- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Cahil bir kadın hiç değil bence ya üniversite mezunu, diksiyonu düzgün vs yaşına göre aydın kesimden yaniKadın biraz cahilliğinden öyle konuşmuş bence yaptığı yanlış ama çokta takılmayın.
Ya açığımı bulduğu anda konuşacağı kesin de eski nişanlının arkasından konuşması da objektif olarak baktığımda beni rahatsız etti. Kadını instagramdan bayağı stalklamıştım oldukça aktif bi yaşam tarzı var alkollü mekanlarda biraz fazla takılıyo gece kulübü vs giyimi de biraz açık öznel düşündüğümde ben de ıyy diyorum ama objektif bakınca kadının arkasından yollu demesine sinir oldum ayrıca evlenip boşanmış olabilir yani bekar oğluşuma dul almam nedir ya?Sizin de arkanızdan konuşur diye sevmediniz sanırım.
Düşünce yapısı beni rahatsız etti sanırım ya bana çok ters çünküOğlusum ne ya offff
Buluttan nem kapmışsınız biraz
Yani sizinle ilgisiz bir konuyu sorun etmenizi ben de anlayamadım.Sizde sanırım kaynana olayına önyargılı bakıyorsunuzYa açığımı bulduğu anda konuşacağı kesin de eski nişanlının arkasından konuşması da objektif olarak baktığımda beni rahatsız etti. Kadını instagramdan bayağı stalklamıştım oldukça aktif bi yaşam tarzı var alkollü mekanlarda biraz fazla takılıyo gece kulübü vs giyimi de biraz açık öznel düşündüğümde ben de ıyy diyorum ama objektif bakınca kadının arkasından yollu demesine sinir oldum ayrıca evlenip boşanmış olabilir yani bekar oğluşuma dul almam nedir ya?
Yoo önyargılı değilim de bana dokunmayan yılan bin yaşasın tarzında bi insan da değilimYani sizinle ilgisiz bir konuyu sorun etmenizi ben de anlayamadım.Sizde sanırım kaynana olayına önyargılı bakıyorsunuz
Eğer öyleyse sınavı geçtimSana zarf atmış olmasın, belki ağzını arıyordur , dedikoducu musun diye merak ediyordur falan.
Valla mesafe de nasıl korunur hiç bilmiyorum kadın bir kez gördü beni canım kızım diye mesaj atıyo o da tuhafıma gitti zatenAhahah anlatışına koptum.
Çocukla ciddiysen kadınla mesafeyi koruyarak devam et.
Evlenince anlatırsın aylarca beraber kaldığını araya kahkahalar serpiştirerek.
"Ayy o zamanlar oğluşum sana emanet kızımmmm dedin ya içim sızlamıştı beraber kaldığımızı söylemedim üzülme diye kayninişşşş" dersin
Ben edebim gereği büyüklerime çok mesaj atıp rahatsız etmem x teyzecim doğamda yok ah lütfen ısrar etmeyin ben böyle saygılı büyüdüm deValla mesafe de nasıl korunur hiç bilmiyorum kadın bir kez gördü beni canım kızım diye mesaj atıyo o da tuhafıma gitti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?