Hala neden o eve gidiyorsunuz? Önünden geçmem yerinizde olsam.ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum.
Bi tık öyleyim onlara da aslındaYavrum kendi ailene karşı da böyle çalışkan ,titiz,ezilip büzülen misin acaba .
Daha toysun,gençsin güzelsindir eminim. Elaleme kendini kabul ettirmeyi bırak,bu yaşta nedir bu koca merakı. İstediğini giy,ye iç gez. Hayat kısacık. O çocuktan da iyi bir koca olmaz kafandan sil. Bir daha sefer bulaşık bırakmayız demiş. Ailesinin lafını önemsiyor .Bi tık öyleyim onlara da aslında
Asla öyle koca meraklısı biri değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece çok seviyorum ve kaygılı bağlanma yaşayan biri olduğum için onu kaybetmemek icin her şeyi yapmak istiyorumDaha toysun,gençsin güzelsindir eminim. Elaleme kendini kabul ettirmeyi bırak,bu yaşta nedir bu koca merakı. İstediğini giy,ye iç gez. Hayat kısacık. O çocuktan da iyi bir koca olmaz kafandan sil. Bir daha sefer bulaşık bırakmayız demiş. Ailesinin lafını önemsiyor .
Gerçi bilemeyeceğim bir taraftan şimdiki Z kuşağı çok dağınık,anaları arkalarını toplaya toplaya leş nesil yetişiyor . Evi batırıp partyleyip öyle mi çöküyorsunuz evden.
Neyse,gitme kimsenin evine
Tamam işte,terapiste psikoloğa gitmeden burada ablaların yaşamış görmüş sana neleri yapmaman gerektiğini yazıyorlar. Kulak asAsla öyle koca meraklısı biri değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece çok seviyorum ve kaygılı bağlanma yaşayan biri olduğum için onu kaybetmemek icin her şeyi yapmak istiyorum
Asla öyle koca meraklısı biri değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece çok seviyorum ve kaygılı bağlanma yaşayan biri olduğum için onu kaybetmemek icin her şeyi yapmak istiyorum
Bunlar daha fragman.Evlenince daha kötü olacak herşey.İstediğinizi giyinebilirsiniz,misafir olarak gittiğiniz yerde bulaşık yıkamak zorunda değilsiniz.Kaygılı bağlanma sorununuzu çözmeden,evlenmeyin.Ben hatalıymışım gibi tavır aldı bana erkek arkadaşım resmen, çok komik
Canım ülkem her felaketi kanıksadıgı gibi bunuda kanıksamış ve kaynanam şunu dedi kayınbabam böyle yaptı mevzularına dönmüş bile. Sizin gibi olmadıgım için ben mi sorunluyum?Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?