- 4 Ekim 2012
- 16.682
- 33.002
- 798
- Konu Sahibi dalinkokusu23
-
Bingo.... Aynen düşündüğünüz gibi. Muhtemel erkek arkadaşın harici herkes biliyor durumu ve de destekliyor sanırım. Yoksa dedigin gibi neden noluyor, aranız mi kötü, niye bizi çağırıyorlar? Vs sorardı oğluna. Benim midem çok bulandı oğluna soylememe işine. Eğer yerinizde ben olsaydım, devam etmek icin sadece dayı değil tüm aileyi silmesi gerekirdi.ama kafama takılan şey şu oldu ailesinin yarın bize geleceğinden haberi yok olsa onu mutlaka sorardı. Yani ailesi konunun ne olduğunu bilmiyorsa neden ona durduk yere bizi çağırdılar demediler diye düşündük.
Dayının akrabası ve ahbabı olan ve bunu uzun zamandır bilen birinin eşi özetle. Tamamen kötü niyetle yaptığı bir şey biliyorum. Sorun evlilik değil aslında ben böyle bir şeyin üstünü örtüp unutacak biri değilim sürekli rahatsızlık duyacağım bir konu.
Aksi mümkün olamazdı zaten. Bence ailede tek bilmeyen saftirik küçük oğlan heheh.Bişey diyeceğim. Sanki ailesinin de haberi var gibi. Yaklaşımları çok tuhaf. Bakalım yarın ne diyecekler.
Destekliyor derken karar veremedim. Kız anladığım kadarıyla kendi gözlerinde çok değerli buldukları biri. Dayıyı yalnız boğmak istedim.Bingo.... Aynen düşündüğünüz gibi. Muhtemel erkek arkadaşın harici herkes biliyor durumu ve de destekliyor sanırım. Yoksa dedigin gibi neden noluyor, aranız mi kötü, niye bizi çağırıyorlar? Vs sorardı oğluna. Benim midem çok bulandı oğluna soylememe işine. Eğer yerinizde ben olsaydım, devam etmek icin sadece dayı değil tüm aileyi silmesi gerekirdi.
Demek istediğim eğer aile desteklemese, yada dayı yüz bulmasa aile bireylerinden, böyle birşey ne dillendirilir/ konuşulur, ne de o sözler konu sahibine dinlettirilirdi. Bir Allah ın kulu yok sanırım aile içinde aklı selim davranacak, hoop dur bakalım ne yapıyorsun sen demiyor kimse dayı ya baksanıza. O yüzden destekleniyor izlenimi uyandı bende.Destekliyor derken karar veremedim.
Demek istediğim eğer aile desteklemese, yada dayı yüz bulmasa aile bireylerinden, böyle birşey ne dillendirilir/ konuşulur, ne de o sözler konu sahibine dinlettirilirdi. Bir Allah ın kulu yok sanırım aile içinde aklı selim davranacak, hoop dur bakalım ne yapıyorsun sen demiyor kimse dayı ya baksanıza. O yüzden destekleniyor izlenimi uyandı bende.
bence kaydi dinleten kisinin de bir amaci var, belki adami konusturdu ve adam bilmeden kaydetti.. bence kaydi getiren kisi ya oglanla kendi yakinin evlendirmek istiyor olabilir, ya da kiz cok guzel/egitimli vs birisi ise kiskandigi icin de yapmis olabilir.Aksi mümkün olamazdı zaten. Bence ailede tek bilmeyen saftirik küçük oğlan heheh.
Gönderileri okumaya çalışıyorum ama yanıt verecek kadar düşünemiyorum kusura bakmayın cidden. Yarın onunla konuşacağım ve anlatacağım. Hayırlısı olsunErkek arkadaşıniza söylememenizi anlamdiramadim. Sonradan ailenizden duyunca nasıl tepki verecek ilişkisi olan siz ama önemli konuyu ailesinden duyuyor. Çocuk bilmeden mesaj atıyor aramızda halledelim diye siz böyle bişey yaşandı anennlere görüşeceğiz sana söylemekle çekiniyorum ama sonradan öğrenip bana gönül koymani istemem diye soylemeyip kafamı toparlicam olarak cevap yaziyorsunuz .Geç olmadan aileler gorusmeden okuyorsanız gönderileri erkek arkadaşınıza içim rahat etmedi böyle böyle durum oldu diye yazın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?