erkek arkadaşımın arkadaşları

aa bak yalnız değilmişim .off ne gergin bir durum değil mi.benimkiler kokoş değildir büyük ihtimalle .ciddi tiplerdir off yaa valla ne zor işler bunlar .bende hafif makyaj yapmayı düşünüyorum .saçıma fön çektiririm heralde .ama ne giyeceğim ona karar veremiyorum hiç.

benimde nişanlımla aramda 12 yaş var ama o biraz hatta baya genç gösteryo 28 felan. arkadaşalrının yaşlarıda hemn hemen öyle karılarda olgundur ben 19 yaşındayım ama ne bilim ya bende baya bir kasıyorum bu durumda......
sevmiyorum abi kadın arkadaşalar hep erkek gelsın

resmen şoka uğrama sakın:) çünkü orta yaş deyip onların tarzında giyinirsin sonra onlar lüksiyeti döktürürler sen apışıp kalma :) olabilir yani benim bu gibi şok geçirdiğim anlar olmuştur....dikkat çekmeyim diye sadeliğe kaçtığım zamanlarda en arka saflara düştüğüm olmuştur :) çok fena bişey oluyo valla bunuda aklında bulundur...mesela ben bi kınaya gittim... dini sohbetli bi kına olacak denildi... akrabalar arasında denildi...bende ona göre giyindim...zaten kapalı bi bayanım ama sohbetli olacak denilince dahada tesettüre büründüm... sonra bi gittim kınaya oooo orkestra tutulmuş millet sahnede döktürüyo :) çok şaşırdım...arkadaşlarım ne o öyle cenazeye mi geldin dediler çok sinir olmuştum... :) şimdi gülüyorum ama o zamanlar dumura uğramıştım... bunuda aklında bulundur canım :)

ya u kadar olmaz bizim aramızdada 12 yaş var .ne tesadüf yahu .benimkide genç gösteriyor epey .ama yani ciddiler tabi bize göre .kadınlardan bende çekiniyorum skıştırılarsa bri köşeye valla halim duman .

evet çok kasvet bır durum yaa.. off ben dediğim gibi bence bi kaliteli şık bir kot üstüne şık bir blezır yada bady üstünede güzel baharlık bir çeket sana tavsiy elbise giyme. giyersende dizin altında çok şeker şık guzel bir renk gıy derim

evet oda var tabi.şimdi giyinirim sapsade birşey .bir bakarım ooo millet nasıl gelmiş e bu seferde paçoz gibi kalırım yanlarında.ay çok heyecanladım ne olucacak acaba ?

kedı35 19 yaşındayım demeseydı belkı sız buluşursunuz derdım
rahat olun kızlar ben kötü oldum valla, bırakın onlar düşünsün rahat olun sız normal davranın

hem belle8 nıye sırıtırım dıyorsun kı? Demek kı sevgılın senın gelmenı sorun etmıyor
hem belkı çok ıyı anlaşırsınız bıde kopmazsınız bırbırınızden öyle düşünün
sonuçta onlarda normal vatandaş ne olabılır kı en kötü ıhtımalle bıdaha görüşmezsınız

şöle düşünüyorum o halde .şık bir kot üstüne krem rengi badim var onun üstünede ceket giyeyim .bir ceketim var kahverengi altına topuklu giyeyim bide.saçımıda toplatmayı düşündüm .halk küpe taksam komik olur mu ?öyle şekilldendirdim gözümde .at kuyruğu saça iyi gidiyor ama ?

ya u kadar olmaz bizim aramızdada 12 yaş var .ne tesadüf yahu .benimkide genç gösteriyor epey .ama yani ciddiler tabi bize göre .kadınlardan bende çekiniyorum skıştırılarsa bri köşeye valla halim duman .

tabi canım bizim evdeki hallerimzle dıaşrdaki hallerimiz tutturuyoruz ama ona uyum sağlıyorum. ne köşeye sıkıştırcaklar ya sende olgun davran ki şaşaırsınlar. bende butun erkek arkadaşları şaşırır. Ben varya bir olgunluk rolü oynarım aklın durur sende dedeğim gibi çok kahkaha atma çok konuşma muhappet tatlı olsun. arkadan ayy bu beyin eşine sevgilisine bak çocuk bu adama ne kadınlar var aslında dmesınler...

valla ya dimi olmaz böle benzerlik yani.
zaten o ısrar ediyor gidelim diye bende kırılmasın diye ona uyuyorum bakalım başımıza neler gelicek ?
yani diyorum ki hani onlar olgun ya ben kalmayayım öle çocuk gibi biraz seksi kendine güvenen bir tarz yaratmam gerek .

evet güzel bir kombın ben topuklu tercihn etmyorum pek benimki sevmiyor :) ama sen giy kombının guzel bende toplaya bılırm salıkken çok oynuyorum yakışı kalmıyo dışarda. bnde arkadan aşadan bi küçk topuk yapabilirm. bende at kuyruda yapsan topuzda yapsan küçük pırıltılı küpe tak derimç çom sık duruyo. ben öyle yapıyorum genelde halka küpe hoş durmaya bilr.

bence benim fikrim kesinlikle doğal normal ol. olgun olsun olmasın çocuk olsun 12 yaşındaki kzı bile çok şaşalı kadın kzı svmiyor bu dvirde bencee. doğal oldunmu aaa ne guzel kız ya nekadar guzel dogal desinler

evet öyle yapıaım halkdan vazgeçtim .evet sende toplat hem daha rahat edersin .sürekli saçını arkaya at vs gereksiz kasıntı gerek yok .bakalım nasıl geçicek .

evet öyle basit gözükmek istemiyorum ama bakımlı şık kendine güvenen bir tarzda olmak istiyorum .ilk irtiba önemli .sevgilimin arkadaşlarının görüşüde önemli tabi .hani arkamdan birşey derler öyle olmasın .

evet öyle yapıaım halkdan vazgeçtim .evet sende toplat hem daha rahat edersin .sürekli saçını arkaya at vs gereksiz kasıntı gerek yok .bakalım nasıl geçicek .

eve zetn kasıntı bir gece olabilir. de bideugraşma saçla. bende toplatcam. hadi bakalım haftansonu yazarım nasıll geçtini.

Bence rahat olmaya çalış canım, onlar kasılsınlar merak etsinler genç güzel bir bayan gelecek ayyy acaba biz yanında nasıl kalacağız filan desinler

Bence rahat olmaya çalış canım, onlar kasılsınlar merak etsinler genç güzel bir bayan gelecek ayyy acaba biz yanında nasıl kalacağız filan desinler

ay canım ya inşş dedğin gibi olur .bakalım kendim gibi olucağım güzel geçer inşşşş...

çokta sadee kaçmayalım ya bide hatunlar gelir alaaaaahh vallah olurum kısnkançlıktan oraçıkta.... benim sweet dekoltesi avr zaetn çok değil iyi bir dekolte sende azcık dekolte gıyebilrsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…