Erkek arkadaşımın babasının yaptığı yorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla babası ne ise erkek arkadaşınızda o dur sonuçta o zihniyetin elinde büyüdü. Adam gibi adam olsaydı da o lafı ederken gevşek gevşek size anlatacağına tepki gösterseydi babasına. Kendi çocuklarının, oğullarının yediği haltlar bini geçer elalemin kızının mesleğine dahi laf eder. Sevgilinizin babasına tavsiyem acilen konulu veya yeşilçam filmlerini bırakmasıdır. Birde Allah muhtaç etsin hemşirelere tabi(kolay kolay kimsenin kötülüğünü istemem ama bu terbiyesiz adam haketmişti😀)

Erkek arkadasimin babasi beni daha iyi tanimak için erkek arkadaşıma bir şeyler sorarken, yani benden konuşuyorlarken, mesleğim için o işi yapanlar genelde hafifmeşrep olurlar demiş. Dehsete kapildim. Böyle bir yoruma mi yoksa bunu gelip bana anlatmasina mi yanayım bilemiyorum.
Şu lafı sana taşıyan biri içten içe aynı şeyi düşünüyordur

Bu gözlerim daha neler okuyacak acaba, hayret bir şey! Hayatımda duymadığım şeyler okudum şu konuda, insanların akılları o kadar uçkurunda ki meslek gruplarına göre kadınların namuslarını kademelendiriyorlar öyle mi?

Bu aile ahlâksız, bu ailenin içinde büyüyen erkek büyük ihtimal bir şey vadetmez; kaldı ki çocuk bunun kanıtı niteliğinde. Hadi insan ailesini seçemiyor, böyle rezil bir şeyi babası söyledi, ben olsam sert çıkar bir daha bunu söylersen bu eve adımımı atmam der ve sevgilime asla söylemezdim.

Sekreter misiniz ? Genelde dizi filmlerden dolayı sekreterleri o gözle bakılıyor nedense
Ne iğrenç bir cümle kurmuş babası ne alakası varsa
Oğlu da gelmiş yetiştirmiş
O aileden size hatır gelmez gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X