ayrılmadıysan ve eğer seviyorsan göz yum onun farketmeyeceği saatlerde konuşun. sonu zaten güzel olur.

nişanlım çok uğraştı aramızı bulmak için çok çaba sarfetti sonunda başardı. belki annesine karşı hala kırgınım belki unutamıyrm ama nişanlımı çok seviyorum bu gerçek ve onun üzülmesini istemediğim için hiç açmıyrm konuları. zaten artık kayınvaldemde yola geldi daha doğrusu gelmek zorunda kaldı.
sanki aramızda hiç tatsızlık olmamış gibi devam ediyoruz. sabret bence

Son düzenleme:

Annemin rızasını almadan evlenemem diyor bu koca bebe ( kusura bakma sinirleniyorum bu adamlara ) annesine kızıyomuş ayy canım artık erkekler kadın oldu , kadınlar erkek
ben annemin yanında sevgilimle konuşabilirken sevgilim konuşamıyo tersine dünya nasıl bişey bu
Ya tamam ailenin tabiki izni alınsın annesinin gönlü olsun iyide bu kadın diyecem hakediyo bu hitap tarzını seni görüp tanımışmı sana karşı çıkıyo çıkma hakkı vardır da belki büyük konuşmayım ama ne bu oğlun 3,5 yılını almış bu kızın vaatte bulunmuş sende kadın değilmisin biraz empati yap be teyzecim bu devirde bu kafa yazık gerçekten lmaz:Çok üzgünüm çoook
Bence sende bu adama tavrını koy ne üzülüyosun be canım onlar üzülsün :sinifsinif:

kesinlikle haklısın cnm ben de artık umursamıyorum bir anda bitirmek zor kafayı yedim 2 günde ama bana değer verecek bi aile için bekliceksem bekliyeyim boş yere bi 2 sene çok zor artık .adam hertürlü zamanı gelsin karşı gelirim dese neyse inşallah alır sende dua et ikna etmeye çalışçam sen annemi ara sürekli gönlünü al diyen bi adam arkadaşlar?????değer mi hiç...............!!!!!!sünepe başka bi şey değil...

ayy canım be ne kadar tanıdık geldi bu cümle bana bilsen mafoldumben
dua et bu kadar basit onlar için hayat ;iyide dualar çeşitlidir aslında fiili dualar da var dünya da işini sağlam kazığa bağlayınca dua edersin benim bildiğim...Bunlar dua et deyip bizi neyse kötü bişey demeyim
gerçekten sünepelik başka ne denir ki
Üzülme canım sakın sen :teselli:

şimdikiler niyeyse "memur kız" derdinde

memur demek para demek...

o memur kız oglunu ister mi aceba kıza bunu soran yok galiba:umursamaz:

öldürürüm ben böyle kaynanayı ya

sen bununla anlaşabileceğine emin misin

çok sinirlendimmmmmmmmmmmkötükedihüso

"ilerde annemin rızasını almak istiyorum " annesinin rızasını alıyorsa şimdi alsın bi zahmet sonra da seni razı etsin beyefendi klava:

seni ömür boyu ezdirir bukafamçokkarıştı

iyi düşün-tatlicadiarzu-

hayatında yer almaması gereken biri bence:1ninca:

"olur annecim emrin olur annecim

kaç torun istersin annecim

ilki kız mı olsun erkek mi annecim" diyebilecek biri

çok mu abarttım aceba:lepi:

Son düzenleme:
Benım esımden oncekı erkek arkadasımın annesı de boyleydı.4 sene cıktık yapmadıgını bırakmadı. Zaten o saatten sonra yuzune bakma gıbı bır tesebbusum bıle olmadı. Erkek arkadasım aılesını bıle goze aldı ama olmuyor

bak arkadaşım sana ara ara ara dedim ve dediğimi yaptın aradın ne olup bittiğini arkandan ne dolaplar çevrildiğini oğluna memur öğretmen kız alacakmış pehhhhhhhhh yemişim aramasan bu dönen dolaplardan haberin olmayacaktı 1 aradığın halde edilmedik hakaret kalmadı 2 üzülen taraf sen çeken taraf sen kahreden taraf sen sevdiğimde çabalıyo dersen hiç bi bok çabalamıyo nedenmi anlatıyımda dinle erkek dediğin anasınada sözü geçer sevdiğinede ablasınada bacısına da helede bizim türk erkeğinin anasına sözü geçmeyecek sevecekte anası yok diycek dur orda anamsan bir yere kadar onu ben koynuma alcam ne senle yatcak nede senle 7gün 24 saat geçirecek benim kimimle olup olmayacağıma sen karar veremessin bana hakkımı helal etmem sütüm sana haram olsun seni 9 ay karnımda taşıdım bana yapcan bumuydu dersen dur ana beni 9 ay karnında taşıdın ama bu istediğim sevdiğim kızı ne başıma taç etmeme nede sevmeme engel seni sokağa atmadım herzaman başımın üstünde yerin var eğer seni sokağa atarsam bir ekmeğe muhtaç edersem ozaman sütünüde haram et hakkınıda senin erkeğin bunların hangisini diyor böyle konuşsa hangi ana daha diretir eğer bunları dese anası ne der biliyonmu tamam olum bukadar sevdiğini bilmiyodum git getir sen başına taç edersen bende evime gelin eder kolumada takar gelinim diye gezerim eğer bu laflardan sonrada o kılıbık sevgiline adam akıllı ders vermessen bende sana bukadar laftan sonra yapamadı gurursuz derim yapacağın hadi canım benim ana kuzularıyla böyle böyle söyleyemeyenlerle anasının sözünden çıkmayanla sözüm olmaz tak sepeti koluna hadiii herkes kendi yoluna ben bukadar fedakarlık yapmışım sen bunları anana söyleyecek kadar bana fedakarlık yapmıyosun hakmı revamı bugün böyleyse yarın başımada çıkar azımada sıçar zaten sıçmaktan beter etti onun azını kapatacak olan ben değilim sensin gördümkü sendede bu cesaret yok ananla sana bir ömür mutluluklar yeni taze gelinlede bir ömür beraberlik diler sen yoluna ben yoluma hadi çüsssssssssss konuşun arkadaşlar yazdıklarımda haksızmıyım konu sahibi sen söyle haksızmıyım he seninde bu gururun var heleki bi kadınlık gururun hiç kimseye çiğnetme o gururunu başın dik olsun herzaman benden son yorumdur bukadar bb fazlada ağır çıkıştıysam kusura bakma benim yorumlarım böyle oluyor sinirlenince senin kayınvaledeye sinirlendim laflara artık böyle bir yorum çıktı

Son düzenleme:
canım tüm yorumları okudum.zor bi durum bende aynı dertten muzdaribim 6 yıldır evliyim.anne ilişki üzerinde söz sahibi olunca evlilik bile sarsılıyor.Eğer sevgilin denge kurmakta zorlanıyorsa evlilik boyunca sorun yaşarsın.bence ilişkini bidaha gözden geçir.Çünkü erkekler değişmiyo güzelim.

çok haklısınız gercektn nete pek giremediğimden yazamadım dün aradı ben annemle konuştum annem istemiyor almam kızı da oyalama ben istedğimi söledim dedi ben çok istiyorum anne demiş istiyorsan git kendin iste seni de silerim demiş ben de ağzıma geleni söledim.kırdım hatlarımı ve bitti aslında inanılmaz rahatladım böle bi insanı ben nasıl tanımamışım 3,5 senedir??

annesinin tavrı karşısında erkek arkadaşın ne demişti??tam olarak?pek hayır gelmicek gibi belliydi başından :umursamaz:kurtulmuşsun canım aslında öyle düün hayatına bak geçmişe de üzülme boşuna yaşanıcağı varmış belki büyük dersler çıkarırsın bu olay sonucunda,öyle düşünmek zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…