öküzün teki olsaydı senden ayrılırdı ya da hayatı sana zindan ederdi
o sadece yaşadıklarını unutmak istiyor, çünkü onun dokunmaya kıyamadığı sevgilisine böyle acı bir şey yaşatmaları onu çok üzüyor ve ağırına gidiyor. onu da anla
biraz kendine geldikten sonra zaten yaralarını sarmak için elinden geleni yapacaktır diye umuyorum
Merhaba canım, yaşadıkların elbette çok zor..Düşünemiyorum bile..Ben sana buradan sadece üzgün oldugumu dile getirebilirim, keşke elimizden birşey gelse..
Görüyorsun konuyu açınca bir sürü yoruma hazır olman gerekir burada binlerce insan var..Kimisi senin gibi düşünür, kimisi çok ayrı pencereden bakabilir...
Ben sana neden ailenden saklıyorsun, yada sevgilini ne kadardır tanıyorsun da ilgi alaka bekliyorsun gibi şeyler söylemeyeceğim...Bilemem belki bende aynı konumda olsam aynı şeyleri yapıyor olurum..Bİlemeyiz ki, insan başına gelmeden bilemiyor anlamıyor konusmak kolay oluyor belkide...
İçinde bulunduğun durum zor ve psikolojin alt üst durumda...Yine de birşeyler yapabiliyorsun mahkeme, doktor vs..Bunlar bile senin güçlü oldugunu gösterebilir, ailene söyle diye sana birşey söylemem yasayan ve bu durumda olan sensin, yasayan bilir derler ya.
Böyle bir olay yasadın diye sakın ola YILMA ! Her zaman başın dik alnın açık olsun..Unutma sen değerlisin herseyden önce bireysin..Özünü kaybetme...
Unutma, kim olursa olsun yanında, insan önce her zaman kendi mücadelesini vermeli..
Sen önce bileceksin KENDİ KIYMETİNİ,,,,,,Benim söyleyebileceklerim bunlar..Umarım en kısa zaman da bu süreçten kurtulursun..
Rahata ve huzura ermen dileğiyle..
Sevgiler..
ODa öyle diyor çok üzülüyorum ağrıma gidiyor,duymak istemiyorum dıyor. Telefon numaralarını bilgiflerini filan istedi benden vermedim. o sapık adamın karısına ulaştı ,karısıda çok tatlı görseniz dünya güzeli bir kadın,öyle bir kadına bböyle işey yapılamazdı yani,karısından adamın bilgisini istedi kadın tamam cerenden numaranızı alıp göndereyim demiş bana sordu göndermemi istermisin diye hayır dedim,sevgilimi bu işin içine sokmak istemedim. sonuç adamın bilgilerine ulaşamadı bağırdı çağırdı yine benden istedi bende yok dedim üzerime gelemedi.onunla farklı şehirlerde yaşıyoruz. bu olay yaşanırken ilk fırsatta yanına gelicem dedi geldi iki gun kaldı benımle ama konuyu açtığım an susturdu. gitti tekrar konuyu açtım avukaty araştırıyorum nasıl bulucam bbilmiyorum die yine susturdu dinlemek istemiyorum dedi, ben bu olayın içinde yaşayacak bununla savaşacak gücü kendimde buluyorumda sen yanımda duracak gücümü bulamıyorsun dedim sesini çıkartamadı. şu an onunla konuşmuyorum ve böyle yapmasıda uzaklaştırdı fakat çevremde ondan başka kimsede yok güvenebileceğim bu yüzden uzaklaşmakta istemıyorum diğer yandan ve onu dert edinmek daha tatlı geliyor bana kafamı oyalıyor.o yüzden ona karşı nasıl olmalıyım emin değilim
canim durumuna gercekten cok uzuldum.Böyle bir seyi ailenden saklmani anlayisla karsiliyorum.ama tek basina mücadele etmek cok zor.elbette bir destek olarak erkek arkadasinida yaninda istemen normal.ama sen icini dökerken de bazi seyler onuda incitiyor olabilir,Onu caresiz hissettiriyor olabilirsin.allah sana sabir versin canim.allahá dönüp ondan yardimi tüm ictenliginle istemelisin.Biz yaratan odur ve basimiza gelenlerde,geleceklerde onun bilgisi dahilindedir.Bunu unutma ve bu bilincte ol canim.Her karanliktan sonra bir sabah geliyor.
sana başka birisinin öyle dokunmuş olması eni mafeetti filan demıyor yanı ayrıntılı olarak ne hissediyor bilmiyorum,bana beni üzüyor duymak istemıyorum kelimesinden başka bişey demiyor ama bu sözler benim kulağıma "sıkıldım bu konudan yeter duymak istemıyorum" gibi geliyor kafayı yedim bir nevi o zaman gıcık oluyorum ve ben tek başımayım diye sızlanmaya başlıyorum kendi içimde. bu defa sesli sızlandım konuşmuyorum onunla. Haksızlıkmı ediyorum bilmiyorum ama avukatla şunla bunla eni uğraştıracağına doğru olan kendisi araştırmöalıymış gibi geliyor yapmadığı için sinirlerim geliyor.senin derdini yerim
O adamın bilgilerine ulaşması hıncını alması açısından iyi olurdu da, kesin başını belaya sokar. Hiç gerek yok. Söylememekle iyi etmişsiniz.
Hayatına bir başkası da girse emin ol ki bundan daha kolay atlatmayacak bu durumu. Senin başına gelen şey onun da başına gelmiş gibidir. Sen nasıl yaralandıysan o da yaralandı. Neden destek olunması gerekeni sadece kendin gibi görüyorsun ki? Bence ikiniz de birbirinize destek olmalısınız. Beraber aşabilirsiniz bu durumu.
sana başka birisinin öyle dokunmuş olması eni mafeetti filan demıyor yanı ayrıntılı olarak ne hissediyor bilmiyorum,bana beni üzüyor duymak istemıyorum kelimesinden başka bişey demiyor ama bu sözler benim kulağıma "sıkıldım bu konudan yeter duymak istemıyorum" gibi geliyor kafayı yedim bir nevi o zaman gıcık oluyorum ve ben tek başımayım diye sızlanmaya başlıyorum kendi içimde. bu defa sesli sızlandım konuşmuyorum onunla. Haksızlıkmı ediyorum bilmiyorum ama avukatla şunla bunla eni uğraştıracağına doğru olan kendisi araştırmöalıymış gibi geliyor yapmadığı için sinirlerim geliyor.
"Önce ben bilmeliyim kendi kıymetımı!!!" doğru söze ne denir yüzde yüz haklısınız. Yılma şansımda yok her ne kadar istemesemde yarın meslek hayatıma tekrar dönmek için iş görüşmelerine başlıyorum,çağırıyorlardı zaten gidecek gücüm yoktu. İnsanları görmek istemiyorum ama belki oyalar beni bilmiyorum ama en azından kendime bile faydam yokken şimdi belki birilerine faydam olur yada bu olaydan sonra nefret ettiğim ve kendimi soktuğum "erkek yolu gözleyen her bişeyleri erkek arkadaşları olan" basit katagoriden çıkıp desteğimi işim haline getiririm bilmiyorum. Aklımdan çok şey geçiyor ama enerjimde yok ya o yüzden bu basit katogoride kalıp sevgili erkek arkadaşımın bana ilgi göstermesini beklemek çok daha kolayıma geliyor.
haklısın ama kirli bir bedenle secdeye yatmakta pek bir zor
Ya kıyamam sen tertemizsin be canım senin ne suçun var..
Benim ytaşadığımı yaşayan herkes benim ne sucum ne gunahım vardı der dışarıdakilere ama içlerine baktığınızda önce suçu kendinde bulur,ve işkenmce çektirir kendisine; biraz daha çaba harcasaydım , güvenmeseydim,babamın dizi diinden ayrılmasaydım diye... ve bu düşüncelerden sonra zamanla ilk suçluyu kendisi ilan eder bu yüzden eleştiriler korkutur onu ve susar ve düşünmek bile istemez, kendisini herşeye ve herke4se kapatır. bu sadece bende olan değil,diğer yaşayan insanların tepkisinmi merak edip araştırdım baya hepsi benimle aynı kaldırılamaz iç savaşı yaşıyor. yani bizleri yıpratan giden zar değil,çırpınırken yediğimiz dayakta değil dıştan gelen bu etken kesınlıkle canınızı sandığınız kadar acıtmıyor. bizleri yıpratan kendi beynimizde yarattığımız psikolojık girdap.
sevgili olmasak da konuştuğum erkek arkadaşım da bu konuda hassas.erkekler öyle oluyo bazen canım..insanlar yüzleşmek istemediği durumlardan kaçar.ona kızmamalısın,bazen benim de yaşadıklarımı anlatmam gereken durumlar oluyo psikolojimi anlaması için ama kızıyo,duymak istemiyorum diyo.tecavüz değildi tabi benim yaşadıklarım.erkek arkadaşın da emin ol kötü hissediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?