Erkek arkadaşımın babası

Ailesinin seni istemediği biriyle mutlu olamazsın.

Mesele hak hukuk davası değil sanırım.
Erkek arkadaşınızın babasının daha ataerkil bir zihniyet olabilir. İşler ciddiye binmeden eve gelip gitmenizden rahatsız oluyor olabilir.
Belki aileleriniz birbiri ile tanıştıktan sonra kendisi ile aynı ortamda bulunsaydınız tutumu daha farklı olabilirdi.

Yavrum niye evine gidip geliyorsun ki çocuğun? Ne gerek var? Dışarıda görüşün. Evet siz gençsiniz ve ailelerinizden farklı düşünüyor olabilirsiniz ama eski nesil öyle değil. Benden sana iki abla nasihati olsun.

1. İş ciddiye binmeden (ki binmesi için bir sebep yok, daha çok gençsiniz ve toysunuz) sevgilinin evine girip çıkman hoş karşılanmaz. En azından aileler tanışmadan önce uygun görülmez genellikle. Türkiye burası.

2. Kimseye "hamarat gelin" gibi gözükmek için ev işlerine karışma. Kendi kendine görev yüklemiş olursun. Tepene binerler. Döktüğünü topla ama.

Daha 20 yaşındasın. Ne gerek var aile ile içli dışlı olmaya? Yaşa hayatını, eğer ilerisinde ciddiye binerse aile ile tanışırsın ama şimdiden çok gereksiz.
Bu sana ders olsun bir daha ki ilişkilerinde evlenmeden aile ile samimi olma, mesafe her zaman en iyisidir.

Yaşın genç yakma başını. Yığınla konu var genelde evli çocukluyken yaşıyor insanlar bunları sonra çözümüde zor oluyor.

Sevgilinin ailesiyle bukadar icli disli olman ne alaka hic normal degil neden
Evli gbi davraniyorsun ayrica babanin laflarini sana tasiyan kim? Cook yanlis sulardasin bu yasta sevgilinin ailesiyle hic tanismamis olman gerekirdi

Konuşmamaya devam edin. Yavrum 20 yaşında belanı mı arıyorsun acaba? 20 yaşında açık giydim diye evde durmayan (niyeyse artık), konuşurken suratıma bakmayan babası olan çocuğun evine gidip bulaşık yıkamak, yıkamayinca laf yemek falan ne yaşıyorsunuz siz? Bir de eski sevgilin babasının dediği şeyi gelip sana söyleyen zeka yoksunu bir çocuk haberin olsun

Ben hatalıymışım gibi tavır aldı bana erkek arkadaşım resmen, çok komik
Farkinda olman cok iyi ablacim. Canim benim kaç kurtar kendini herkes boyle degil bu aile seni böcek gibi ezer. Gencsin; oku, ogren, calis, gez,toz, kimseye de el pence durma. Onlar da kendilerine başka köse yastigi ve köle bulsunlar. Bak aile cidden sorunlu. Bir erkek evde kim ne yemis de bulasigini birakmis takip etmez bile. Ailecek manyak bunlar.

erkek kardeşimin sevgilisine karşı benimde tavrım bu ,
evdeyse genelde gelmem gelsem de ev büyük onu görmem konuşmam.
kızı sevmiyorum, bana herhangi bir saygısızlığı olmadı .
sevmek zorunda da değilim.
kimse sizi de sevmek zorunda değil, biraz şımarıklik yapıyorsunuz bence adam sizin karşınıza geçip hakaret etmemiş sizi görmek ya da muhatap olmak zorunda değil

Daha fol yok yumurta yok ben bile istemem surekli evime gelsin gitsin o konuda hak verdim adama. Ama neden bulasik yikicakmissiniz cok sacma iliskiler icine girmissiniz. Bu aileyle yuz goz olmussunuz bile duzeltebilirseniz bundan sonrasi icin fazla samimi olmayin gidip gelmeyin.

20 yaşında bir kız çocuğu bunları kafaya takmamalı, sevgilinle güzel zaman geçirmeye ve eğitimini tamamlayıp iş bulmaya bak. Bu aile sana pek uymayacak bence, yaşın ilerleyince anlayacaksın bunu. Sakın bu adamla evleneceğim evlenmeliyim kafasına girme

Daha ortada bir şey yokken neden bu kadar fazla yüz göz oluyorsunuz, evlerine gidip gelmeler hatta bulaşık yıkamalar falan.? Size bir tavsiye, şimdiden bu kadar yüz göz olmayın, gitmeyin evlerine. Adam da rahatsızmış bu durumdan zaten.

Kızım sen balık yada yengeç burcu musun? Bu ne eziklik ? Bu yobaz insanlarla işin ne giyimine karışıyor , hizmetçilik bekliyor? Hala alttan alıyorsun ben olsam neler demiştim baba oğulun yüzüne sana erkek mi yok be bas tekmeyi

Evet, bu kızın bi ayıbı var ki bulduğu ilk safoz oğlana sıkı sıkı sarılıyor, fırsat bu fırsat iyice bi eskitelim diyorlar.

Çocuk ilerde iş ciddiye binerse senin yanında olmayacak gibi bir izlenim verdi bana yani seni değilde ailesini savunursa çok üzülürsün evet haksızsan korumayabilir ama bu kişi her türlü korumayacak gibi duruyor bence…

Kimse sizi sevmek zorunda değil. Kp sizi sevmemiş aynı ortamda olmak istemiyor. Evli olsanız veya nişanlı ayıp olabilir yaptığı ama şu an işler ciddiye binmedi. Ayıp değil yaptığı. Seninde ailesini sevmeyip onların evine gitmeme şansın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…