Nasil üzül2üyorum artık anlatamam yüzüm hep düşük. 26 yasindayim universiteyi 4 sene once bitirdim inanirmisiniz okuldaki arkadaslarimdan bekar kimsw kalmadihamile olan doguran hem.kariyer hem bebek sahibi olan. Cicili bicili evlerinin dekorlarini ve son zamanlarda moda olan hazirladiklari sofralarini sosyal medyada paylasip beni ortadan ikiye catlatan. Bunlari gectim artik benden kucukler dahil butun kalan arkadaslarimin tek.sohbeti evlilik hazirligi.. Siteler dergilee gelinlik modelleri.. Ben ne zaman evlencem ooof off offf heves gidioki bi yastan sonra onlar gibi heycanli olmak istiyorum ama tabi eksik hayatimda koca aday adayim bile yok.. ölem ya ben
2 ağustosta açtığın konun.
2 buçuk yıllık ilişki.
koca adayın bile yoksa ,bu ne.
bizini yiyorsun anlamadımki
konuyu komple siliyorum bizi yiyormuş konu sahibi hergele..burdaki karıların bi tarafından ayrılda giteneee..dili bize kadar uzandı demek!
burdaki 'karıları' toplasan ,yinede o etmez..
hadsiz ayol bu..at şunu çöpe
2 ay yazmamış mı konu sahibi?Konunun fake olduğunu düşünen tek ben miyim? + Yeni üye. Ruhsuz geldi yazılanlar. Bunları gerçekten yaşamış birinin bunalmışlığı yok.
+ Önceki konusunda koca adayım yok yazmış. Burada 2 yıllık beraberlikten bahsediyor.
bunların uyduruk dertlerıne çözüm aramaktan yaşlandım..konuyu ben dalgaya alsam altından boyuuuk Bi dram çıkar,daşlanırdım..peehh!konuyu komple siliyorum bizi yiyormuş konu sahibi hergele..burdaki karıların bi tarafından ayrılda git
saç boyası paralarımızı bunlardan tahsil edek en iyisi...(beyazlarım arttı sayenizde)bunların uyduruk dertlerıne çözüm aramaktan yaşlandım..konuyu ben dalgaya alsam altından boyuuuk Bi dram çıkar,daşlanırdım..peehh!
Pardon ay gibi okumuşum :)2 yıl yazıyor orada.
bnmki de onlardan biriHer erkek böyle değil ama böyle olanı hiç çekilmiyor, tecrübe ile sabit
ay durun bide dışgörünüşüme var eleştirisi çok güzel baş döndürecek kadar güzel bi kız değilmişim ama kalbim güzellmiş doğalmışım ondan seviyomuş beni
2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
-ing kursuna gidip ing geliştmeliyim cvp(ne gerek var bu yaştan sonra senin çeyizini düşünmen lazım öğle ergenler gibi ingilizce kurslarınamı gitcen özentimisin)
-tatile akrabalarımın yanına antalyayamı gitsem ( kız başınamı baban bişey demezmi baban çok genişmiş)
-ozaman istanbulda denize girereyim ( sen bikini giycen herkez görecekse artık mundar sayılırsın benim için zaten oranı buranı açmaya çok meraklısın)
- iş arkadaşımın kır düğünü var beni işyerinden X abi eve bırakıcak (evli iki çocuk babası güvenilir bi abi ayrıca gel sen bırak desem biri görür genç adam derler mahalleden çekindim)
cvp-gece yarıları adam seni arabasıyla eve bırakıcak gerçekten meshebin genişmiş
-sandalet giydim oje sürdüm ( artık ayaklarınadamı oje sürüyon baya modenleşmişin)
oof off daha ne laf sokmalar kızlar canımdan bezdim cvp verincede nasıl kavga ediyoruzzzz anlatamam
ayrılmayı düşünüyorum ama her erkek böylemi diyede korkuyorum erkek milletinden soğudum
Niye çekiyosun ki. Sen 2yıl önce böyle değilmiydin. Karşına al konuş. Senii değiştirmesin kendi istediği hayatı sana yaşaymsın. eğer yok diyosa da yol ver gitsin bence2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
-ing kursuna gidip ing geliştmeliyim cvp(ne gerek var bu yaştan sonra senin çeyizini düşünmen lazım öğle ergenler gibi ingilizce kurslarınamı gitcen özentimisin)
-tatile akrabalarımın yanına antalyayamı gitsem ( kız başınamı baban bişey demezmi baban çok genişmiş)
-ozaman istanbulda denize girereyim ( sen bikini giycen herkez görecekse artık mundar sayılırsın benim için zaten oranı buranı açmaya çok meraklısın)
- iş arkadaşımın kır düğünü var beni işyerinden X abi eve bırakıcak (evli iki çocuk babası güvenilir bi abi ayrıca gel sen bırak desem biri görür genç adam derler mahalleden çekindim)
cvp-gece yarıları adam seni arabasıyla eve bırakıcak gerçekten meshebin genişmiş
-sandalet giydim oje sürdüm ( artık ayaklarınadamı oje sürüyon baya modenleşmişin)
oof off daha ne laf sokmalar kızlar canımdan bezdim cvp verincede nasıl kavga ediyoruzzzz anlatamam
ayrılmayı düşünüyorum ama her erkek böylemi diyede korkuyorum erkek milletinden soğudum
Odun gibi duruyo .Seni eleştirdiğinde ben marangoz diğilim de geeet.Bidahada görüşme hiç bişekilde .Düşünsün dursun.Odun öküzü .Ayyyyy bırrrakk2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?