erkek arkadaşımın arkadaşları

çokta sadee kaçmayalım ya bide hatunlar gelir alaaaaahh vallah olurum kısnkançlıktan oraçıkta.... benim sweet dekoltesi avr zaetn çok değil iyi bir dekolte sende azcık dekolte gıyebilrsin.

bende işte onu diyorum hanımhanımcık olucağız derken bi bakarız paçoz kaldık iyi mi.allah kourusun .

erkek arkadasina sor
neye izin veriyorsa onu giyersin

komik ya

Canım kasma kendini, tarzını yansıtan bir şeyler giyebilirsin.. Çok aktif ve ya çok pasif durma, arkadaşların dediği gibi sevgilin yanında konular bir şekilde yönlenir zaten, sıkma canını

komik ya

Canım kasma kendini, tarzını yansıtan bir şeyler giyebilirsin.. Çok aktif ve ya çok pasif durma, arkadaşların dediği gibi sevgilin yanında konular bir şekilde yönlenir zaten, sıkma canını

takmıyorum artık canım .bencede komik .
neyse çok aktif durabileceğimi sanmıyorum zaten .tanımadığım insanlar arasında gerilirim hep bide yani farklı tipler benden o yüzden .sus pus takılmak da istemiyorum valla kafam karışık çok.

Erkek arkadaşın da orta yaşlı zaten,onunla anlaşamıyor musun da bu kadar dert ettin.Doğal ol,kendin ol atlatırsın bu buluşmayı da...

ne alakası var onla anlaşmamla .arkadaşları yüzünden kasıldım .yani yorum yapmak için yapma bence sadece .

Yoo,yardımcı olmak için yorum yaptım :) Neden alındın ki...Kendin beğenmemişsin orta yaşlılarla ben n'apacağım diye yakınıp duruyorsun...

Yoo,yardımcı olmak için yorum yaptım :) Neden alındın ki...Kendin beğenmemişsin orta yaşlılarla ben n'apacağım diye yakınıp duruyorsun...

çok saçma yorum yapmışsında ondan. yakınan yok burda canım senin anlaman kasmış biraz burda fıkır alıyor arkadaş ! sen laflarına dikat et bence

Muhattabım değilsin ,parazit yapma canım.

senin kendini sen sandığını merak ediyorum yada atmiyorum zaten kendini koydun ortaya seninle biri konuşruken dinlemek zorundasın muhattabım değilsin zarttu zurttuda hadi be sokak kadını. Sen benim tırrrrrrnamm olamasısın kes yazma bişey!

bi konuda da tartışma olmasın şaşarım

konuya gelince yazdığınız gibi kot pantolon üstüne şık bir bluz veya gömlek + ceket bir de topuklu ayakkabı tamamdır
ne yaşından az ne de yaşından büyük gösterirsin ve gayette hoş olur.

bir de ben şöyle bir şey söyleyeyim kasmaya gerek yok sonuçta sevgilin yanında konu konuyu açar gider sohbete katılman için sevgilin öncülük eder bir nevi.. bakarsın gece nasıl bitmiş anlamazsın

ne alaksı var ya .yardımına gerek yok .yakınmıyorum ben sadece onlara uyum sağlamaya çalışıyorum .sevgilimede aşığım onun için tapıyorum ok .çok komiksin cidden .

çok saçma yorum yapmışsında ondan. yakınan yok burda canım senin anlaman kasmış biraz burda fıkır alıyor arkadaş ! sen laflarına dikat et bence

boşver hayatım ya bana salıdrdı başka konularda baktı olması şimdi sana başlamış .en iyisi cevap vermemek .

inşş öle olur canım .

ay o neydi ya .tövbe yarabbim .erkek falandı galiba .sabahtan beri konuşuyorum birde .off sinir oldum .

Canım inan gidince herşey yoluna girer. Şimdiden düşünüp sıkma canını

Bence de stres yapma canım erkek arkadaşınla anlaşabildiğine göre onun yaşıtlarıylada anlaşabilirsin.Giyim tarzını bilmiyorum ama bende 25 yaşındayım yaşına uygun abartı olmayan bir şey giyersin olur biter sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…