- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Ben kendime de şaşırdım çokAnnenden cekınmeyen sen.. cocuk sevgilinken onun annesinden aman ayıp olmasın diyen fotolarını silen gene sen.
Benim hesabımda da erkek arkadaşımın annesi ekli. Benim paylaştığım şortlu bir fotoğrafı annem ve tüm ailem görüyor ve sorun etmiyorsa erkek arkadaşımın annesi için asla fotoğraf falan kaldırmam ben de. Beğenmiyorsa almasın. Baştan ipleri verince bir daha sittin sene alınmıyorO laflar bana gelse birkaç tane daha resim eklerdim herhalde. Fazla dik başlıyım bu konularda. Özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum. Beğenmeyen küçük oğluna almasın.
Bu ilişki devam ederse o anneden de annesinin lafını taşıyan sevgiliden de çok çekersiniz.
Tek onerim var yapmayacaksın biliyorum ama..Ben kendime de şaşırdım çokbir anda yaptım şimdi geri dönüşü de yok açıkcası tekrar yüklesem saçma olucak öne çıkanlardaydı zaten ordan kaldırdım.
Bundan sonra nasıl bir tutumum olmalı öneri verebilir misiniz
Suc kızda.Kılık kıyafetin hayat tarzın ne sevgilini ne ailesini ilgilendir. İsteyen istediğini giyer. İster çarşaf ister mini giyer. İki türlüde kıyafete laf edenler benim için yobazdır. Yobaz bir aile ilede akrabalık kurmam
Zaten başta erkek arkadaşına taviz vermiş. Ben niye kıyafetim için izin alayım. Hayır alıcak olsam anne babamdan alırım onlar kimSuc kız da.
Cocugun akrabasını eklerken, fotolarım sorun olur mu kaldırayım mı demıs.
Elma yanaklı cocukta kaldırma sorun yok demis lutfetmıs.
Ama sonra annesi ha şöyle yola gelsın demis.
Tamam sen vicdan yapmaya devam.Hanımlar ben de vicdan yapıp kaldırdım açıkcası kadın kalpten gidiyor muş uyku uyuyamamış görünce anlamadım ki direk dansı yaparken de videom yoknormal bir bar videosu.
Tekrar koy bır dahada böyle bir şey yapma. Yahu anne baban karışmıyor onlar kimHanımlar ben de vicdan yapıp kaldırdım açıkcası kadın kalpten gidiyor muş uyku uyuyamamış görünce anlamadım ki direk dansı yaparken de videom yoknormal bir bar videosu.
Keşke silmek yerine arşive atsaydiniz fotolarıBen kendime de şaşırdım çokbir anda yaptım şimdi geri dönüşü de yok açıkcası tekrar yüklesem saçma olucak öne çıkanlardaydı zaten ordan kaldırdım.
Bundan sonra nasıl bir tutumum olmalı öneri verebilir misiniz
Böyle yola gelsin ne demek ya. Erkek arkadaşınızın hatası birazda. Bir insan ailesinin neye dikkat ettiğini bilir ona göre uyarır tabi burada uyaracak bir durum yok. Akrabalara ne oluyor acaba. Ben evli olduğum halde eşimin ailesini eklesem dahi hikaye vs gizliyorum çünkü benim eğlenerek saçmada olsa hoşuma gidip paylaştığım şeyden elin adamı ne anlam çıkarır diye sizde öyle yapın ama keşke kaldırmasaydınız. Kendinizden emin olun nasıl rahat hissediyorsanız. Ayrıca sizi aile değiştiremez yani sizde birileri için değişmemeli nasılsanız öyle kabul görmelisinizİyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Konuya direk başlamak istiyorum.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Gece kluplerinde alkollu hikayelerimi görüyorlar ve etekli olan resimlerimi.
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Dimi ben bile sıkıldığım fotoğraflarım varsa silmek yerine arşivlerim. Bazen silip peşine aynı resımleri atanlar oluyor o kadar absürt bir olay kiKeşke silmek yerine arşive atsaydiniz fotoları
Fotoları videoları kaldırınca o anlar yaşanmamış mi oldu yani? Bence kadın sizi ekleyip ona laf yetiştiren akrabaya karşı bir zafer gibi görmüş bu foto kaldırma işini. Bak iste bir lafimla kaldirttim diye övündüğüne eminimHanımlar ben de vicdan yapıp kaldırdım açıkcası kadın kalpten gidiyor muş uyku uyuyamamış görünce anlamadım ki direk dansı yaparken de videom yoknormal bir bar videosu. ve alkollu masa olan resimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?