- Konu Sahibi idealist_m35
-
oğlunu aradım cocuk çok kötü oldu inanamadım ben seni çok seviyorum dedi annemle konuşucam dedi ben de gerek yok dedim bitirdim şimdi aradı ben seni çok seviyorum kopamam annemle tekrar konuşucam itemiyorum bitmesini dedi yapamam dedi anneme söledim ben seviyorum onu demiş.başka birini istemiyorum deiş kafama takılan ise ilerde annemin rızasını almak istiyorum dedi yoksa evlenemem dedi ama anneme çok kızıyorum dedi.şimdilik böle kızlar 2 gündür çok kötürm napıcam......
Annemin rızasını almadan evlenemem diyor bu koca bebe ( kusura bakma sinirleniyorum bu adamlara ) annesine kızıyomuş ayy canım artık erkekler kadın oldu , kadınlar erkek
ben annemin yanında sevgilimle konuşabilirken sevgilim konuşamıyo tersine dünya nasıl bişey bu
Ya tamam ailenin tabiki izni alınsın annesinin gönlü olsun iyide bu kadın diyecem hakediyo bu hitap tarzını seni görüp tanımışmı sana karşı çıkıyo çıkma hakkı vardır da belki büyük konuşmayım ama ne bu oğlun 3,5 yılını almış bu kızın vaatte bulunmuş sende kadın değilmisin biraz empati yap be teyzecim bu devirde bu kafa yazık gerçektenlmaz:Çok üzgünüm çoook
Bence sende bu adama tavrını koy ne üzülüyosun be canım onlar üzülsün :sinifsinif:
kesinlikle haklısın cnm ben de artık umursamıyorum bir anda bitirmek zor kafayı yedim 2 günde ama bana değer verecek bi aile için bekliceksem bekliyeyim boş yere bi 2 sene çok zor artık .adam hertürlü zamanı gelsin karşı gelirim dese neyse inşallah alır sende dua et ikna etmeye çalışçam sen annemi ara sürekli gönlünü al diyen bi adam arkadaşlar?????değer mi hiç...............!!!!!!sünepe başka bi şey değil...
yorumlarınızı şimdi okudum annesini aradım neden böle yaptığını öğrendim oğlunu nişanlamak istiyormuşş seni alamam dedi alçaksanız içgüvey alın oğlumu silerim ben dedi şok oldum ben köyde öğretmen kız alcam memur kız olsun istiyorum dedi çok kötü oldum ağladım bişey diyemedim sonra beni öle ağladığımı duyunca ben sevenleri ayıramam yine de yazı kader büyük konuşmayayım güzel kzım seni tanımıyorum i,yi kötü diyemem dedi üzme kendini dedi nasipse olur biz engeleyemeyixz kader kısmet dedi.neyse kusura bakmayın dedim kapattım oğlu da haberi yok annesini aradığımdan
oğlunu aradım cocuk çok kötü oldu inanamadım ben seni çok seviyorum dedi annemle konuşucam dedi ben de gerek yok dedim bitirdim şimdi aradı ben seni çok seviyorum kopamam annemle tekrar konuşucam itemiyorum bitmesini dedi yapamam dedi anneme söledim ben seviyorum onu demiş.başka birini istemiyorum deiş kafama takılan ise ilerde annemin rızasını almak istiyorum dedi yoksa evlenemem dedi ama anneme çok kızıyorum dedi.şimdilik böle kızlar 2 gündür çok kötürm napıcam......
kesinlikle haklısın cnm ben de artık umursamıyorum bir anda bitirmek zor kafayı yedim 2 günde ama bana değer verecek bi aile için bekliceksem bekliyeyim boş yere bi 2 sene çok zor artık .adam hertürlü zamanı gelsin karşı gelirim dese neyse inşallah alır sende dua et ikna etmeye çalışçam sen annemi ara sürekli gönlünü al diyen bi adam arkadaşlar?????değer mi hiç...............!!!!!!sünepe başka bi şey değil...
esmerguzeli06 güzel yazmışsın valla diyeck bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?