erkek arkadasimin evlilik meraki

alfbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
1
0
36
Arkadaslar ben yeni bi iliskiye basladim kendisini 5 6 aydir taniyorum sonuc olarak yeniyiz ama bu sure zarfinda cok sey paylastik ve erkek arkadasim okulumuz bitince evlenelim diyor ve bu konuda ciddi. Aslinda guzel ben de onu seviyorum ama erkekleri bilirsiniz evlilige bakis acilarini da simdi 2 yilligina avrupaya gidicek bu da beni cok uzuyor ama sizce normal mi anlayamadim ben ? Boyle erkekler var mi ?

Canım her ilişkinin seyri farklıdır tabi bu senin onu ne kadar tanıdığınla alakalı biraz da mesela ben ilişkimizin 3. Ayında sözlenmiştim şimdi zaman akıp geçse evlensem diye gün sayıyorum ama bazen insanlar yıllar geçiyor yine de evlenmek istemiyor bu ilişkinin ve senin yapınla ilgili daha çok önce emin olman lazım tabiki.
Yalnız anlamadım okulun bitmesine ne kadar varki? Yani sevgilin okurken mi 2 yıl yurt dışına çıkacak yoksa okul bitince mi? Uzaktan 2 yıl biraz çok gibi sanki heleki yurtdışı olunca ama dediğim gibi senin olacağına inandığın ve sevgiline güvendiğinde bunlar çok büyük engel değil. Yani sevgilin çok da abes düşünmüyor bence :)

evlenmeyi istemedi kötümü?
Bana çok saçma geldi konunuz..
Evlenmek istemese benle ileriye yönelik düşünmüyor , sizce neden diye konu açardınız kesin..
Bazı kadınlar cidden tuhaflar..

Biz kadınlar da biraz tuhafız ya evlenmek isteseler sorun evlenmek istemeseler sorun. Daha ne işte ciddi düşünüyor seninle Evliliği düşünmüyorum deseydi daha mı iyiydi. Bence mutlu olmalısın bu duruma.

Daha koskoca iki yıl varmış, o gün geldiğinde karar verirsiniz, dert edilecek ne var.
Hemen evlenelim demiyor ya.

yurtdışına gidip gelmesini beklemelisniz
onun dışında sevinin bence
birliktelik yaşayıp evlenmeye yanaşmayan bir sürü erkek var

Pat diye evlenelim dememiştir sanırım sonumuz evlilik olsun demiştir olabilir değil mi? Yazık bu adamlara da ya :) evlenmek istese ayrı dert ne evliliği deseler ayrı dert anlıyorum yenisiniz daha ama çok şey paylaştınız madem bu mu sorun oldu?

Noolmuş?ben hiçbişe anlamadım..

Sımdı 2yıllıgına avrupaya gıdecek..
Okul bıtınce evlenelım dıyor..
Sızın okul ne zaman bıtıyor..
Yanı çocuk evlenmek ıstıyor mu..
Evlenmek istemıuor mu..
Evlencekse ne zamanmış bu? Oooff bıktım sızın derdinizden:)

Adam okul bitince evleniriz demiş çok meraklı gelmedi bana.
Başlığı okuyunca her gün başının etini yiyor sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…