Erkek arkadaşımın annesi çok tuhaf

İçime siniyor sanırım çünkü aslında hiç yapmamam gereken bir şey yapıp telefonunu karıştırdım... kadın whatsapptan yazmış ayrı kaldığımız sürede cevap vermemiş hiç bu biraz içimi rahatlattı. E annesiyle de tanıştırdı artık kafam biraz daha rahat gibi

Şimdi sen hatuna alkollü mekana gidiyo açık giyiniyo demissin ama sen de evlilik öncesi hamile kalmışsın kendinden 10 yaş büyük cüzdanında eski sevgilisinin resmini taşıyan adamdan, sonra da kürtaj oldun heralde

Insan birine garip demeden önce dönüp bir kendi hayatına bakmalı senin bu adam sağlam değil tarihe not düşüyorum

Hayır sanırım yanlış anlaşılıyorum benim bunları belirtme nedenim sevgilimin annesinin bunlara istinaden ona yollu demiş olabileceğiydi. Tutup yaşam tarzını eleştirmedim. Neredeyse kadını savunacaktım diyorum sen bana hamile kalmışsın diyosun ne manaysa

Nasıl eleştirmedin yaa yorumun orda duruyo yazıp yazıp siz anlamamışsınız tribi değişik

Neden ciddi adımlar atılmadan şu sevgili aileleriyle görüşüyorsunuz Allah aşkına? Yapmayın, burdan tüm genç kızlara söylüyorum. Görüşmeyin.
Ayrıca kadın iğrenç biri. Bugün sana bunu diyen yarın da senin hakkında millete kim bilir neler söyler.!

Nasıl eleştirmedin yaa yorumun orda duruyo yazıp yazıp siz anlamamışsınız tribi değişik
Yahu ben kadını sevmiyorum bu çok açık kadının her hareketi bana batıyo da diyorum bu da çok açık ama onunla ilgili her şey yaşam tarzı da dahil olmak üzere sinirimi hoplatıyo bu da bi gerçek ama tüm bunlara rağmen kadının arkasından böyle konuşulması benim bile hoşuma gitmedi diyorum

Annesi zaten çok nadiren geliyormuş buraya o yüzden geldiğinde tanış dedi sevgilim yani ilişkimiz yeni bi boyut daha kazanmazsa zaten kadını çok uzunca bi süre daha görmeyeceğim

Gayet yaşam tarzını eleştiri bu dediklerin

Kadının eski nişanlıya yollu demesi ve senin nerdeyse eski nişanlıyı koruyacak duruma gelmen feminist tavrından dolayı değil, şu sebepten: biliyosun ki kadın senin durumunu bilse sana da yollu diyecek

Sen bakış açın olsun davranışların olsun bi kadın vücudu içine hapsolmuş çocuk gibi davranıyorsun. Yanılmıyorsam sevgilin subay. Asker eşi olabilecek zorluklara katlanabilecek potansiyeli görüyor musun. Geçen ki konunda kendi cümlelerinle kendin söyledin. Ben avukat olucam , adam hakim savcı ol diye diretiyor diyordun. Asker o adam 3-5 yıla bir tayin görüyor. İstisnalar olmakla birlikte fedakarlık yapıp ayrı kalıp mutlu olanlar var ben sende o sabrı görmüyorum. Ayrıca bana ne kimi eleştiriyorsan eleştir. Sadece kendine dürüst ol

NOKTA.
Ben de bunu belirtmek istemiştim başta.

Yaptığınız alıntda ne demek istediğim çok açık. Öznel düşündüğümde ıyy diyorum dedim. Evet ıyy diyorum sevmiyorum. Sonrasındaysa objektif baktığımda arkasından yapılan yorumun rahatsız edici olduğunu söylemişim zaten. Söylediklerimi saptırma çabasındasın. Bu konuyu da feminist tavrımla övünmek için açmamıştım zaten aman neyse

Bence de neyse
Sana diyeceğim şu, hızlı yaşayıp cabuk tükenecek gibi bir halin var duygusal açıdan dengesizsin ki bu yaşın gereği bir parça normal
Yorum yazanların sanırım tamamı senden büyük tavsiyem biraz dikkate al

Evet ben bu okula avukat olmak için başladım ideallerim bu yönde sevgilim de bunu gayet iyi biliyor. Mezun olmama mesleğe başlamama henüz zaman var ama illa ki bu noktada çatışacak olursak belki ben ideallerimden ödün veririm belki o verir geleceği hangimiz bilebiliriz? Ama sevgilim de avukatlık yapmak istediğimi biliyor ve bunu bilerek şu an yanımda zaten. Ayrıca bizim önümüzdeki bikaç yıl içinde evlilik planımız yok hiç değilse ben mesleğimi elime alıp ayaklarım yere basana kadar.

Keşke otogara bırakmaya gitmeseydiniz bir de telefonunuzu da vermişsiniz.
Şimdi özel günlerde vs.aramak gerekecek beklenti oluşacak çok gereksiz şeyler.
Bence mesafe koyun .

Siz ayrılırsanız allah korusunda senin hakkında böyle konuşmayacagı ne malum bitmiş bir ilişki daha niye konusunu açıyorki kadın çok ayıp oğlunun özeli sonuçta

Senin eski nişanlı hakkinda soylenenlerden rahatsız olman, asla eski nişanlı adina degil kendi adina , bari bu noktada dürüst ol.

Erkek arkadaşın senden de hevesini aldiktan sonra ne olacağını bilmiyorsun. Bildiğin tek şey ardindan sıfatının soylenecek olması.

Ayrica boşa heveslenme ve dikkat et,zaman geçtikçe erkekler aaynen annelerine benzerler.
Hevesin kursağında kalmasin diye söyledim.

Niye bu kadar fesat bi düşünce yapısına sahipsiniz? Benim arkamdan da konuşacağını düşündüğümü zaten yorumlarımda belirtmiştim ama beni esas rahatsız edenin düşünce tarzı kafa yapısı olduğunu da belirttim. Evlenip boşanmış bi kadına bu gözle bakan bir zihniyet hoşuma gitmedi. Ayrıca erkek arkadaşımla ilgili nasıl bu kadar kesin hükümler verebiliyorsunuz şaşırıyorum doğrusu

Siz ayrılırsanız allah korusunda senin hakkında böyle konuşmayacagı ne malum bitmiş bir ilişki daha niye konusunu açıyorki kadın çok ayıp oğlunun özeli sonuçta
Ya hem bunlar hem de konuşmanın içeriği çok sakat ve ters. Hani deseydi ki o kızı hiç sevmiyodum işime bile gelirdi. Ama tuttu kadına yollu dedi dul dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…