Erkek arkadasin sadece bir aydir beraber oldugun bir insan, yani aranizda yillara dayanan bir bag yok,paylasilan cok fazla sey yok,
dolayisiyla senin dertlerini yüklenmek zorunda degil!
Eger hakikaten bir cözüm bulmak istiyorsan ne yapman gerektigini daha önceki yorumumda yazdim.Sevgilin psikolog degil ki,bir cözüm üretsin, acik acik yazmis dinlemek istemedigini.Neden bu olayi sürekli gündeme tasimak yerine bulundugun ilde sana yardim edebilecek insanlari arastirmiyorsun?Böylesi daha kolayina geliyor olabilir,ama madem basina bir olay geldi o halde bunu cözmek icin ne yapabilirim sorusunu sormalisin kendine.Bulundugum psikoloji elbette kolay degil,ama erkek arkadasina kum torbasi muamalesi yapman seni bir adim ileriye tasimaz. Sürekli bulundugun durumun ne kadar üzücü oldugunu kendine fisildayip kendine acimana gerek yok, bir cözüm ariyorsan yapman gerekenler belli.Yok ben burada aglayip sizlayip birileri benim icin birsey yapsin diye bekliyorum diyorsan,sunu bilmelisin,sen birsey yapmazsan hic birsey degismez.Hasta oldugumuzda bir yerimiz agridiginda gidip bir aspirin aliriz, yani sorun:bas agrisi cözüm: agri kesicidir.Senin sorununda : Tecavüz ve getirdigi yikim psikolojisi......Cözüm: Psikolog/sosyal hizmet uzmanindan yardim alman.
Bir erkegin yaptigi kötülügü baska bir erkegin sefkat hissiyle telafi edemezsin.Sonucta biri sana kötülük yapti ve erkekti.
Elbetteki bunu etrafindaki diger erkeklere mal etmen gerekmiyor,ama asil meseleyi (=Tecavüze ugradin) unutup,denize düsen yilana sarilir misali bir baska erkege sarilmakta ne oluyor? Eger birine sarilmak istiyorsan önce kendine sarilacaksin, ya da gercekten cok sefkate anlasilmaya ihtiyacim var diyorsan annene saril, bir uzmana anlat.Ayrica erkek arkadasim bana istedigim ilgiyi vermiyor mealine gelen bir basliktan ziyade ben kendimi iyilestirmek icin ne yapmaliyim? seklinde bir baslik acman gerekiyordu.
Ama görüyorum ki sen kendini bir kenara atmis,baska bir insanin davranisini hayatinin merkezi yapmissin.Asil meseleyi,asil tedavi edilmesi gereken sorunu görmezden gelmekle bir yere varamazsin.Hayatindaki en önemli kisi sensin,eger kendini ve kendi sorunlarini geri plana iter hep baskalarini hayatinin merkezi yaparsan,hayatin boyunca aci cekersin.
Simdi yapman gereken en önemli sey bir an önce bu durumu asmaya calismak.
Ya da erkek arkadasindan baslayarak herkesin sana vah vah demesini beklemek.
bence4 erkek arkadasınızın sizi dinlemediğinden cokiçinde bulunduğunuz durumu dert etmeniz gerekmezmi
Birde erkeklerin bu konuda ki görüşlerini almak için başka forum sitelerine sıkıntımı yazdım :) konuyu okur okumaz ikisinden de banladılar, üzerine demi hastamısın sen yazmışlar banlama sebebi olarak... nasıl hissetmem gerekiyor... acaba harbiden hasta mıyım artık ben :S
Bu durumu ilgi secmek icin kullanmaya basladigini görüyorum, ki bu da iyiye isaret degil.
Evet saglikli düsünemiyorsun, bu olaydan sanki komik bir olay gibi bahsediyorsun, bir de bu durumu
kullanmaya kalkarlar seklinde endiselerin olmaksizin bir de erkeklerle paylasiyorsun.
Sana yazdigim bu son yorum,bu olayi daha fazla yazip/anlatip ilgi cekmek icin kullanmana alet olmayacagim.
Iyi degilsin ve acilen bir uzmana basvurmalisin.
sana seni doğurandan başka ortak olmaz boş yere kürek çekme
Bu ne ya! Onu yazma bunu çizme! o beni incitir bu beni yıpratır filan!
Yargılamayın,irdelemeyin sadece destek olun!!
Oldu canım başka arzun?
Binlerce üyesi olan bi forum burası..Kimse kimsenin ruhunu okşamak zorunda değil..Aklımıza bişey takıldı mı sorarız,bize ters düşen bişey varsa açıklama bekleriz,soru işaretleriyle dolu bi konudan hiç hoşlaşmayız..
Tecavüze uğraman felaket bi durum..
Bi kızın bi kadının hatta hayvan bile olsa başına gelen her canlının yaşayacağı en büyük acı olsa gerek...
Erkek arkadaşına bi kriz anında ağzından kaçırdığını istemeden söylediğini anladım ben..o yüzden ne diye ilk ona anlattın demiycem ama bu kadar hukuk mücadelesi veren ve bunu ailesinden gizlemeyi başaran biri olarak,bence bi uzman desteği de alabilirdin..Erkek arkadaş dediğin ,çok yeni arkadaşın, bir dinler 2 dinler güzelim..üçüncüsünde işte böyle tıkar kulağını..Bırak erkek arkadışı filan şimdilik...tek destekçim o diyosun,bu çok normal çünkü bi ona anlatmışsın..ailene anlattın da destek olmadılar mı? uzmana gittin de kapıdan mı çevirdi yani? o çocuk senin travmlarına her dakka kafa yorucak kadar bağlımı sana? ölüyomu aşkından da tek sorunu senin tecavüze uğramışlığın olsun...hayat böyle adaletsiz işte..insana tek destekçisi ailesi..yanlış limana demir atmışsın sen...erkek arkadaşın 40 gün sırtını sıvazlasa yine de annenin 2 dk saçını okşaması kadar rahatlatmaz ruhunu...
"Aileme anlatamam o yönde akıl vermeyin" gibisinden bi laf etmişsin ilk yazında,iznin olursa uzmana git diycem..
Unutmadan burda yapılan iyi kötü eleştirilern hepsi konu sahiplerinin lehinedir..İnsana bakmadığı bi pencereden görüş alanı açar..dışardan bakan insanlar kötü bi olayı yaşayan mağdurlardan çok daha mantıklı ve tarafsız düşünürler..
insan bi kocasıyla tartışsa üzüntünden bazen ne hale geliyoki sen böyle bşşeyi normalmiş gibi anlatıyosunn canın geyık istedise bi sürü konu var git orda yap geyiğini anlam veremdim ya da gercekten piskolojın bozuk kurgu yapıyosun
Sizler Zaten mağdur ve kırgın, yargı ve eleştri kaldıramayacak, sert sözlere gelemeyecek kadar yıpranmış birisine sert konuşmayı yargılamayı eleştirmeyi doğru buluyorsanız sorun değil adı üstünde insanlık. Ben sadece istediğimi belirtim tercih yine yazana aitt kimsenin elini kırdığım yok yazmasın diye, yazsınlar diye açmışım ama önemli olan senin kendine ne yakıştırdığın insanlık namına. Sert yazmak istiyorsan halı hazırda sertliği kaldıramadığını belli eden birisine yaz tabi, her kıran söz bir ah demektir bu ahı kaldırmanın korkusu yok ise benim için sorun yok.
Diğer sözlerine gelirse haklısın arkadaşım, yazdıklarının hepsinin bilincindeyim sadece bilincim nerde ondan bi haberim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?