Erkek arkadaşımın annesi çok tuhaf

Bence çok sıkıntılı biri değil..
Eski sevgiliyi hiç sevmemiş istememiş şimdi de mutluluktan ne diyeceğini şaşırmış..
Ben geçmişte bir sevgilimin annesi ile aynı durumu yaşadım o tam tersi idi.. eski kız arkadaşına çok benziyorsun aynı konuşmanız bile aynı.. diyip durmuştu :))) guzel kızlar ne buluyor oğlumda demişti :))) oglunu kötüleyerek ayırmaya çalışan gördüğüm ilk kaynana idi.. allah'tan son görüşümdü:)))

Oglusu sana kotu davransa, oglusum sana napti pis cadi gillerden nur topu gibi bir kayinvaliden olacak. Gazan mubarek olsun simdiden

Tam aksi şekilde eski nişanlıyı övse de o konuya sinir olup burada konu açacaktınız :) Girmemesi gereken bir konuya girmiş. Belki konuşacak konu bulamamıştır. Yani genel olarak bir kural vardır bu bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin...

Belkide samimiyetle söylemiştir seni sevdim öbürü yolluydu demiş aynı evde yaşadığın için neden kendini kurt ilan ettin ki belki o kızın bişeyini yakaladı da nişan atıldı seni biliyodur diye açıkça yollu demiştir ki güzel bi tabir değil ama sevgilinin ağzını ara neden ayrıldıklarını öğren annen onu severmiydi de falan filan işte.....

Yani kadına önyargilı yaklaşma oğlunun yanında konuyu açmaması da güzel aslında ne yani erkek arkadaşın eski nişanlı dedikodusu mu yapacak ki onun yanında açsa da bozulurdun bence kadın seni sevmiş gerçekten

Sende yüzüne Gül geç .
Bırak seni Hayalindeki gelin sansın .
Çok Düşünme daha kaç kere göreceksin ki ...
Bi de eklemeden geçemeyeceğim böyle dul istemem vs diyenlere hep evlenmemiş ama beraber yasamış vs olanlar denk geliyor .

Bir insanın arkasından böylesine rahat ağzını bozan bi insandan (üstelik de yeni tanıştığı biri ile konuşurken) ben korkarım açıkcası.Tespitlerine katılıyorum. Haklısın
Kayınvalidem de tanıştığımızin arifesinde kaynimin eski karısını atıp tutuyordu.Ben yeni boşanmasına baglamistim.Sonra kaynım yeniden evlendi....aaaa o kızı da atıyor.Sonradan anladım aslında en başından beri beni de millete anlatiyormus

Kızı evlenip boşanmış olduğu için istememiş

Daha eşimle sevgiliyken kayınvalidem de inanılmaz bir densizlik yapıp bana eşimin eski sevgilisinden bahsetmişti. İşte oğlu çok iyi niyetliymiş o kız için de ev kurmuşmuş, yardımcı olmuşmuş bilmem ne. Köprünün altından öok sular aktı unutuldu ama ben asla unutmadım. O zaman hemen eşime söylemiştim annen bana neden bunları anlatıyor sen uyar bir daha anlatmasın demiştim. Siz de söyleyebilirsiniz bence

Kayinvalide adayin tuhafmis gercekten,muhafazakar bir kadin olsaydi boyle gormus boyle gecirmis derdim ama kendide masallah sosyal hayatin dibine vuran biriymis,konusmalari tavri cok itici benden tavsiye cok fazla samimiyet kurma,seninde acigini buldugu an lafini hic esirgemez gibi

Ben de böyle konular geçtimi, en nefret ettiğim insanı bile savunurken buluyorum kendimi.Kayınvalidelerin bu anlatma tutkuları var maalesef, eşimin ikinci evliliğiyim yaklaşık üç yıl boyunca eski eşin her şeyini dinledim, doğumundan hastalığına, emzirmesinden yemek yapışına, ne zaman ben bir şey yapacak olsam, x'de şöyle yapardı, şöyle yapmıştı, dur bir anımızı anlatayım diye başlardı anlatmaya.Çok sevmiş herhalde olabilir dedim umursamamaya çalıştım ama baktım bitmiyor bitmeyecek, en son eşime söyledim, eski eşinin her bir anısını biliyorum, çok lazım değiller bana, annene söyle de anlatmasın artık diye, söylemiş sustu sonrasında.Eğer devam ederse sevgilinize söylersiniz uyarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…