Erkek arkadaşımın annesi çok tuhaf

Soyledigim gercek İşine gelmeyince fesatimdir tabii. Ama gercekler aci napalim. Sanki sen cok normalsin de; işine gelmeyene gıcık sin falan. Biraz da özeleştiri yap bakalım sonuc ne olacak. Ama objektif olsun öz-eleştirin. Oky.

Acaba sen seni tuvalette sıkıştıran, cüzdanında fotoğrafını bulduğun, arayıp mesaj atıp duran kocanın veya sevgilinin eski sevgilisine veya nişanlısına gıcık olmaz mısın? Ne alaka şimdi ne bu saldırganlık? Sana ne? Ben kendi özeleştirimi yaptım zaten kadını sevmiyorum öznel olarak hiçbir şeyi hoşuma gitmiyor ama objektif olarak arkasından konuşulanlar beni rahatsız etti diye.

Kaldı ki ben kendimi hevesi alınıp ortada bırakılacak kategoride bir insan olarak görmüyorum çünkü değilim. Sen kendini öyle biliyorsan veya sana öyle muamele edildiyse git sinirini hıncını ötede boşalt

Bence bu kadının ağzına laf vermediğin sürece gül gibi geçinirsin sayın Beautiful Trauma. Takma yani. Bırak seni övsün. Mesafeyi koru.

Söz konusu kisinin Kocam veya sevgilim olmasi aynı şey değil. Ama bu konuya girmeyeceğim.

Hevesin kursağında kalmasın derken, erkeklerin huylarinin zamanla annelerine benzemesi ile yaşanan durumla ilgiliydi. Ama sen cok fevrisin, konumuz bu değil.
Bir diğeriyse şükürler olsun ki öyle bir durumum olmadı hic bir zaman da olmayacağını biliyorum. Çünkü benim icin kadın-erkek ilişkilerinde prensip ve sınırlarım bellidir.

Hani burada okuyoruz, sevgilisini elinden almak gibi. Acaba dedim?
Yani ex askin fotosu durması ile (pek normal değil ama) mesaj yazmasini falan gecelim de, wc de sıkıştırmak durumu garip. Olayin detayını bilmek lazım.

Ve bana da diger bir arkadaşın dediği gibi mustakbel KV zar atiyor gibi geldi.
Bir de sana ne demek ne demek? O halde neden yaziyorsun?:))

Senin sınırların var ve evlenmeden önce cinsellik yaşamıyorsun diye sen değerli ve asla kendini kullandırtmayacak kadın kategorisindeyken ben ve diğer evlenmeden önce cinsellik yaşayan kadınlar kesin kullanılıp heves alınınca bırakılacak kadınlar kategorisine giriyoruz olarak anladım bu yorumunu ve saçma buldum. Daha da fazla konuşmayacağım seni ilgilendirmeyen konular bunlar fikrini de sormamıştım zaten

Benim yazdığım konuyla senin burnunu soktuğun konular çok farklı o yüzden sana ne

Hani burada okuyoruz, sevgilisini elinden alnak gibi. Acaba dedim?
Yani ex askin fotosu durması ile (pek normal değil ama) mesaj yazmasini falan gecelim de, wc de sıkıştırmak durumu garip. Olayin detayını bilnek lazım.

Ve bana da diger bir arkadaşın dediği gibi mustakbel KV zar atiyor gibi geldi.

Telefondan yazmak zor.2. Kez gitmis. Burnunu sokmak diyorsun, sana ne diyorsun? Sen buraya yazinca yorumlar illaki senin istediğin gibi olmak zorunda mı?

Telefondan yazmak zor.2. Kez gitmis. Burnunu sokmak diyorsun, sana ne diyorsun? Sen buraya yazinca yorumlar illaki senin istediğin gibi olmak zorunda mı?
Ben erkek arkadaşımın annesinin davranışıyla ilgili bi konu açtığımda sen gelip erkek arkadaşımın benden hevesini alıp bırakacağını söylersen seni ilgilendirmeye konulara burnunu sokmuş olursun yanılıyor muyum?

Evet yaniliyorsun. Çünkü ben orada bir gerçeğe vurgu yaptim ki;bu armut dibine düşer gerçeği kadar gercek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…