bu hafta sonu erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla buluşacağız yani ben pek istemiyorum ama mecburum galiba .şimdi sanırım biri evli ve eşiyle gelicek .hepsida orta yaşlı insanlar ne biliyim sıkıntı yaptım ne konuşacağız vs vs .ne giyeceğim?fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.
bu hafta sonu erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla buluşacağız yani ben pek istemiyorum ama mecburum galiba .şimdi sanırım biri evli ve eşiyle gelicek .hepsida orta yaşlı insanlar ne biliyim sıkıntı yaptım ne konuşacağız vs vs .ne giyeceğim?fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.
aynen canım ya bende sevmiyorum .ama mecburum .gitmesem çok ayıp olur .bakalım nasıl geçicek .dedim klasik falan mı giyinsem .nasıl tipler çok merak ediyorum .konuşacağınız konular zaten yüzeysel olur ve erkek arkadaşında yanında olacağı için konular bir şekilde yönlenir.. İşin veya okulun ile ilgili sorular sorabilirler, fazla derine inmeden havadan sudan geçiştirirsin canım.. giyim konusunda da çok spor giyinme ama dışarıda nasıl özeniyorsan öyle olsun kendi tarzın sonuçta ne desem boş olur gibi :44: (ayrıca bende hiç sevmiyorum bu arkadaş buluşmalarını)
erkek arkadasina sor
neye izin veriyorsa onu giyersin
canım tarzın ne ise ona göre giyin git elbette ki.
ortam nasılsa ona göre muhabbet edersin sende güler yüzlü ol yeter
bu arada kızılca rumuzlu arkadaşa yaptığın yorum biraz kırıcı olmuş canım
anlatmaya çalıştığı erkek arkadaşına sor ne tip insanlar ona göre giyinirsin demek olmuş bence
canım öncellıkle rahat ol bence, kasma kendını buluşmada
neysen nasılsan öyle davran, hem erkek arkadaşında yanında ya ılla konuşulcak bı konu bulursunuz
sende sohbete eşlık edersın
var ya ama bende nefret edıyorum bu sevgılının arkadaşlarıyla buluşma faslını çok gereksız sıkıcı ve tuhaf :44:
yok hayatım onun yaptığını anladım ben daha önce aramızda bir konu geçti başka topikte onu demek istedi o neyse sen konuyu bilmediğin için öyle anladın .
tarzım biraz yani onlar gibi değil.ben 25 yaşındayım haliyle biraz farklı tarzlarımız onlar olgun bana göre .hani sırıtmayayım diyorum arlarında .
anladım canım kusura bakma dediğin gibi diğer konuyu bilmiyordum.
ama bu konuyu erkek arkadaşına danışmak iyi olacak bence yani ne tip insanlar hani kimi insanlar vardı 40 yaşında olur ama daha genç takılır şen şakraktır felan belkide onlarda öyledir sen sevgiline bi sor bakalım canım
Canım hiç de sırıtmazsın valla gençsin güzelsin ne güzel ohh sen onların içinde çıtır kalacaksın, kıskansınlar seni boşver
evet ya bencede gereksiz hani evlenincede sürekli görüşeceğiz gibi .çok yakın arkadaşları bende sıkılıyorum gerildim şimiden .ne konuşacağız bilmediğim insanlarla diye .aramızda yaş farkı var biraz e öyle olunca daha bir geriliyorsun.
bence çok şaşalı giyinip süslenip püslenme...bence insan gittiği ortama uyum sağlayan tarzda giyinmeli... orta yaş civarı ise insanlar bence daha sade ve şatafatsız giyin...çünkü insanlar dikkatleri üzerine toplayan kişilerden pek hoşlanmaz...itici gelirsin onlara...bence sade ve tatlı bi görünüm sergile ki senden hoşlansınlar arkandan dedikodunu yapmasınlar...
yaş farkı olması da kötü bence
ben erkek arkadaşımın kendı yaşlarımızda kı arkadaşlarını bıle çekemıyorum, ne bıleyım dedığın doğru hıç tanımadığın ınsanlar ne konuşabılırsın kı :44:
hanı kendı arkadaşlarımız olsa ne güzel rahat oluruz demı ama
ben daha yazmıyım valla hıç olumlu bırşey söylıyemedım bu konuda daha çok aklını karıştırcam
sen rahat ol, ıstemezsen kafalarınız uyuşmazsa bır daha görüşmezsın nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?