Erkek arkadaşımın annesi ...

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Erkek arkadaşımın lise 1 e giden kız kardeşi var ve matematikle arası iyi değil . Ben onu her cumartesi ders çalıştırabileceğimi söyledim . Geçen hafta evlerine gittim annesi yoktu bende özel öğrencimden geliyordum annesi de biliyordu . Eve gittiğimde bir kaç bisküvi hazır kek vs koydu kardeşi önüme biraz atıştırıp başladım çalıştırmaya 3 saat falan çalıştırıp kalktım . Dün gene gittim ve bu sefer erkek arkadşıma öğrenciden çıkınca yemek yiyip geleceğimi söyledim . Olur mu öyle şey burda yersin falan dedi benimki . Neyse gittim . Salona aldı annesi beni önce bir 15 dk falan oturduktan sonra erkek arkadaşımla hadi başlasınlar talimatı gönderdi. Biz başladık . Karnım gurulduyor ama . gene bisküvi çay falan geçiştirildim . Ara verdiğimizde annesi odaya gelip çay içmemişsin ,bisküvi ye falan diyor daha da sinirlendiriyor beni bu . Dersi bitirip evden çıkınca da teşekkür etti falan hani yemeğe kal bile demeden . İlk tanışmaya gittiğimde türlü türlü börek falan yapan kadın o değil sanki .
Şimdi demeyin derdin yemek mi derse gidiyorsun sen diye. Çünkü lisede bende özel ders alırken sırfayıp olmasın diye annem kendi yaptığı bir şeyleri koyardı hocamın önüne . Aynı şekilde özel ders verdiğim öğrencilerin evlerinde de bu durum böyle:S
Kendimi tabiri caizse eşek gibi gitmek zorunda hissediyorum . Bu kadar özensiz umursamaz olması acaba beni umursamamasından mı ?

yemek konusunda yorum yapamıycam.
insanların huyu farklı farklı oluyo. erkek arkadaşın bizde yersin dediği halde böyle olmuş.
yalnız neden 3 saat ders yapıyosun, bi buçuk saatten fazlası öğrenciye de faydalı olmaz zaten
diğer öğrencilerine de günde 3 saat ders veriyosan bişey diyemem ama erkek arkadaşının kardeşine özel bu kadar uzunsa kıymeti hiç bilinmez.
bi saat dersini anlat kalk gel bence

erkek arkadaş anneleri ile problemler bitmiyor ben de aynı anda başlık açmışım seninle :)

belki kadının niyeti öyle değildir hani akıl edememiştir yemek olayını 3 saat dersten sonra eve gitmek istediğini düşünmüş ve öyle davranmıştır ya da ben polyannayımdır da tersi iseyse bence yemeği falan boşver huyu suyu böyle demekki kendini kullanılmış gibi hissettiğin anda da dersleri hafiften azaltmaya bak.

Hani ilk gittiğimde de aynı şekilde olsa önüme bir şey konmasa tamamdı da bu bana pek tarz meselesi değilmiş gibi geldi açıkcası . Ben olsam utanırdım açıkcası bizim için geliyor önüne dalga geçer gibi bisküvi koymaya .

Yok canım normalde 2saat anlatıyorum arada bir 15 dk ara vererek yapıyorum dersimi . Bu 3 saat tamamen kardeşine özel . Anlasın yüksek alsın istiyorum ama öyle belli ki dediğin gibi zerre kadar kıymeti olmayacak diyorum ya mecbur hissediyrom

canım belkı kadının aklına gelmemıstır banada oluyo bazen karsıdakının alıncagı sey benım aklıma bıle gelmıyo sen sadece erkek arkadasına laf dokundursaydın gıderken aclıktan ölüyorum hemen gıdıyım dıye

Canım bende öyle düşünmek istiyorum hani aklına gelmemiştir diye ama bu 2. oluyo:S

Yok hayal ücret almıyorum böyle bir teklif bile sinirlendirir beni zaten ...

Canım bende öyle düşünmek istiyorum hani aklına gelmemiştir diye ama bu 2. oluyo:S

Yok hayal ücret almıyorum böyle bir teklif bile sinirlendirir beni zaten ...

ucrette almıyosun hemde 3 saat bence senı baslarında tasımaları lazım hem erkek arkadasın burda ye demıs benım anlamadıgım annesıne nıye soylememıs ya da bu akdın senı ıstemıyo mu yoksa cnm,sen gene de mesafelı ol

erkek arkadaşıma da sordum 3o kere annen beni istemiyor mu diye yemin ederim istiyor flan diyor her sefernde . Akrabalarıyla bile geçiyor adım . Bir şal vardı üzerinde çok beğendim bana da örecekmiş . Erkek arkadaşıma da söylemek istemiyorum bir ders anlatıyor yemeği dert ediyor demesin diye. Gerçekten ben ona ayırdığım 3 saatle 15o lira kazanırdım . Ama kıymetsiz oldum sanırım:S

bak mesela benim bi dayım var.
ben evde annemle yalnız yaşadığım için iki kişilik yemek yapıyoruz devamlı.
dayım bize ne zaman gelse evde yemek olmuyor
yani tam da evde yemek olmadıgı zamana rast geliyor.
bazen olabilir böyle şeyler, bence sen 3. seferi de bekle.
çünkü bana şal örecek diyosun, seni sevmese neden örsün değil mi?

canım bence sorun annesinde değil erkek arkadaşında.. aç olduğunu bildiği halde böyle yapmamalıydı sonucta annesi senin aç olup olmadığını bilmez ikram olsun diye bisküvi vermiş. benimde eve gelse bende sanırım önüne yemek değil bu tarz bişe koyardım. ama dersten sonra kal yemeğe diyebilirdi bilemedim şimdi. ama bana kalırsa suç erkek arkadaşında yemek olmadığını gördüyse dışardan bişeler alablr yada söyleyeblirdi. annesinede yaptırabilirdi 3 saat sen ders anlatırken hiç olmadı bi ekmek arasıdamı hazırlayamadı

Ben hatayı erkek arkadasında gördüm.. Benım sözlüm gözümden anlar acıktığımı.. Bi de vejeteryanım, anne Burcuya özel etsız Bişeyler pişir mutlaka der, tokum diye diretsemde illa Bişeler yemeden göndermez Bu durumda sitemini sevgiline yap canım, annesini Boşver..

kaç yaşında kadın ama bi de öğrenciden geldiğimi aç olduğumu düşünmüyor mu ?
Evet evet sorun erkk arkadaşımda haklısınız . Ama annesinin de bnu muhakeme etmesi gerekmez mi yada açsan bir şeyler yapayım falan gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…