Erkek arkadaşımın doğumgününde yanında olmalıyım :(

bence alma boşver

merhaba kızlar ben gittim geldim ve muhteşem bir gün geçirdik rüya gibiydi
sabahın köründe kalktım yola çıktık istanbulda hava normal ama oraya gittiğimizde her yerde kar vardı, neyse ki hava güneşli ve ılıktı da gezme fırsatımız oldu terminale vardığımızda sevgilimin kardeşi ve onun sevgilisi beni aldılar sonra güzel bir mekana gittik, ben hemen tuvalete girdim, bir müddet sonra da erkek arkadaşım ve arkadaşları geldi, onu bana arkası dönük şekilde oturttular sonra onlar masada oturup konuşurken ben de tuvaletten çıkıp arkasından sessizce yaklaştım ve ellerimle gözlerini kapattım pat diye dondu kaldı tahmin de yapamıyor tabii ki benim oraya gelebileceğim aklının ucundan bile geçmez çünkü. sonra ellerimi çektim ve beni gördüğünde yaşadığı şoku size anlatamam kızlar çok tatlıydı ikimiz de heyecandan tutulup kaldık kahvaltı falan yapamadık, daha sonrasında pasta geldi kutlama yaptık sonrasında da çıkıp hep birlikte gezdik biraz bursayı. çok çok çok güzel bir gündü, bayıldı sürprizime dönüşte de otobüsümü 5 dk gecikmeyle kaçırdık ben tabii panik oldum ya dönemezsek otobüslerde yer yoksa diye :18:neyse ki yer bulduk sonunda ama iyi oldu daha fazla zaman geçirmiş olduk. ayrılırken gözlerim doldu o kadar istedim ki onunla orada kalmayı çok çok çok seviyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…