Erkek arkadaşımın fatura detayını öğrenmem gerek :(

Ay sana hiç şüphe duyuyosan, yalan söylediğini düşünüyosan ayrıl, bulma, bakma, söylemiyosa yol ver falan demicem. Zaten canım öyle olsa kimse bu kadar şikayet ettiği sıkıntılar yaşadığı kocalarıyla evlenmezlerdi dimi? Bencede kesin olarak ortaya çıkar ve öyle hem için soğur bitirirsin aldatılma vs varsa. Şüphe insasnı yer bitirir ayrılsanda düşünürsün acaba acaba diye.

Hiç bi avea çalışanı sana tutupda al sevgilinin geçen ayki fatura dökümanı demez, biraz mantık

Yapcak tek şey şu alıcaksn teli mesajı okuyup siliceksn. Yok vermez telimi diosun canım, mümkün değil bırakmaz mı diyosun alıcan teli atlıcan taksiye kalsn dımdızlak:))) yani öle fatura çok gelmiş peşinede düşmüyo yemezler delikanlı var bu işin içinde bişe
:) aynen bende emin olursam unutmak kolay olur ama emin olamayınca boş yere de 2 senelik ilişkiyi harcamak istemiyorum. hiçbirşey için senden vazgeçmem diyo ve ben buna rağmen bi halt ettiyse mutlaka öğrenmeliyim ki bundan sonraki hayatımda kafamda zerre kadar yer etmesin. yoksa unutamama problemim var :(

Esime guvenirim ama arada o farketmeden kontrol ederim :) istyen istedigini soylesin
Sevgiliykende ben dirk sifreni ver demistim oda vermisti seninki cins heralde
aynen biraz cind
Online islemlere girdiğinde mesaj bildirim butonu var ordan kapatirsan bildirim mesajı gitmez
online işlemlere girer girmez mi mesaj bildirim butonundan kapatıcam? girer girmez gitmiyo mu bildirim mesajı peki

Bence bu iste bisey var neden rahatsiz oluyor ki? Keske demeseydin sifreyi aklinda tutup mesaji silerdin :/ Ama turkcellde mesela nelere baktiginde bildirim olarak gidiyor bazen aveada da olabilir dikkatli olmalisin mesela bayiye gidip incelettiginde de mesaj gidiyor

şundan dolayı merak ediyorum normalde gelen faturasının limiti aşmış baya bi, ve neden aştı diye sordum bilmiyorum diyo. detayına bak dedim doğru düzgün bi cevap alamadım. üsteleyince ters tepiyo çünkü
Allah allah ben mi çok rahatım acaba? Çok şühpe uyandıran birşey göremedim ben bu yazdığınızda.

Bence bu iste bisey var neden rahatsiz oluyor ki? Keske demeseydin sifreyi aklinda tutup mesaji silerdin :/ Ama turkcellde mesela nelere baktiginde bildirim olarak gidiyor bazen aveada da olabilir dikkatli olmalisin mesela bayiye gidip incelettiginde de mesaj gidiyor
bayiye gitsem bana verirler mi ki, keşke bi tanıdık olsaydı yaa avea da çalışan

Benden eşim istese veririm, ben isteyince eşim de verir. Vermiyorsa mutlaka bir bit yenigi var. Fatura ödeme yerleri de sana vermez bence. Şahsi bir şifre, bilgi dahi vereceklerini sanmam. Zaten daha soyadınız dahi farklı. Zor bence.

yanındayken alabilirim ama mesaj giderse olmaz başka bi yolu yok mu ki
girişte sanırım soruyor yada sayfa içerisinde var öyle bir seçenek onu işaretlediğinizde sonraki girişlerde mesaj gitmiyor tam hatırlayamadım nerede o

aynen biraz cind

online işlemlere girer girmez mi mesaj bildirim butonundan kapatıcam? girer girmez gitmiyo mu bildirim mesajı peki

Girer girmez işlem yapmadan kapatman gerekir. Faturası fazla geldiyse eğer internet kullanimindan kaynakliysa detay goremezsin sevgiler

Gizlediği bi durum olmasa, neden şifresini vermesinki....??

evet bence de şüpheyle ilişki yürümez, ama bende en ufak bi acaba olduğunda mutlaka öğrenme isteği var. belki detaya baktığımda bişey çıkmıcak ve kendimden utanıcam ama gene de görmek istiyorum.
Merakım uğruna her şeyi göze alırım diyosun yani! Varsa şüphe duyacağın bir durum konuşursun, ikna edemezse seni ilişkini gözden geçirirsin ama gizli saklı iş yapanları hoş göremiyorum maalesef. Hele ki adamın tek suçu evhamlı ve meraklı bir sevgiliye sahip olmaksa!!!

Sevgilinin tuvalette banyoda bilmemnerde olduğu sırada yani bir boşluk anında telefona şifreyi iste gelen mesajdakki şifreyi alıp mesajı sil hiç bişey olmamış gibi devam et sonra bak işte. Benim kuzen öyle yapardı. Yani o telefon illa bi dalgınlıkla bişeyle ortada kalıyor. şifre istendiği gibi pat diye mesajda geldiğinden hemen şifreyi alıp mesajı silebilirsin. Başka bir ihtimalde yok.Zaten çalışan malışan kimse o riske girip sizin için bunu yapmaz.

güven olmayan yerde zamanla sevgi gider saygı gider bir bakmissin agliyorsun herşey bitmiş o kadar pimpirikli olma gerçekleri bilmemek bazen daha iyi sana karşı ilgisiz mi? buluşmak istemiyor mu eğer bunlar yoksa senin o senin eğer varsa da al karşına konuş herşeyini bilmene gerek yok bak daha eşin değil erkek arkadaşın bu kadar erken sıkma çocuğu

Akıllı telefonlarda avea app var,Avea online işlemler diye.*952# yi tuşla yeni şifre veriyor.beni hatırla şıkkını seçersen bir resim belirletir girişi onla yaparsın ama eğer seçmezsen zaten her seferinde yeniden şifre alman gerekiyor çünkü app üzerinden kendi isteğiyle belirleyemiyor kullanıcı.bu şekilde yeni şifre alırsan çıktığında anlamaz çünkü bazen kendi kendine çıkış yapıyor app'den.bu arada eklemeyi unutmuşum avea turkcell gibi mesaj göndermiyor kullanım detaylarını incelediniz diye.

faturası fazla geldi nedenini öğrenmek istiyorum
Faturası fazla geldiyse aveanın müsteri hizmetlerini arayabilirsiniz.Ayrıca anlamadığım nokta eşiniz olsa ortak hesap mevzuları yüzünden merak edebilirsiniz ama sizi ilgilendiren bir konu göremiyorum ortada.Bu arada akıllı telefonların arka planında çalışan uygulamalar sürekli internet yer.Erkek arkadaşınıza bunu da belirtin.Ama siz ona güvenmiyormuş gibi sezinledim.Çünkü kimse fatura fazla geldi diye bu kadar üstelemez.

Ne görmek istiyorsan ona sor göstermezse de şüphe ile ilişki yürümez de

Ya o bu garîp şüphelerin, telefonu karıştırma isteğin için seni bırakır ya da sen onu

Back
X