Erkek arkadaşımın annesi çok tuhaf

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Merhaba hanımlar geçen hafta erkek arkadaşımın annesi bulunduğumuz şehre geldi ve biz de tanışmış olduk. Sevgilimle aramdaki yaş farkına takılır mı diye endişe ediyordum ama tanıştıktan sonra bunun hoşuna bile gittiğini fark ettim. Tanıştığımız ilk bi saat için kadının çok tatlı güleryüzlü ve pozitif birisi olduğunu düşündüm ama sonra erkek arkadaşım lavaboya gitmek için masadan kalktığında tüüüüm fikrim değişti. Masada yalnız kaldığımızda bana sevgilimin eski nişanlısından bahsetti. Ay kızım ben seni çok sevdim çok hanım hanımcıksın o diğer kız neydi öyle çok afedersin yolluydu ayrıca ben bekar oğluşuma neden dul kadın alayım gibi tuhaf tuhaf eril eril laflar etti. Yani haliyle sevgilimin eski nişanlısından ben de nefret ediyorum ama objektif olarak bakınca söyledikleri ve bakış açısı gerçekten çok rahatsız ediciydi. Ben cevap vermeye fırsat bulamadan zaten sevgilim masaya geldi o gelir gelmez de hemen konuyu değiştirdi. Ben bunlardan sevgilime bahsetmedim tabi ki zaten sonrasında da annesiyle bir araya gelmedik sadece dün otogara birlikte bıraktık. Neyse dün de otogarda benden numaramı aldı bugün de mesaj atmış canım kızım nasılsın diye. İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız dedim oğluşumu sana emanet ettim içim rahat :):):):))) yazmış. Kuzuyu kurda emanet etmiş de olabilirsin diyemedim tabi..

Ya ben kadına çok gıcık oldum açık konuşayım hiç sevmedim. Nerdeyse sevgilimin eski nişanlısını savunacaktım kadına karşı o derece. Öff kendimi de kötü hissediyorum böyle çünkü sevgilim annemi sevdin mi diye sorduğunda evet çok şekermiş falan dedim.

Kadına da üzülüyorum bi taraftan diğer kıza dul yollu falan diyo da oğluşuyla aylarca birlikte yaşadığımdan falan haberi yok tabi beni hayalindeki gelin gibi bi şey sanıyo heralde denize düşüp yılana sarıldığının henüz farkında değil ay sinirlerim bozuldu

Sizin de arkanızdan konuşur diye sevmediniz sanırım.
Ya açığımı bulduğu anda konuşacağı kesin de eski nişanlının arkasından konuşması da objektif olarak baktığımda beni rahatsız etti. Kadını instagramdan bayağı stalklamıştım oldukça aktif bi yaşam tarzı var alkollü mekanlarda biraz fazla takılıyo gece kulübü vs giyimi de biraz açık öznel düşündüğümde ben de ıyy diyorum ama objektif bakınca kadının arkasından yollu demesine sinir oldum ayrıca evlenip boşanmış olabilir yani bekar oğluşuma dul almam nedir ya?

Yani sizinle ilgisiz bir konuyu sorun etmenizi ben de anlayamadım.Sizde sanırım kaynana olayına önyargılı bakıyorsunuz

Ahahah anlatışına koptum.
Çocukla ciddiysen kadınla mesafeyi koruyarak devam et.
Evlenince anlatırsın aylarca beraber kaldığını araya kahkahalar serpiştirerek.
"Ayy o zamanlar oğluşum sana emanet kızımmmm dedin ya içim sızlamıştı beraber kaldığımızı söylemedim üzülme diye kayninişşşş" dersin

Pek sorun yok bence.Belki de ağzını aramak için söyledi onları bilemeyiz.İlk görüş önemli tabi ki ama kimse kimseyi ilk görüşmede tanıyamaz.Bakalım zaman ne gösterecek önyargılı olmayın.

Valla mesafe de nasıl korunur hiç bilmiyorum kadın bir kez gördü beni canım kızım diye mesaj atıyo o da tuhafıma gitti zaten

Valla mesafe de nasıl korunur hiç bilmiyorum kadın bir kez gördü beni canım kızım diye mesaj atıyo o da tuhafıma gitti zaten
Ben edebim gereği büyüklerime çok mesaj atıp rahatsız etmem x teyzecim doğamda yok ah lütfen ısrar etmeyin ben böyle saygılı büyüdüm de

Ya bide canim eski gelinim diye bahsetseydi
Kv eski gelinini ovdu diye konu acacaktin
Ne demisse demis bosver
kv fikirlerini degistiremeyecegine gore konuya pozitif yonlerden bak
Oglusun bana emanet baklava borekle besliyorum allah seni inandirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…