çokta sadee kaçmayalım ya bide hatunlar gelir alaaaaahh vallah olurum kısnkançlıktan oraçıkta.... benim sweet dekoltesi avr zaetn çok değil iyi bir dekolte sende azcık dekolte gıyebilrsin.
erkek arkadasina sor
neye izin veriyorsa onu giyersin
komik ya
Canım kasma kendini, tarzını yansıtan bir şeyler giyebilirsin.. Çok aktif ve ya çok pasif durma, arkadaşların dediği gibi sevgilin yanında konular bir şekilde yönlenir zaten, sıkma canını
Erkek arkadaşın da orta yaşlı zaten,onunla anlaşamıyor musun da bu kadar dert ettin.Doğal ol,kendin ol atlatırsın bu buluşmayı da...
ne alakası var onla anlaşmamla .arkadaşları yüzünden kasıldım .yani yorum yapmak için yapma bence sadece .
Yoo,yardımcı olmak için yorum yaptım :) Neden alındın ki...Kendin beğenmemişsin orta yaşlılarla ben n'apacağım diye yakınıp duruyorsun...
çok saçma yorum yapmışsında ondan. yakınan yok burda canım senin anlaman kasmış biraz burda fıkır alıyor arkadaş ! sen laflarına dikat et bence
Muhattabım değilsin ,parazit yapma canım.
Yoo,yardımcı olmak için yorum yaptım :) Neden alındın ki...Kendin beğenmemişsin orta yaşlılarla ben n'apacağım diye yakınıp duruyorsun...
çok saçma yorum yapmışsında ondan. yakınan yok burda canım senin anlaman kasmış biraz burda fıkır alıyor arkadaş ! sen laflarına dikat et bence
bi konuda da tartışma olmasın şaşarım
konuya gelince yazdığınız gibi kot pantolon üstüne şık bir bluz veya gömlek + ceket bir de topuklu ayakkabı tamamdır
ne yaşından az ne de yaşından büyük gösterirsin ve gayette hoş olur.
bir de ben şöyle bir şey söyleyeyim kasmaya gerek yok sonuçta sevgilin yanında konu konuyu açar gider sohbete katılman için sevgilin öncülük eder bir nevi.. bakarsın gece nasıl bitmiş anlamazsın
inşş öle olur canım .
onlara söz vermiş benimde yanında olmamı istiyor yani gitmesem ayıp olur ondan öyle dedim .sevgilim 37 yaşında canm .
takmıyorum artık canım .bencede komik .
neyse çok aktif durabileceğimi sanmıyorum zaten .tanımadığım insanlar arasında gerilirim hep bide yani farklı tipler benden o yüzden .sus pus takılmak da istemiyorum valla kafam karışık çok.
Canım inan gidince herşey yoluna girer. Şimdiden düşünüp sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?