durumuna cok üzüldüm Allahim yardimcin olsun ama benim aklima takilan biseyler oldu canim
bu k-öpeek insan senin bir tanidigin falan mi? hani sevgilim tel no falan istedi vermedim ,karisini görseniz cok tatli demissin
tatildeyken oldu demissin ya ,taniyorsan sayet bu adam pesinden mi geldi napti ya pislik
ailene anlatmamakla en iyisini yapiyorsun ,kendin yeterince yipranmissin birde onlari üzme bu güc sende var
insallah o köpegin gözlerini cay kasigiyla oyarlar ordaa adi k-öpeek
Tanımıyorum, Severim tek başıma turlamayı akşam beş civarı Alanya kalesini geziyordum orada bir kafede soluklandım, orada bir grup turist görüp muhabbet ettim paraşütleri filan konuştuk oda duydu uzaktan katıldı paraşütler hakkında bilgi verdi, Oranın yerlisi olduğunu ve çok güzel yerler olduğunu söyledi tarif etti, akşam isterseniz aileni al çok güzel bir türkü bar var size orayı tarif edim biz arkadaş grubumuzla gideceğiz dedi (söylediklerinin hepsi yalan) numarasını verdi, tşkr ettim havanın kararmaya yaklaştığını ayrılacağımı söyledim, taksiye doğru geçireyim sizi dedi, farketmez dedim, taksilere doğru ilerlerken tesaduf yolda kimse geçmiyor normalde oyle değil,bunu fırsat bulup bana bir manzara göstermek istediğini söyledi, hayır geç kalıyorum ailem merak eder dedim, elimden tuttup çekti napıyorsun ya demeye kalmadı ağzımı kapayarak nefes almamı engelleyıp kucağına aldı ve kale surlarının oraya ıssız bir yere doğru götürdü, arada elini açıp nefes almamı sağladı çırpınıyordum kucagında taşımakta zorluk çekiyordu ama o nalet olasıca elini çekecek kadar zayıflamıyordu, nefesim kesildiği içinde çırpınacak enerjim kalmıyordu birde dövdüğü için sürüklemesi daha kolay oluyordu. Ve sonunda sürüklemesi bittiğinde (150-200 metre derinlik) çığlık atsamda avvazım çıktığı kadar sesim duyulmazdı.
İşin aslı aynı hotelde kalıyormuşuz, eşiyle bir aylık ewli ramazandan dolayı balayına çıkamamışlar ve bu tatil onların balayı imiş. Kadın dünya tatlısı bir kadın güzelliği benim güzelliğimi bin bastırır. Kadın bana acıdı ben kadına. o ağlıyordu ben teselli edıyordum, ben ağlıyordum o. aynı hotelde kaldığımız için bizi buldu ve sağolsun aileme saldırıya ugradığımı fakat tecavuz edemediğini söyledim bu yalanımı destekleyerek akıllarında kuşku kalmasını engelledi. Gecenin bir yarısı sabaha kadar yanımda ağladı.Şu an boşanma davası açmış ve psikoljik tedavi görüyormuş. Ne güzel o anlatabiliyor utanmadan çekinmeden sıkınmadan, haykırsa herkese herkes bakacak ona anlayacaklar sıkıntısını kollarını açacaklar. bana ise; duvarlar. Birisinin yüzüne bakıp anlatmaktan korktuğum için psikologa bile gidemiyorum.