erkek arkadaşımın eleştirileri

Nasil üzül2üyorum artık anlatamam yüzüm hep düşük. 26 yasindayim universiteyi 4 sene once bitirdim inanirmisiniz okuldaki arkadaslarimdan bekar kimsw kalmadi hamile olan doguran hem.kariyer hem bebek sahibi olan. Cicili bicili evlerinin dekorlarini ve son zamanlarda moda olan hazirladiklari sofralarini sosyal medyada paylasip beni ortadan ikiye catlatan. Bunlari gectim artik benden kucukler dahil butun kalan arkadaslarimin tek.sohbeti evlilik hazirligi.. Siteler dergilee gelinlik modelleri.. Ben ne zaman evlencem ooof off offf heves gidioki bi yastan sonra onlar gibi heycanli olmak istiyorum ama tabi eksik hayatimda koca aday adayim bile yok.. ölem ya ben

2 ağustosta açtığın konun.
2 buçuk yıllık ilişki.
koca adayın bile yoksa ,bu ne.
bizini yiyorsun anlamadımki

Abowwww Acaba kısa bir ayrılık oldu o ara mı yazdı konu sahibesi ? Öfkeyle sinirle felan ?

Son düzenleme:
eneee..dili bize kadar uzandı demek!

burdaki 'karıları' toplasan ,yinede o etmez..

hadsiz ayol bu..at şunu çöpe
konuyu komple siliyorum bizi yiyormuş konu sahibi hergele..burdaki karıların bi tarafından ayrılda git

Bunlar eleştiri değil ki, düpedüz hakaret

2 ay yazmamış mı konu sahibi?

ya kendini değiştirceksin
mundarlıktan kurtulcaksın
ya da bu adamı değiştirceksin

aklından zorun yoksa
2. yi tercih edersin

Canım eleştiri olabilir ama senin ki abartmış yol yol değil ne demek kendini ezdirme şimdi böyleyse evlenince nasıl olur üzme kendini ve önüne bak derim ben

konuyu komple siliyorum bizi yiyormuş konu sahibi hergele..burdaki karıların bi tarafından ayrılda git
bunların uyduruk dertlerıne çözüm aramaktan yaşlandım..konuyu ben dalgaya alsam altından boyuuuk Bi dram çıkar,daşlanırdım..peehh!

bunların uyduruk dertlerıne çözüm aramaktan yaşlandım..konuyu ben dalgaya alsam altından boyuuuk Bi dram çıkar,daşlanırdım..peehh!
saç boyası paralarımızı bunlardan tahsil edek en iyisi...(beyazlarım arttı sayenizde)

at gitsin başından (hem olmadık laf et hem kendine kadın yapmaya kalk)
bugün namusunuza laf söyleyen daha sonra neler yapmaz .
Yine de siz bilirsiniz .

kendini niye değersizleştiriyorsun off boşver ,,erkek değer veriyorsa prenses gibi hissettirir öyle tavlayana kadar değil...ömürlük yola çıkıyosun ama ömür böyle bi adamla geçmez

Son düzenleme:
Çok merak ettim , bu adamın burcu ne ?

ay durun bide dışgörünüşüme var eleştirisi çok güzel baş döndürecek kadar güzel bi kız değilmişim ama kalbim güzellmiş doğalmışım ondan seviyomuş beni

ayyy aynı laflar bnmki de benimle sırf saf ve iyi niyetli olduğum için birlikteymiş habire de keko der malesef

biraz önce konu açtım al işte hepsi aynı bunların benimkide sürekli eleştirirdi... sanki kendileri iyi halt.

Niye çekiyosun ki. Sen 2yıl önce böyle değilmiydin. Karşına al konuş. Senii değiştirmesin kendi istediği hayatı sana yaşaymsın. eğer yok diyosa da yol ver gitsin bence

Odun gibi duruyo .Seni eleştirdiğinde ben marangoz diğilim de geeet.Bidahada görüşme hiç bişekilde .Düşünsün dursun.Odun öküzü .Ayyyyy bırrrakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…