- 3 Şubat 2018
- 25.819
- 111.045
- 598
Ben hatalıymışım gibi tavır aldı bana erkek arkadaşım resmen, çok komik
Ailesinin seni istemediği biriyle mutlu olamazsın.Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
Daha 20 yaşındasın. Ne gerek var aile ile içli dışlı olmaya? Yaşa hayatını, eğer ilerisinde ciddiye binerse aile ile tanışırsın ama şimdiden çok gereksiz.Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
Farkinda olman cok iyi ablacim. Canim benim kaç kurtar kendini herkes boyle degil bu aile seni böcek gibi ezer. Gencsin; oku, ogren, calis, gez,toz, kimseye de el pence durma. Onlar da kendilerine başka köse yastigi ve köle bulsunlar. Bak aile cidden sorunlu. Bir erkek evde kim ne yemis de bulasigini birakmis takip etmez bile. Ailecek manyak bunlar.Ben hatalıymışım gibi tavır aldı bana erkek arkadaşım resmen, çok komik
20 yaşında bir kız çocuğu bunları kafaya takmamalı, sevgilinle güzel zaman geçirmeye ve eğitimini tamamlayıp iş bulmaya bak. Bu aile sana pek uymayacak bence, yaşın ilerleyince anlayacaksın bunu. Sakın bu adamla evleneceğim evlenmeliyim kafasına girmeMerhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
Evet, bu kızın bi ayıbı var ki bulduğu ilk safoz oğlana sıkı sıkı sarılıyor, fırsat bu fırsat iyice bi eskitelim diyorlar.İşler ciddiye binmeden aile içine girmemek lazım bence. İster istemez karşı taraf eksik arıyor çünkü ve çok yüz göz olunuyor. Eski nesilde kız evi naz evidir gibi bir algı var. Sizin durmadan onların içinde olmanız samimiyet kuruyorum zannetseniz de karşı taraf için öyle olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?