Erkek arkadasımın beni ezme cabaları!

eyeshot34

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
212
3
318
İstanbul
off nasıl baslasamki
benim bi erkek arkadasım var aslında varmı desem yokmu desem bilemedım ki.4 yıldır tanıyorum onu ilk 1.5 yılımız cok güzeldi ayrı sehirlerde yasıyoruz ben üniyi kazanıp onun oldugu sehire gittim benim kilo problemim vardı bununla ilgili beni cok incitici laflarda bulundu.cok baskı yaptı kilo veriyim diye tabiki veremedim bigün bana senin bu halinle benim yanımda yerin yok dedi.cok üzüldüm hatasını anlayıp kendisini affetirmeye calıstı ama sonrasıda pek farklı olmadı sonra aramzdaki bağ zayıfladıkca zayıfladı.1 ayın 15-20 gününü küs geçirmeye basladık en sonunda benim okulun son döneminde ondan ayrılmaya karar verdim ve ayrıldım okuldan mezun oldum ve aradan 11 ay geçti arada konusma girişimleri oldu ama cevap vermedm tam 6 ay snra aramalarına cevap verdim ama ben hiç aramadım soguk davrandım diplomamı almak için onun buludugu sehire gittim ve görüştük aradan 11 ay gecmişti ama sanki hiç zaman girmemiş gibiydi

gittigimde tabi 15 kilo daha zayıfladım görünce sasrdı orda oldugum sürece neredeyse hergün konustuk hiç anlamadan yeniden ilişkiye baslamıs buldum kendimi ama öncesinde beni gördüğü ilk gün telefonunda baska kızlardan msj oldugunu söyledi görürsen kızma dedi ve benim telini inceleme fırsatım oldu 3-4 bayanla ayrı ayrı konusmaları olmus ve bişey dikkatimi cekti biz ayrıldıktan 6 gün snra hemen baskalarında aramıs teselliyi biz birlikteyken beni hiç aldatmadı kesinlikle süphelendiğim bişe olmadı hakkını yemiyim

bende o bayanlarla arasındaki ilişkiyi bitirmesi gerektiğini söyledim beni tekrar istiyosa. benim için bitti diyosam bitmiştir hiçbirsekilde konusmam dedi bende tekarar isteğimi yineledim baya tartıstık ve sonunda msj atarak bitirdi

ve ben istanbula döndüm günde bi kere arıyo oda 2-3 dakika sürüyo bende ilişkimiz eskisinden daha iyi olsun die ilgi göstermeye calısıyorum gün içerisinde 4-5 defa msj atıyorum ama o bole ilgisiz kalınca canım sıkılıyo onada söylüyorum a.ö sınavlarım var beni biraz mazur gör diyo

ama dün gece canım iyice sıkıldı biz barısmadan önce facede profilinde bi kızla resmii vardı öyle samimi bi resim değil ama bende resmi kendimce sansürledimkızı kestim resimden mailine attım aksam konusurkende benim sansürlediğim resmle değiştirmesini istedim bana seni cok seviyorum hayatımda yerin cok ayrı ama bence sansını zorlama dedi istediğin gibi msj at dedin attım ama bana baskı kurmaya calısma dedi bende bunu senden istemek benim hakkım dedim kendinde böyle bi hak arama dedi sonrada biri arıyo mazeretiyle teli kapattı

bende msj attım benim sana lafımı dinletmek gibi bi derdim yok madem yeniden bi yola basladık bende erkek arkadasımın yanında baska bi kızın resmini görmek istemiyorum o resim hala orda duruyosa bu bana yapılan saygısızlıktır kendini benim yerime koysaydın ne demek istediğimi anlardın beni eklemediğin facede baska kızın resmini görmek acık söyliyim zoruma gidiyo eger hala resim orda durucak diyosan sana hiç bişe demiyorum dedim.

cvp falan gelmedi. ama büyük olasılıkla aksam arıcak hiç bişe olmamıs gibi konusucak

sizce ben ne yapmalıyım? yeniden baslamakla hata mı yaptım ?cok üzülüyorum ona karsı sert olmamaya calısıyorum ama sanki oda beni ezmekten zevk alıyo

yoksa anlayıssız olan ben miyim bütün yorumlara acıgım

bu konuda yorum yapan herkese teşşekür ederim ve ben bu ilişkiyi bitrdim kafamda cok rahat

Son düzenleme:

evet yeniden başlamakla hata yapmıssın yani herseyi kenara bırak aramadı sormadı vs ama zamanında vucut özelliğin yüzünden seni inciten biriyle neden yeniden denedin birde şunu merak ediyorum sırf o kişi benı begenmıyo diyemı kilo verdın ?ve o kişide acayip bir şekilde aşagılık kompleksı var anlasılan yanı onunla zaman gecmez gecırdıgın zamana yazık be canım

Son düzenleme:
öncElikle bitmiş bir ilişkiyi tekrar tekrar zorlamak insanları yıpratmaktan başka bir işe yaramaz..
şimdi gelelim sevgilinize..
şansını fazla zorlama ne demektir?
yani seninle barıştım hadi bi kaç istediğini yaptım bunlara dua et..kapa çeneni otur yani..
bunu demek istemiş..
sevgilinizin yanında bir kız olmasını hazmedememek sizin fazla sıkmanız değil..ben olsam da aynı tepkiyi verirdim..
sanırım bukadar modern olamam..fazla kıskançlıkta değil..
kilo meselesine gelince..
senin böyle yanımda yerin yok diyen bir adamın yüzüne nasıl baktınız?
kilo vermeseydiniz ne olucaktı..
hiç bir şey olmamamış gibi davrandığı sürece de ilişkimiz bozulmasın diye sessiz kalmaya devam ederseniz daha çok olayla karşılaşırsınız..hakkını yemediğiniz sevgiliniz bu kez gerçekten sizi aldatır..
kendinizi çok ezdirmişsiniz..

Nedir bu erkeklere kendinizi ezdirmeniz..Kocan değil .nişanlın değil.seni eziyor.üzüyorsa yol ver gitsinn ..ne uğraşıcan ..anlattığın kadarı ile biraz ukala bir tip ..zaten sana kilo ver diye baskı yapması yanımda gezdirmem demesi başlı başına afeedilmez birşey.. bir süre sonra tekrar kilo alırsan ne olcak.. yine yanımdan git mi diycek..

öncelikle yorumlarınız için teşekkürler hepsi benim için cok değerli
ama onun için kilo vermedim kilo vermeye baslarken kesilikle ona dönme gibi bi düşüncem olmadım

Bu güzel yıllarını seni mutsuz eden biri için heba etmene değmez.
Kim ki O,bulunmaz Hint kumaşı mı ?

Erkek arkadaş dediğin seni mutlu etmeli,kalbini hoplatmalı,güzel duygular yaşatmalı.
Bu çocuğu düşününce senin aklına hangi duygular geliyor ? Kuşku,endişe,kıskançlık,üzüntü,sinir,bezginlik...Daha sayayım mı ?

bi söz okumustum aklıma o geldi...

"Eski sevgiliyle barışınca kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak"

sevgiler..

ilk ilişkiye başladığınızda kilolu değilmiydin?seni görerek başlamadımı ilişkiye.insanların sevdikleir konusunda onların iyiliği için bazı değişimler istemeleri destek olmaları normal.ama iş rencide etmeye,benim yanında olamasın böyleye geldiği zaman hemen arkayı dönüp gitmek gerek.
erkek arkadaşınken seni ezen adam ,evlendiğinde sana daha ağır psikojik baskılar,hakaretler vs yapacaktır bunu unutma..
gençliğimizde yada ilişki sırasında anlayamıyoruz aslında karşımızdaki insanın hatalarını,anlasakta yok sayıyıruz,düzelir,değiştiririz diyoruz.ama inanın öyle olmuyor...daha büyük baskı,haklarıymış gibi istekler,hakaretlerle kaşılaşıyoruz..evlilik öncesi ne ise bir insan,evlilik sonrasıda o oluyor.
canım boşver o adamı.yaşam yeterince zorluklarla dolu zaten,birde sorunlu ezen bir adamla niye uğraşacaksın ki aylar sonra yeniden başladığınız halde sana bazı konularda posta koyuyorsa o işten hayır gelmez...
sevgiler

1 sene boyunca bitmesine ragmen aklımdan cıkmayısı beni ona döndürdü hiç dönmeye niyetim yoktu hatta ne ara yeniden baslamayı kabul ettiğimide hatırlamıyorum

cok yanlışları oldu bana kendiside kabul ediyo ama neden hala nefret edemiyorum bende anlamıyorum

yol yakınken geri dön derim ne güzel 11 ay dayanmışsın
belliki sana saygısı yok bu adamın
bu şekilde devam etmende sadece seni üzer

Sevgili swm_street,böyle erkek tipleri tanıdık geliyor,kendi egolarını tatmin etmek için seni eziyor,bence tekrar başlamakla hata ettim mi vs. gibi düşüncelerle kendini boğma,zararın neresinden dönersen kardır,bence bu ilişkiyi bitirmek seni daha mutlu kılacaktır eminim,belki üzüleceksin bir süre fakat ama ilerde gerçekten aşkı yaşayacağın biri çıkınca iyi ki de bitirmişim diyeceksin,ben geçmişte böyle biriyle nasıl beraber olmuşum diyeceksin...gerçek aşkı bulunca diyorum,,çünkü böyle bir adama aşık olunamaz..aşık değilsin bence..yine de senin kararın,sevgiyle kal swm_street..

canım aşk öyle bir duyguki insanı rezilde ediyor vezirde.nefret ettiğini düşündüğünde bile hala seviyorsundur onu ..içinden çıkılmaz anlam verilemez aşka.
birde en çok aklımızda kalan,sürekli düşündüğümüz şeyler aslında yarım kalan bitirilmemeiş işlerdir..sende de bitmediği için hep aklında

herkes çok doğru şeyler söylemiş

ben de fikrimi söyleyeyim;kendin için kilo vermen çok güzel ve bence bundan sonra aynen kilo vermen gibi hayatını kendin için devam ettir. yapacağın herşeyi kendin için kendi mutluluğun için yap, kimse için sana doğru gelmeyen birşey yapma, hayatına devam et yanında olmak isteyen seninle kalsın gidene eyvallah de.....böyle yaparsan emin ol seni seven,sana sen olduğun için değer veren birisi seni bulur senin kendin olmaktan başka yapman gereken birşey kalmaz ve ozaman aşk da sevgi de seni çooook mutlu eder.

ve bence bu ilişki bile omayan (dışarıdan o şekilde görünüyor) şeyi sonlandır, o sana şansını zorlama derse sen de ona "eyvallah" de.....mutlu ol

Sana "ilk benim yanımda bu halinle yerin yok" dediği zaman" bitirmeliydin. Ne demek senin benim hayatımda yerin çok farklı, hayatında yeri olan kaç kişi varmış ki?

Kkda 10 konu okuyorsam 9'u kendini istemeyen aşağılayan erkeklere karşı hala ne yapayım ,onu nasıl elde ederim,kendimi nasıl sevdirirm,bu ilişkiyi nasıl kurtarırım gibi ifaler içeriyor.
Niye bu kadar gurursuz ve kendinize karşı saygısızsınız.Adam facebooğa başka bir kızla çekilmiş resmini koyuyor sizde oturup bunun tartışmasını yapıyor ve bu saçma sapan ilişkiyi nasıl sürdüreceğinizi soruyorsunuz bende pes diyorum...

biraz ağır oldu sanki!

Kimse kızmasın ama ben kadınların aşağılanmasına tahammül edemiyorum.İnsan bile bile kendine eziyet eden biri ile neden birlikte olmak ister.Ha bazı durumlar hariç kadın evlidir,çocuğu vardır maddi olarak bağımsız değildir mecburiyetten çeker anlarım.Ama yaşamsal bir zorunuluğu olmayan birinin hakaretlerine nasıl böyle katlanıp hala ilişkiyi devam ettirmeye çalışır ben onu anlamıyorum.

Bu çocuk evlenmeden böyleyse evlendikten sonrasını siz düşünün....Sanırım bunu tahmin etmek normal biri için çok çok zor olmasa gerek

hayatta en ama en nefret ettigim seydir insanlarin gorunusleriyle dalga gecilmesi.
erkek arkadasim bana sen kilolusun yanima yakismiyorsun diye beni rencide edicek ha?
ustune oturur nefesini keserim o kilolarla.
dunyada insanlarin zayifligi kadar kilolu olmasi da dogal
hadi tamam sizinle bu sekilde konusmasini affettiniz tekrar basladiniz diyelim.
hayatindaki kizlardan ve onlarla olan mesajlasmalarindan bahsetmesini,
sizi yok saymasini nasil kabullenebiliyorsunuz?
saliverin gittsin karaktersizlik abidesini!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…