Tecavüze uğramışsın, ciddi bir travma yaşıyorsun, ailenden gizli (ki nedenini çözebilmiş değilim) mahkemelerle davalarla uğraşıyorsun ve bütün bunların içinde tek derdin sevgilinin senden kaçması mı?
Neden Ailenden gizliyosun bu olayı ? birilerinin desteğine ihtyaç duyduğun kesin bu erkek arkdaşın olmak zorundamı?
Ailem melek gibi insanlar. Onlara öyle büyük bir üzüntüyü yaşatmaya hakkım yok. benden çok onları incitir, onları incittiğini düşünmek beni iki kat zorlar, yani kendi travmamı zor kaldırıyorum zaten bbirde onlara yaşattığım üzüntünün vicdean azabını çekemem.
Böyle bir şeyi erkek arkadaşından önce ailenle paylaşmalısın bence. Hatta ilk olarak polise gitmen gerekirdi. :S Erkek arkadaşın bu konuda seni dinleyemez çünkü canı sıkılır sana bakan bir çift gözden bile kıskanan sakınan biri için öyle bir şey beklemen erkek arkadaşına haksızlık olur.
Ailem melek gibi insanlar. Onlara öyle büyük bir üzüntüyü yaşatmaya hakkım yok. benden çok onları incitir, onları incittiğini düşünmek beni iki kat zorlar, yani kendi travmamı zor kaldırıyorum zaten bbirde onlara yaşattığım üzüntünün vicdean azabını çekemem.
Tecavüze uğramışsın, ciddi bir travma yaşıyorsun, ailenden gizli (ki nedenini çözebilmiş değilim) mahkemelerle davalarla uğraşıyorsun ve bütün bunların içinde tek derdin sevgilinin senden kaçması mı?
nasıl tecaüze uğradın yaa nasıl olduerkek arkadaşın bunu kaldıramıyo olabilir şu yönde sen anlattıkça o gözünde canlandırıyo ve öfkeleniyo olabilir sana değil bunu sana yapana ve kaldıramayabilir her erkek yapamaz bunu ataerkillikle alakalı değil bence. ve bende yaşını merak ettim ailene neden durumu anlatmadın mahkeme dava falan niye yanına destek kimseyi almadın. bence erkek arkadaşına değil annene söylemen hepsinden mantıklıydı. canı pahasına da olsa snadestek çıkacak elinden tutacak tek insan o emin ol erkek arkadaşın bi yere kadar kaldırır..
Dedim ya mahkeme ile uğraşıyorum diye,zanlı yakalandı şu an cezaevinde yani olayı polise taşıdım. Yukarıda yazdığım gibi ailemin bilmesi bnm için daha kötü. Birde bunu bilip o baktıklarında değişik bakacaklar,karşılarında gördükleri kızları değil tecavüze uğramışi küçük kadınları olacak. Hanginiz bu gözleri kaldırabilirsiniz yada hanginiz bunu yaşayıp ailenizin üzülmesine katlanabilirsiniz...
Doğru söze ne denir ki..
Dedim ya mahkeme ile uğraşıyorum diye,zanlı yakalandı şu an cezaevinde yani olayı polise taşıdım. Yukarıda yazdığım gibi ailemin bilmesi bnm için daha kötü. Birde bunu bilip o baktıklarında değişik bakacaklar,karşılarında gördükleri kızları değil tecavüze uğramışi küçük kadınları olacak. Hanginiz bu gözleri kaldırabilirsiniz yada hanginiz bunu yaşayıp ailenizin üzülmesine katlanabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?