Erkek arkadaşımın babasının yaptığı yorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sarifrezyaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
302
567
18
Erkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.

Erkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Bir de bunu koşa koşa size mi anlattı. Eski erkek arkadaşım olurdu bunu bana yapsa

Anlatmasına yanın. Bankada çalışıyormuşsunuz. Erkek arkadaşınızın babasının: İnsanlarla iletişim kurup, konuşulması gereken mesleklerde çalışan insanların tamamı için tuhaf fikirleri var demek ki.

Kelimenin gerçek anlamını baba- oğul, ikisi de bilmiyor mu ?

Anlatmasına yanın. Bankada çalışıyormuşsunuz. Erkek arkadaşınızın babasının: İnsanlarla iletişim kurup, konuşulması gereken mesleklerde çalışan insanların tamamı için tuhaf fikirleri var demek ki.

Kelimenin gerçek anlamını baba- oğul, ikisi de bilmiyor mu ?
Bankada calismiyorum onu rastgele seçtim. Ama ne olursa olsun hiçbir meslek grubu bu ithamı hak etmezdi

Meslek grubunu incitmek istemediğim için yazmadim ama. Gayet üni mezunu olmak gerekiyor ve kutsal bir meslek.
Yanlis anlamayinda.ben hemsireyim mesela eskilerden bir laf varmis hemsireden kari olmaz diye.baska birisi icin duymustumda sonrasinda geberiyorlardi kapisinda bize baksin diye.insanlar cok tuhaf gercekten.

Kutsal meslek tanımımda hukuk ve tıp ve öğretmenlik var ama bunlar içinde hafif meşrep denilmez herhalde o kadar kendilerini kaybetmiş olamazlar değil mi?
Erkek arkadaşım dalga geçerek söyledi bu nasıl bakış açısı ya falan dedi ama yine de bana söylemesi bilmiyorum

Erkek arkadaşım dalga geçerek söyledi bu nasıl bakış açısı ya falan dedi ama yine de bana söylemesi bilmiyorum

Al birini vur ötekine durumu bu. Şu densiz davara erkek arkadaşım deyip kendinizi buna layık görmeyin lütfen. Sevgide biryere kadar. İçi pis o kayınpederin. Mantığa bak.

Yanlis anlamayinda.ben hemsireyim mesela eskilerden bir laf varmis hemsireden kari olmaz diye.baska birisi icin duymustumda sonrasinda geberiyorlardi kapisinda bize baksin diye.insanlar cok tuhaf gercekten.
Yani eskilerden böyle bir laf olduğunu bilmiyordum acikcasi. Ben ilk kez karsilasiyorum. Madem öyle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, meslektaşiz.. böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum

Yani eskilerden böyle bir laf olduğunu bilmiyordum acikcasi. Ben ilk kez karsilasiyorum. Madem öyle gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, meslektaşiz.. böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum

Ay kurban olsunlar hemşirlere onlar. Saygısız ahlaksızlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X