Erkek arkadaşımın içinde bulunduğum iğrenç duruma yaklaşımı

durumuna cok üzüldüm Allahim yardimcin olsun ama benim aklima takilan biseyler oldu canim

bu k-öpeek insan senin bir tanidigin falan mi? hani sevgilim tel no falan istedi vermedim ,karisini görseniz cok tatli demissin

tatildeyken oldu demissin ya ,taniyorsan sayet bu adam pesinden mi geldi napti ya pislik

ailene anlatmamakla en iyisini yapiyorsun ,kendin yeterince yipranmissin birde onlari üzme bu güc sende var

insallah o köpegin gözlerini cay kasigiyla oyarlar ordaa adi k-öpeek

Tanımıyorum, Severim tek başıma turlamayı akşam beş civarı Alanya kalesini geziyordum orada bir kafede soluklandım, orada bir grup turist görüp muhabbet ettim paraşütleri filan konuştuk oda duydu uzaktan katıldı paraşütler hakkında bilgi verdi, Oranın yerlisi olduğunu ve çok güzel yerler olduğunu söyledi tarif etti, akşam isterseniz aileni al çok güzel bir türkü bar var size orayı tarif edim biz arkadaş grubumuzla gideceğiz dedi (söylediklerinin hepsi yalan) numarasını verdi, tşkr ettim havanın kararmaya yaklaştığını ayrılacağımı söyledim, taksiye doğru geçireyim sizi dedi, farketmez dedim, taksilere doğru ilerlerken tesaduf yolda kimse geçmiyor normalde oyle değil,bunu fırsat bulup bana bir manzara göstermek istediğini söyledi, hayır geç kalıyorum ailem merak eder dedim, elimden tuttup çekti napıyorsun ya demeye kalmadı ağzımı kapayarak nefes almamı engelleyıp kucağına aldı ve kale surlarının oraya ıssız bir yere doğru götürdü, arada elini açıp nefes almamı sağladı çırpınıyordum kucagında taşımakta zorluk çekiyordu ama o nalet olasıca elini çekecek kadar zayıflamıyordu, nefesim kesildiği içinde çırpınacak enerjim kalmıyordu birde dövdüğü için sürüklemesi daha kolay oluyordu. Ve sonunda sürüklemesi bittiğinde (150-200 metre derinlik) çığlık atsamda avvazım çıktığı kadar sesim duyulmazdı.

İşin aslı aynı hotelde kalıyormuşuz, eşiyle bir aylık ewli ramazandan dolayı balayına çıkamamışlar ve bu tatil onların balayı imiş. Kadın dünya tatlısı bir kadın güzelliği benim güzelliğimi bin bastırır. Kadın bana acıdı ben kadına. o ağlıyordu ben teselli edıyordum, ben ağlıyordum o. aynı hotelde kaldığımız için bizi buldu ve sağolsun aileme saldırıya ugradığımı fakat tecavuz edemediğini söyledim bu yalanımı destekleyerek akıllarında kuşku kalmasını engelledi. Gecenin bir yarısı sabaha kadar yanımda ağladı.Şu an boşanma davası açmış ve psikoljik tedavi görüyormuş. Ne güzel o anlatabiliyor utanmadan çekinmeden sıkınmadan, haykırsa herkese herkes bakacak ona anlayacaklar sıkıntısını kollarını açacaklar. bana ise; duvarlar. Birisinin yüzüne bakıp anlatmaktan korktuğum için psikologa bile gidemiyorum.

canım çok geçmiş olsun. sanırım gerekli yerlere şikayetde bulumuşsun. Ben kendimi senin yerine koyuyorum ben de aileme anlatmazdım. doğru mu bilemem ama anlatmazdım. onlar üzülecek. konu açılacak. yüz göz olunacak. sen zaten zor bir şey yaşıyorsun. öyle birine anlat rahatla bir mevzu değil bu. erkek arkadşaına anlatmışsın. myhakkak bir profosyonele anlat. öyle eşe dosta anlatılacak bir sorun değil bence. zatenl kırılgan durumdasın alacağın yanlış bir akıl seni daha da zor duruma sokabilir. ileride yakınlarınla, ailenle paylaşmak için vaktin olur ama biraz daha zaman geçsin toparlan bence. şu an kimsenin bilmesine gerek yok.

erkek arkadaşın ise belki duymak istemiyordur artık ağır geliyordur. yaşadığını sen bilirsin o bilemez. daha 1 aylık birlikteyken böyle bir şey yaşamışsınız. onun için de zor. bunu bilmek bile mesuliyet onun için. belki çok bencilce erkek mantığı ile saçma sapan kıskançlıkla böyle düşünüyor. ama belki de 1aylık ilişki böyle bi olay olmuş kendini sana destek olmakla yükümlü hissediyor. o bu kadar bir sorumluluk düşünmezken böyle bi talihsizlik oldu. bir sürü şey olabilir. sen çok üzgün olduğundan o sana ne yapsa seni rahatsız ediyor da olabilir... zamanla bu olayı geride bırakıp uzaktan bakınca anlayacaksın ancak bunu. biz ne yazsak boş. ama bence hazır madem bilen biri var. boşver konuş rahatla... destek olmuyorsa da umursama ama rahatlaman anlatman gerek bu aile arkadaş olmaz. mutlaka yardım al.

belki o olay olmasaydı erkek arkadaşını şu an terketmiş olabilirdin. o biliyor diye kaderin değilki. bunları düşünmen için çok zamanın olacak. ileride hayatına girecek insan da bu yaşadığını bilmek zorunda değil. aşırı açıklık her zaman mantıklı olmuyor. kendini odaklan. seni üzen insanlarla görüşme. muhakkak yardım al.

Allah yardımcın olsun. bu o an senin başına geldi. benim, bu yazıyı okuyan herhangi birinin de başına gelebilirdi. gelmeyeceğinin garantisi yok. umarım en kısa sürede atlatırsın.

Bana temizkalp ve hoş dileklerle yazılmış hiç bir yazı boş gelmiyor. küçük bir söz bile ne kadar etkiliyor bilemezsin. anlatılacak bir durum değil anlatamıyorsun tanımasanda birilerinin senin yaşadıklarını bilmesi senin adına üzülmesi seni anlaması iyi dileklerini sunup sabır dilemesi yol gösterip önerilerde bulunması. Normalde hiç bişey gibi gözükür belki ama inanki şu an beni çok etkiliyor sanki hayatımda duyduğum bana söylenmiş olan en güzel kelimeler.

öncelikle cok gecmıs olsun canım .benım merak ettıgım bu olayı yasadıgın da hayatın da sevgılın vamıydı ondan once olan bır olaymı ? sevgılıne gelıcek olursak cnm ,hıc bır erkek boyle bırseyı kabullenemez ,sevdıgının basına boyle bırseyı gelmesını kabullenmek ıstemez konduramaz cok agır bır yuk olur ama ,erkek arkadasının sen dava acarken senın yanında olmalı varlıgını hıssetırmelı senınle bırlıkte davanın pesını kosusturmalı duyarsız kalmamalı .dedıgım gıbı hıc bır erkek kolay kolay kabullenemez sındıremez ama sessız de kalmaz .ıntıkam ıcını oyle bır koretırkı sen dava pesınde kosarken o sessız bır kosede kalamaz .

Bu olay olduğunda onunla bir aylık sevvgiliydik ve üç dört aydırda konuşuyoruz. Olaya ilk tepkisi o kişinin karısından direkt adamın bilgilerini istemek oldu ve resmen kükrüyordu onu o ana kadar küfür ederken duymadım -duyanda olmamıştır günahtan korkar. Bilgileri verdirtmedim diye bana da kızdı ve vereceksin diye emretti, yok bende dedim. onun dışında hiç bir tepkisini görmedim yanıma gelmesini söyledim seni bu halde görmeye dayanamam dedi-hüngür hüngür ağlıyordum- ama ilk fırsatta gelicem ne olur geldiğimde bu kadar kötü olma dedi,ve ilk fırsatta geldi ama konuyu hem kendisi unutmak istiyor hem benım unutmamı davva ile ilgili gelişmeleri anlatıyorum onları bile dinlemek istemıyor değil yanımda olacak ve benımle dava hakkında uğraşacak. fakat o olay olduu sıralarda sürekli tutulan tutanaklar hastanede yaşadıklarım mahremimin yerlere serilmesi beni öyle bir yıpratmıştıkı "allahından bulsun istemıyorum davacı filan değilim" dedim ( tecavüze uğradıktan sonra devvlet sağolsun hala tecavüze uğramaya devvam ediliyor gibi hissediyorsun canından can alıyor o işlemler" , ağzıma tükürüyordu o kkkkkkkkkkkkkkkk serbestmi kalacak diye. Davayı geri çekmedim. Geldim memleketimdeyim ve adamın sertbest bırakıldığından kuşkulandım (geçen gun adamın karısını aradığımda telefona adamın kendisi çıktı), bunu ona söyledim dinlemek bile istemedi ve sustum anlatmadım sadece adamın sesini duydum dedim ve daha sonra adamın serbest bırakılıp bırakılmadığını bana sormadı bile. bu sebeple bu kişinin haraketleri tuhafıma gitmesi normal değil mi? (bu arada erkek arkadaşım şu an iflas etti kendi sorunları da oldukça büyük,dün büyük bir imalathanesi war iken, bugün arkadaşının imalathanesinde işçilik yapıyor)

Hassassın... farkındayım... ama ne oluyor biliyor musun?

Biz kadınlar, ailem üzülmesin, insanlar beni yargılamasın, arkadaşlarımın yüzüne nasıl bakarım diye düşündükçe.... avazımız çıktığı kadar bu pislikleri rezil rüsva etmedikçe daha çok tacizlere, tecavüzlere uğrarız..

Sen utanılacak bir şey mi yaptın?

Düşünüyorum mesela bu olayın başına geldiği günü... tatildeydin, belki kafan çok bozuktu, belki çok mutluydun, belki alkollüydün, belki değildin, belki de bir insanın sana insan gibi yaklaşmasını istedin sadece, çıkarsız, art niyetsiz, belki böyle bir hissin tadını çıkarmak istedin sadece, belki çok rahat davrandın, belki davranmadın, belki dünya umurunda değildi, belki bir kerelik olsun içinden geldiği gibi davranmak istedin, belki yalnızdın belki değildin, belki bir sürü başka şey oldu, belki belki belki.

Ne olduğunun hiç önemi yok, önemi olan tek şey sana istemediğin bir şey yapılması ve senin hala kendini bunun için suçlaman.

Senin yaptığın, söylediğin, giydiğin hiçbir şey bir insanın sana bunu yapmasını haklı kılmaz.
Bunu yapan pislik her türlü suçlu.. her türlü.

O yüzden lütfen kendini suçlamayı bırak, dimdik ayağa kalk, utanma başına gelen şeyden, geleceğin, kendin, henüz doğmamış çocukların için salma kendini böyle.

Eğer sen şimdi kendini böyle bırakırsan, şimdi hayatından kendinden böyle vaz geçersen o adam müebbet de yese, idam da edilse, sana asıl o zaman tecavüz etmiş olacak.

Bir tek hayatın var ve bir tek sen varsın o hayatta, ne biz, ne ailen ne de erkek arkadaşın, kimse sana kendin kadar yardım edemez.

Bir tek sen varsın... sen seni sevmezsen, sen sana değer vermezsen, sen senden vazgeçersen kimse seni sevmez, kime sana değer vermez.

Bu yüzden kaçma yaşadıklarından, yüzleş, kendin için yüzleş ve kurtul.

Gerçekten öylemi düşünüyorsun o belkilerden hangisini yaptıysan yap bunu hak etmedin diye mi... beynimdeki gırdaplar böyle işlemiyor benim sürekli bana hakettin diye bağırıyorlar susturamıyorum :(

konu tecavüz olunca 27 kisi konuya kitleniyor...biran kendinizi tecavüze ugramis olan kadin oalrak düsünün. gercekten bunu sanal alem'de hic tanimadiginiz insanlarla paylasir miydiniz? bu konunun gercek olduguna inanmiyorum ben.

Tanya tecavüze uğrayınca ne oluyor biliyor musun... Değil tanıdığın bir insanla eğer o an kriz geçirmiyor isen SANA BAKAN HİÇ BİR GÖZE YAŞADIKLARINI ANLATAMIYORSUN. Kriz geçirirsen ayrı. ama kriz geçiyorsan yapamazsın, üzerinde odaklanan bir çift göz varken ağzını açamazsın. (bir kere açarsan da susamazsın) Bu yüzden benim yaşadığımı yaşayan herkes sessiz.Ben ancak yazabildim, kalemimi oynatmayı severim çünkü gözleriniz beni görmüyor adımı bilmiyorsunuz beni tanımıyorsunuz ve tanımayacaksınız o yüzden yaşadıklarıma ortak olabiliyorsunuz.

Konuyu okurken tüylerim diken diken oldu Allah yardımcın olsun canım kendini kirli hissetme asıl kirli olan o hayvan adam unutma ki namus iki bacak arasında değil,iyi kalpli olmaktır,dürüstlüktür vs.Sen bu zamana kadar bile borcunun olmasına rağmen patronlarının yanlış hareketini görmüş işinden ayrılmışsın.İyi olmayan bir insan bunu yapmaz.Yaşadığın çook zor bir durum ailene anlatamamanı anlayabiliyorum.Ailene anlatamıyorsan bile lütfen psikolojik bir yardım al olayı anlatamıyorsan bir mektup gibi yazıp ver ya da buradaki yazdıkların kopyala ve yazıcıdan çıkar psikoloğuna ver ama rahatlamak için mutlaka yardım al içinde dert edersen bu sadece büyür kalbini ve beynini yorar.Emin ol ki adalet yerini bulucak o pislik adam cezasını çekicek.Sende eğer mesleğinden memnun değilsen tekrar oku yaşın daha küçük hem bu seni oyalar hemde daha iyi bir işte çalışırsın.Vee unutma ki Allah kimseye taşıyamayacağı bir yük vermez sende böyle sınanıyorsun Allah'a sığın ona bolca dua et bu sınavdanda alnının akıyla geç.Bu arada erkek arkadaşının bu davranışı bence normal bir erkek sevdiği kızın kılının bile zarar görmesine dayanamaz o da bunu kaldıramıyordur.( Dertleşmek istersen her zaman burdayım )

Son düzenleme:
Gerçekten öylemi düşünüyorsun o belkilerden hangisini yaptıysan yap bunu hak etmedin diye mi... beynimdeki gırdaplar böyle işlemiyor benim sürekli bana hakettin diye bağırıyorlar susturamıyorum :(

canım bilinçaltını temizlemen lazım bunu da en iyi yolu psikoloğa gitmen. inşallah maddi zorluğun yoktur. eğer gücün yetiyorsa terapiye gir psikiyatra sevk eden psikologlar ikiye ayrılır, bazısı hemen psikiyatra yollar ve terapi değil ilaç tedavisi gerek der. sakın buna inanma, hem ilaç hem psikoterapi birlikte hareket edilmelidir aslında. bunu sakın unutma! dinleyen uzman bir psikolog bul lütfen ! travma yaşayan insanlar haklarının bilincinde olamazlar depresyonda bunu körükler, suçluluk duygusuna kaptırırsın kendini. işin içinden hepten çıkılmaz olur bir süre sonra. lütfen ihmal etme lütfen :( ... inan konunu okumak benim beyin devreleriminden kıvıcım çıkaracak neredeyse :( ALLAH SENİN YARALARINI SARSIN TEZ VAKİTTE :( ama böyle olmaz ! sen bir tek erkek arkadaşına sığınmışsın, okudun mu bilmiyorum daha önce de dedim. oldu da hayatından çıktı günün birinde tutunacak dalım kalmadı psikolojisine girersin. hiç mi akraban yok anlatabileceğin, kardeşin vs. güvenebileceğin birileri ? tek başına veya sadece sevgili desteğiyle olmaz canım :50:

yeni tecavüze ugramis birisi ne cabuk yeni erkekle cikip yeni erkegi kaybetmemek icin savasiyor? ilginc

yeni bir erkekle çıktığımı söyleyen kim... tecavüze uğradığımda zaten erkek arkadaşım vardı ve ben onu kaybetmemeye filan çalışmıyorum, kendime destek edindğim tek varlığın çürüklüğünden korkuyorum bu korkum gerçek olursa yeni bir yıkımı yaşamanın tereddütüde var içimde. O yüzden onu yanlış yorumladığımı umut ediyorum.

canımmm çok üzülerek okudum yazdıklarını.Bir kadını el üstünde tutan, onu şımartan da bi ''erkek''; yine ona, şiddet uygulayıp, tecavüz edende bir ''erkek!''.Türk toplumunda hala aşılamamış tabularımız var.Erkek arkadaşında bu tabulara yenik düşüyor sanırım.Tabiki senin için, bu durumun zorluğu tartışılamaz, ama onun içinde kolay değildir sanırım.En akıllıca çözüm bir profesyonelden yardım almak.
Allah kolaylık versin, hepimizin başına gelebilecek bir olay.Umarım en az zararla atlatırsın.

Profilinize göre Mersindesiniz.
Size en yakin Adana Kadın Danışma Merkezi ve Sığınma Evi Koruma Derneği (AKDAM) var.
Telefon:0322 453 53 50
Maili: akdam_adana@mynet.com
Ya da
Kadın Dayanışma Vakfı (Ankara)
0312 430 40 05 /0312 432 07 82
Buralari aradiginiz ve yasadiklarinizi anlattiginiz takdirde size psikolojik destek vereceklerdir.
illa siginma evinde yasiyor olmaniz gerekmiyor,size yardim etmeleri icin bayan olmaniz ve zor durumda olmaniz yeterli.
Aradiginiz takdirde, mutlaka bir psikolog veya sosyal hizmet uzmani yardimci olacaktir.

Veya
Mersin Sosyal Hizmetler Müdürlüğü
Telefon : 0324 237 61 07-08
0324 231 12 55
telefon nurmalarini arayin, bir sosyal hizmet uzmaniyla konusmak istediginizi belirtin sizi bir sosyal hizmet uzmanina baglayacaklardir.
Eger baglamazlarsa "183 Alo Kadın Çocuk ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı" kuruldu orayi arayin.
Eger durumunuzun aileniz tarafindan bilinmesini istemiyorsaniz,konusmanizin basinda bunu belirtin.
Sakin cekinmeyin,konusmalariniz siz izin vermediginiz müddetce bir ücüncü kisiye aktarilmayacaktir.

Yasadiklariniz kolay seyler degil, ne siz nede erkek arkadasiniz tek basina bu olayin üstesinden gelemezsiniz.
Dolayisiyla mutlaka ama mutlaka bir uzmanla görüsmelisiniz.

İyide ben buraya kimsenin yüzüne bakıp anlatamadığım için yazıyorum telefon açıp nasıl bunu bir kaç insana anlatıp bana yardım yönlendirin diyebilirim ve kimliğimi verebilirim , anlatacağım kişi psikolog olsa bile beceremıyorum yinede çok tşekkür ederim.

Yok gerçekten tecavüze uğrayan yeni birini bulmazdı etmezdi filan demeyin. Ya da buraya mı yazardı filan. Bilemeyiz ki arkadaşlar. Dünyada kaç tane insan varsa o kadar psikoloji olduğuna inanırım ben. Hangimiz tecavüze uğradı? Hadi hepimiz uğradık diyelim. Hepimizin psikolojisi aynı olur mu? Olmaz. Bilemeyiz yani . Böyle HASSAS konularda, olayın sahteliği göze aşırı derecede batmıyorsa, fake diye suçlamaya girip yaralamamalıyız. Hassas bi konu olduğu için olayı ciddiyetle, yalansa da gerçek kabul edip içtenlikle yorumlamalıyız diye düşünüyorum. Hayır , siz burda işte yalan söylüyosun,fakesin filan derken, karşı tarafta gerçekten son derece mağdur birinin psikolojisi iyice dibe vuracaktır. Belki de, öyle saçma sapan bir psikolojiye girecektir ki intahara bile meyillenecektir. Konuya gelince, son 2 aydır, tecavüz olmasa da bir zorlama yaşadım. Çok değişik bir şeydi. Şimdi bütün erkeklere karşı bir nefretim var. Bu konuyu da okuyunca sinirimden kaşıntı tuttu beni. Tüm erkekleri öldürmek istiyorum. Ve konuyu açan arkadaşıma da; Allah herşeyin hayırlısını versin canım. İnşallah en kısa zamanda hayatın yoluna girecek. Bu senin ayıbın değil. Senin suçun değil. Ve unutma, bedenini kirli görüyor olabilirsin , ama bu beden en fazla 100 yıl yaşayıp, sonra toprağın altında çürüyecek. Asıl olan ruhtur. Ve bu ayıbı kendi özgür iradenle işlemediğin için de, ruhun tertemiz. Dolayısı ile bedenin kirli filan değil. Ruhu tertemiz olanın bedenini kimse kirletemez.

NOT:Kıza ceza aldırmışsınız, bravo... Belki de tek burda kendi içindekileri dökebiliyordu. Onu da engellemişsiniz.

Çok güzel yazmışsın aynen hissettiklerimi burada abuk sabuk yazıp canımı sıkanlara karşı söylemek istediklerimi anlatmışsın. Not kısmınıda özellikle beğendim. normalde engellendikten sonra girip yazmayacaktım(-ki yazdıktan sonra kendimi çok iyi hissetmiştim...) ve engellenmeden önce burada verilen öğütleri dinleyip yargılanmaktan korkmak yerine güvendiğim birilerine anlatmaya karar vermiştim, ama sonra insanların ne kadar anlayışsız olabildiklerini gördüm, vazgeçtim içimi yine nefret sardı, güzel yorumların sıyırdığı nefret iki kat geri bana döndü buraya yazıp engellendikten sonra ve daha sonra girip sadece söylenenleri kontrol etmek istedim, öyle yürekten yazılmış sözler varki bir iki kişinin yaptığı ön yargıları yada anlayışsızlığı, kayıtsızlığı genele vurmamam gerektiğini gördüm. Çünkü her kelime beni tahmin edemeyeceğiniz kadar etkiliyor olumlu ve olumsuz olarak. Ama sana bişey diyeyim leonella ancak başlarına gelirlerse anlarlar!!! benim bu yaşadığım şeyin mantık kaldıramayacağını ve aynı anda senin bile çeşitli psikolojık hallere bürünebileceğini, kendini tanımayamayacağını, sorgulayacağını, neyi umut edineceğini şaşıracağını, hangi kelimelere kızıp hangilerine sevindiği görüp şaşıracağını, ancak başlarına gelirlerse anlarlar... ama dilerim gelmez belki benim kadar kolay kaldıramazlar.

kız niye ceza yediki acaba..

benim tek takıldığım nokta ailesinden gizli dava yürütmesi böyle birşey olabilir mi? mahkemelik olaylar aileden gizlenebiliyor mu ? hemde aynı ev ortamında yaşarken..ne bileyim karıştığım nokta burası

Henüz savcılıkta mahkeme kağıdı gelmedi, avukat mahkeme günü belli olduğunda sana tebliğat geçecekler dedi, bende bundan korkuyorum umarım tebligatı bizimkilerden önce ben alırım. Olay anında da karakoldayken ailemi farklı bir odaya aldılar benim isteğim üzerine onları uzak tuttular, sizden etkilenip yalan yanlış tutanak tutturabilir dediler ve olay hem gözlerinin önünde oldu hemde olmadı, sadece saldırıya uğradığımı ama benim adamın elinden kaçıp kurtulduğumu sanıyorlar.tebligatı onlardan önce ben alabilirsem dilekçe verip yaşadığım şehirde şikayetimin alınmasını isteyeceğim(umarım olur) yada ailemden gizli Alanya'ya gidip mahkemeye katılıp döneceğim.

ceren şimdi nasılsın nasıl gidiyo hayatın...

Leonela, mesajınızın her kelimesine katılıyorum.. Klavye sahibi savcılar gibi davranıyoruz bazen.

Yok şu kelimesinin dıdısı olmaz böyle bir psikoloji bunu kaldırmaz, yok bu kelime çok yavan kaldı virgül koymadığın için, bence konu fake çünkü çok kısa anlatmış v.s

Neden buradaki her üç konudan birine ''bu konu fake'' tarzında msj. yazılıyor an la ya mı yor um.

Tamam belki bu konu doğru olmayabilir, peki bunu ülkemizde yaşayan insanlar yok mu ?

En azından yorumlarımız onlara destek olur belki düşüncesiyle daha yumuşak daha yolgösterici, destekçi yazsak olmaz mı ?

Bazen okunan bir cümle bile insanı ayağa kaldırmaya, silkelenmesine yetiyor..

BAZI HASSAS KONULARDA, konu sahibi ve anlattıkları bizi ilgilendirmemeli..Eğer toplumsal bir konu-yaraysa ,

bir kaç söz yazmalıyız, başkalarına destek-yol gösterici olacak şekilde..

Hastaneden çıktıktan sonra polisler beni hotelime bırakırken başka bir polis daha bindi arabaya(olayı bilmiyor) ben ne ağlıyorum ne gülüyorum deli gibi sadece sallanıyor ve bişiler mırıldanıyordum, adam döndü bana "üzülme şükret Allah'a ya tecavüze uğrasaydın o zaman hiç kaldıramazdın " dedi o an sinir krizi tuttu beni, hastaneye dönüp iğne yaptırtmak zorunda kaldılar; ben konuyu gözümde basitleştirmeye doğallaştırmaya çalışırken bunun başkaları tarafından yaşanılamayacak bir travma olarak gösterilmeside canımı acıtıyor. Fake yazıyorlar ya içim ağlıyor o zaman vay be insanlar inanamıyorlar bile bunu yaşadığıma ben ise bu iğrenç şeyi yaşadım işte diyorum. Benim gibi buraya böyle yazanlar var ise gerçekten arkadaşlar yapmayın sizler bizim en ufak kelimeden nasıl kendimize düşman kesileceğimizi yada ne zaman sinir krizi geçireceğimizi veya son raddeye gelip kendimizi aşağı fırlatabileceğimizi bilemezsiniz, pek alakasız gözüken küçücük bir kelime!!! aynı anda yine pek önemsiz gözüken küçücük bir kelime içime huzur dolduruyor beni anladığınızı destek olduğunuzu düşündüğümde o an dünyada insanlar var be diyorum, aksine tepkileri görünce de ... kıyamam canıma biliyorum Allah inancım var hayatta sevdiklerim var ama kafayı yiyorum.

haklısın ama kirli bir bedenle secdeye yatmakta pek bir zor :(

saçmalama canım sen kirli falan deilsin,, kirli olan o pislik,,
hatta sen tertemizsin, kirli olan bekaretiyle ortalarda gezip onun bunun kocasını ayartan,,bakireyim dierek her b.ku yiyip kendini gezirten,harçlığını çıkartmak için,karın tokluğuna yada zevkine bu haltı yiyenlerdr.
sen tertemizsin, sen istemedin kimsede istemez bunu yaşamayı, ama imtihan buda acıyla yaşamanın başka bi türlüsü.. tabiki travman kolay deil,,ailenden saklarken hele hele hiç kolay deil tek başına zorlanacağın bi olay..

kesinlikle enazından annen bilsin, hukuki mücadelene sonuna kadar devam et, et ki başkalarının canınıda yakmasın o şerefsz, kesinlikle psikolojk yardım al, ama elbette ki en güzel terapi duadır,namazdr,,içini onlar kadar hiçbişi rahatıp soğutamaz, dua et Rabbine sığın,konuş onunla,içini rahatlatması,tüm yaşadıklarını sana unutturup yepyeni bi başlangıçla,mükemmel mutlu sağlıklı bi hayat bahşetmesi için dua et.

erkeklerden bu konuda yanında olmasından,arkanda durmasından başka bişi bekleme bence. onlar için acayip zor. benm için kolaymı deme . ama biz onlardan daha güçlüyüz, kadınlar düştüklerinde tekrar kalkmayı çok ii biliyolar, kadınlar yaşadıkları bi acı karşısında yıkılsalar bile küllerinden doğuyolar. ama erkekler düştüklerinde yığılıp kalıyolar,,, zaten onlar her konuyu konuşmaktan, irdelemekten,,ayrıntıya girmekten hoşlanmıyolar,,sessiz kalıyolar belkide o yüzden acılarıyla başedemiyolar..helede böle hassasiyeti çok olan konularda afallarlar,ne yapacaklarını nasıl davranacaklarını bilemeyebilirler.

sevdiğin adamın sana olan sevgisinden eminsen yanındaysa,seviyosa,,bu konuda sürekli konuşmasını,bi kız arkadaşın gibi seninle dertleşmesini bekleme..bi erkek için konuşması paylaşması başa çıkması çokzor bi durum....bi erkek için cinayet sebebi yani bu öle düşün..Allahım kimseye göstermesin,korusun,,başıma böle bişi gelse kendimden daha çok eşime üzülürüm,kafaları yer, duramaz gidip parçalamak mahfetmek,öldürmek ister heralde, soğumaz içi,hazmedemez gibime geliyo...oyüzden şuan mücadeleni ver,mutlaka yardım al profesyonel,, sonrada hayata devam et, senin suçun olmayan bişi için ne kendini,ne ilişkini,nede sevdiğin adamı hırpalama,kendine fırsat ver unutman ve unutması içn

bir arkadaş da yazmış birşey ona da cevap vermemiş yada cevap veremeden ceza yedi bilemiyorum.

tatile gidiyor, tatilde tecavüze uğruyor, adamın karısıyla görüşüyor, karısı kocasının telefonunu erkek arkadaşa vermeden önce onu arayıp soruyor. yakınımıydı?

eve mahkeme celbi vs gelmiyor, başka adres verdiyse o zaman konuyu erkek arkadaşından başka birileri de biliyor.

aile çok mu ilgisiz? kızın tavırlarından anlamıyorlar mı? psikolojiyi yerle bir eden bir olay sonuçta, insanın hal hareket ve davranışlarında mutlaka değişiklik olur.

arkadaş işten ayrılmış çalışmıyor, mahkeme, avukat masraflarını nereden karşılıyor?

bu soruların cevabı olmadığı için konunun fake olmasını diliyorum. bir kadının başına bunların geldiğini duymak çok üzücü, yaşayanın ise bir ömrünü karartıyor.

Farketmeden yukarıda sorularının cevabını vermişim zaten okursun ;) avukat masraflarına gelince...dava henüz savcılıkta demiştim ve ücretsiz avukat araştırıyorum (malüm aileden gizli) bu konuda bana yardımcı olacak birileri varsa çok muttlu olurum mahkeme olduğunda tek başıma gitmek istemiyorum en azından bir avukat olsun. Şu an baroya bağlı olan kadınlar komisyonundan bir avukatın bilgilendirmesi ile hareket ediyorum henüz dosya açılmadığı için (-ama açılacak ceza evinde yatıyor zanlı şu anda), o danıştığım bayanın avukatım olup olmayacağını sormadım... Aileye gelince...benim yaşadığım şey yüzeysel değil, öyle her saat aklına takıldığını sanıyorsan yanılırsın, sadece hayat enerjini alıyor birde tek kaldığında vay haline, zaten tek kaldığımda da ailem odasına çekilmiş bi haber geriye kalan zamanlarımda yakalanırsam bu düşünce krizine o zaman oynuyorum be güzelim gülüp eğlenmiş gibi yapıyorum ilk fırsatta uzaklaşmaya çalışacak.Zaten tuhaf bir psikoljim var ne zaman iyiyim ne zaman kötüyüm bende bilmiyorum bi bakıyorum fena değilim bir bakıyorum gözümde her şey siyah beyaz.ama bişi warsa oda sanki mutluluk artık haram.

arkadaşım şu an olay yeni sanırım ve tesiri hala üzerinde...birden herşey tüm duyguların düzelmez..çok yakın birini kaybedersek psikolojide yas dönemi 6 aymış....
örneğin ben annemi 45 yaşındaydı kaybettim..ilk bşta sinir krizleri geçirdim ardından bir dinginlik dönemi..oldu..sonra acıyı daha çok hissetmeye başladım...sadece uyku ilacı alıp yatıyordum gece gündüz...3 ay böyle devam etti..sonra yavaş yavaş hayata dönmeye başladım..unutmuyorsun ama sindiriyorsun...

Henüz savcılıkta mahkeme kağıdı gelmedi, avukat mahkeme günü belli olduğunda sana tebliğat geçecekler dedi, bende bundan korkuyorum umarım tebligatı bizimkilerden önce ben alırım. Olay anında da karakoldayken ailemi farklı bir odaya aldılar benim isteğim üzerine onları uzak tuttular, sizden etkilenip yalan yanlış tutanak tutturabilir dediler ve olay hem gözlerinin önünde oldu hemde olmadı, sadece saldırıya uğradığımı ama benim adamın elinden kaçıp kurtulduğumu sanıyorlar.tebligatı onlardan önce ben alabilirsem dilekçe verip yaşadığım şehirde şikayetimin alınmasını isteyeceğim(umarım olur) yada ailemden gizli Alanya'ya gidip mahkemeye katılıp döneceğim.

allah onun cezasını versin bu adam nereli merak ettim bu tecavüzcülerin çocuğu gay olurmuş umarım yaraların geçer seni nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kusura bakma

Peki neden o banlanmadı. İlginç ama sorun değil benim için galiba zaten psikoljisi yeterince bozuk bir insanla nasıl konuştuğun değil, psikoljisi bozulmuş destek arayan insanın kendisini yargılayanlara nasıl konuştuğu önemli. Sağlık olsun yinede bu konuyu açtığıma pişman değilim arada bir kaç lafını tartamayan insan çıkmış olsa da bir çoğunuzun kelimeleri beni yürekten rahatlattı. Teşekkür ederim.

O Kadarını Bilemeyeceğim..:31:

Rica Ederiz..:42:
Tekrar Geçmiş Olsun..

Hayırlı Geceler..:42:

Bence ailenle konuş...Onların bilmemesi asıl onu daha çok üzer.
Yani onlara en çok ihtiyacın olduğu zamanlarda sana destek olmalarına engel oluyorsun.
Bu arada yanlış anlamazsan ben de puzzle da eksik ve mantıksız parçalar görüyorum..
Ya burda herşeyi yazamıyorsun ki olabilir...

Back
X