Erkek arkadaşımın içinde bulunduğum iğrenç duruma yaklaşımı

Bu olay olduğunda onunla bir aylık sevvgiliydik ve üç dört aydırda konuşuyoruz. Olaya ilk tepkisi o kişinin karısından direkt adamın bilgilerini istemek oldu ve resmen kükrüyordu onu o ana kadar küfür ederken duymadım -duyanda olmamıştır günahtan korkar. Bilgileri verdirtmedim diye bana da kızdı ve vereceksin diye emretti, yok bende dedim. onun dışında hiç bir tepkisini görmedim yanıma gelmesini söyledim seni bu halde görmeye dayanamam dedi-hüngür hüngür ağlıyordum- ama ilk fırsatta gelicem ne olur geldiğimde bu kadar kötü olma dedi,ve ilk fırsatta geldi ama konuyu hem kendisi unutmak istiyor hem benım unutmamı davva ile ilgili gelişmeleri anlatıyorum onları bile dinlemek istemıyor değil yanımda olacak ve benımle dava hakkında uğraşacak. fakat o olay olduu sıralarda sürekli tutulan tutanaklar hastanede yaşadıklarım mahremimin yerlere serilmesi beni öyle bir yıpratmıştıkı "allahından bulsun istemıyorum davacı filan değilim" dedim ( tecavüze uğradıktan sonra devvlet sağolsun hala tecavüze uğramaya devvam ediliyor gibi hissediyorsun canından can alıyor o işlemler" , ağzıma tükürüyordu o kkkkkkkkkkkkkkkk serbestmi kalacak diye. Davayı geri çekmedim. Geldim memleketimdeyim ve adamın sertbest bırakıldığından kuşkulandım (geçen gun adamın karısını aradığımda telefona adamın kendisi çıktı), bunu ona söyledim dinlemek bile istemedi ve sustum anlatmadım sadece adamın sesini duydum dedim ve daha sonra adamın serbest bırakılıp bırakılmadığını bana sormadı bile. bu sebeple bu kişinin haraketleri tuhafıma gitmesi normal değil mi? (bu arada erkek arkadaşım şu an iflas etti kendi sorunları da oldukça büyük,dün büyük bir imalathanesi war iken, bugün arkadaşının imalathanesinde işçilik yapıyor)

canım anlayamadım kusura bakma, burada adam telefona kendi çıktı diyorsun ???....

Farketmeden yukarıda sorularının cevabını vermişim zaten okursun ;) avukat masraflarına gelince...dava henüz savcılıkta demiştim ve ücretsiz avukat araştırıyorum (malüm aileden gizli) bu konuda bana yardımcı olacak birileri varsa çok muttlu olurum mahkeme olduğunda tek başıma gitmek istemiyorum en azından bir avukat olsun. Şu an baroya bağlı olan kadınlar komisyonundan bir avukatın bilgilendirmesi ile hareket ediyorum henüz dosya açılmadığı için (-ama açılacak ceza evinde yatıyor zanlı şu anda), o danıştığım bayanın avukatım olup olmayacağını sormadım... Aileye gelince...benim yaşadığım şey yüzeysel değil, öyle her saat aklına takıldığını sanıyorsan yanılırsın, sadece hayat enerjini alıyor birde tek kaldığında vay haline, zaten tek kaldığımda da ailem odasına çekilmiş bi haber geriye kalan zamanlarımda yakalanırsam bu düşünce krizine o zaman oynuyorum be güzelim gülüp eğlenmiş gibi yapıyorum ilk fırsatta uzaklaşmaya çalışacak.Zaten tuhaf bir psikoljim var ne zaman iyiyim ne zaman kötüyüm bende bilmiyorum bi bakıyorum fena değilim bir bakıyorum gözümde her şey siyah beyaz.ama bişi warsa oda sanki mutluluk artık haram.

burada şuan cezaevinde diyorsun ??? ...

Konunun fake olduğunu söyleyenler inanamadıkları için değil, senin böyle bi duruma düşmemiş olmanı diledikleri için söylüyorlardır bence. Evet, kötü bir olay yaşamışsın ama en azından şu gerçek ki, sen masumsun. Yani diyorsun ya olayı doğallaştırmaya çabalıyorum diye. Halbuki bunlara zaten gerek yok. Çünkü sen zaten masumsun.

Kendimi suçlamaya başlıyorum bi süre sonra demişsin, inan ki hiçbir davranışın bi başkasının bunu yapmasına hak vermezdi. Zor bir süreçten geçiyorsun ama iletilerini okuduğum kadarıyla gayet güçlü bir bayan olduğunu anladım. Bu yaşadıkların da geride kalır emin ol. İnsanoğlu yaşadığı çok büyük acıları, kayıpları unutmaya meyilli; ne güzel. Zamanla her şey yoluna girer Allah'ın izniyle.

Erkek arkadaşın ise seni incittiği için konuyu açtırmıyor olabilir. Onun da sana karşı sorumlulukları var bu durumda ve o da kötü günlerden geçiyor. Yani ne yaptığını bilmiyor olabilir üzüntüsünden. Ama en iyisi neden seninle bu konuda yeterince ilgilenmediğini onunla konuşmandır.

İnsanlar bazen çok acımasız olabilirler. O yüzden her söyleneni fazla takma kafana. Sen iyi şeyler düşün, iyi şeyler oku, iyi şeyler olsun. Ve unutma ki senin en büyük desteğin, en büyük dayanağın Allah'tır. Ona sığın ve hakkında hayırlısını iste. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer güzel arkadaşım.

Beni en çok bu konunun fake olduğunu düşündüren şey genel konuşmaların.
MİSAL;
TECAVÜZE UĞRAYANLAR KAÇAR
TECAVÜZE UĞRAYANLAR TUTUNACAK DAL ARAR
TECAVÜZE UĞRAYANLAR KENDİNİ SUÇLAR
Sanki bir kitap okumuşsun da konunun özetini çıkarır gibi yazmışsın.Kendi duygularını ve samimiytini ben hissedemedim.
Sakın kırmasın bu yazdıklarım ama eğer fakesen bu kadar insanı üzmeye hakkın yok
Eğer gerçekten bu olayı yaşadıysan AİLENE HERŞEYİ ANLAT.AŞİRET KIZI OLSAN ÖLÜMDEN KORKTUĞU İÇİN SÖYLEMİYORSUN DİYECEĞİM DE bunu anlayamıyorum.

Konuyu okurken tüylerim diken diken oldu Allah yardımcın olsun canım kendini kirli hissetme asıl kirli olan o hayvan adam unutma ki namus iki bacak arasında değil,iyi kalpli olmaktır,dürüstlüktür vs.Sen bu zamana kadar bile borcunun olmasına rağmen patronlarının yanlış hareketini görmüş işinden ayrılmışsın.İyi olmayan bir insan bunu yapmaz.Yaşadığın çook zor bir durum ailene anlatamamanı anlayabiliyorum.Ailene anlatamıyorsan bile lütfen psikolojik bir yardım al olayı anlatamıyorsan bir mektup gibi yazıp ver ya da buradaki yazdıkların kopyala ve yazıcıdan çıkar psikoloğuna ver ama rahatlamak için mutlaka yardım al içinde dert edersen bu sadece büyür kalbini ve beynini yorar.Emin ol ki adalet yerini bulucak o pislik adam cezasını çekicek.Sende eğer mesleğinden memnun değilsen tekrar oku yaşın daha küçük hem bu seni oyalar hemde daha iyi bir işte çalışırsın.Vee unutma ki Allah kimseye taşıyamayacağı bir yük vermez sende böyle sınanıyorsun Allah'a sığın ona bolca dua et bu sınavdanda alnının akıyla geç.Bu arada erkek arkadaşının bu davranışı bence normal bir erkek sevdiği kızın kılının bile zarar görmesine dayanamaz o da bunu kaldıramıyordur.( Dertleşmek istersen her zaman burdayım )

Okumaya enerjim yok bana ne söyleniyorsa onu yapıyorum artık. Şu an işe başladım CV mi gördüler maaş beklentimi sordular , özel sektör tabi az para vverecek diye bi sürü laf cambazlığı, maaş konusunda tartışacak enerjim yoktu, işe sadece borcumu ödemek ve ailemin gözüne batmamak için giriyorum fazlasına gerek yok. ÖYle bir maaş aralığı verdim ki adam bir CV'me bir bana birde not aldığı paraya bakıp resmen mutluluktan uçtu. düşün yani hakkım olanı bile istemeye gücüm yok. Namaz kıldım bir kaç defa ama neden bilmiyorum çıkamıyorum karşısına :(

Bence ailenle konuş...Onların bilmemesi asıl onu daha çok üzer.
Yani onlara en çok ihtiyacın olduğu zamanlarda sana destek olmalarına engel oluyorsun.
Bu arada yanlış anlamazsan ben de puzzle da eksik ve mantıksız parçalar görüyorum..
Ya burda herşeyi yazamıyorsun ki olabilir...

Benim ki dertleşmeyi içimi boşaltmayı geçti birilerine kendimi inandırtma çabasına büründü zaten. Nedir o birleşmeyen noktalar sor doldurtalım...

çok az huku bilgim var arkadaşlar tahminimce...savcı karşısına çıktı savcı mahkemeye sevk etti...ve tutuksuz yargılanıyordur...

Beni en çok bu konunun fake olduğunu düşündüren şey genel konuşmaların.
MİSAL;
TECAVÜZE UĞRAYANLAR KAÇAR
TECAVÜZE UĞRAYANLAR TUTUNACAK DAL ARAR
TECAVÜZE UĞRAYANLAR KENDİNİ SUÇLAR
Sanki bir kitap okumuşsun da konunun özetini çıkarır gibi yazmışsın.Kendi duygularını ve samimiytini ben hissedemedim.
Sakın kırmasın bu yazdıklarım ama eğer fakesen bu kadar insanı üzmeye hakkın yok
Eğer gerçekten bu olayı yaşadıysan AİLENE HERŞEYİ ANLAT.AŞİRET KIZI OLSAN ÖLÜMDEN KORKTUĞU İÇİN SÖYLEMİYORSUN DİYECEĞİM DE bunu anlayamıyorum.

Boşver sen fake diye bil o halde sıkma o güzel canını. Ben bana inananlarla dertleşiyorum zaten . iyi geceler.

çok az huku bilgim var arkadaşlar tahminimce...savcı karşısına çıktı savcı mahkemeye sevk etti...ve tutuksuz yargılanıyordur...

evet savcı karşısına çıktı bende oradaydım davayı geri çekmek istemiştim bir anlık sinirle savcı tecavüze uğradığın hakkında verdiğin tutanağı yalanlar gönül rızamla dersen çekebiliriz bu artık buraya kadar intikal ettiyse dönüşü yok dedi, kabul etmedim. ve şimdi nasıl yanı tutuksuz yargılanmak ne demek? ne demek istedin?

şikayetini geri alsa bile dava sürer..daha önce suç işlemişse yada hiç suçu yoka duruma göre bir ceza alır...şikayetini geri çekme derim..devam debilecek gücün varmı....

evet savcı karşısına çıktı bende oradaydım davayı geri çekmek istemiştim bir anlık sinirle savcı tecavüze uğradığın hakkında verdiğin tutanağı yalanlar gönül rızamla dersen çekebiliriz bu artık buraya kadar intikal ettiyse dönüşü yok dedi, kabul etmedim. ve şimdi nasıl yanı tutuksuz yargılanmak ne demek? ne demek istedin?
yani mahkeme sonuçlanana kadar dışarıda kalıcak karar a bağlandığında cezasını çekecek şu an değil yani...

Konunun fake olduğunu söyleyenler inanamadıkları için değil, senin böyle bi duruma düşmemiş olmanı diledikleri için söylüyorlardır bence. Evet, kötü bir olay yaşamışsın ama en azından şu gerçek ki, sen masumsun. Yani diyorsun ya olayı doğallaştırmaya çabalıyorum diye. Halbuki bunlara zaten gerek yok. Çünkü sen zaten masumsun.

Kendimi suçlamaya başlıyorum bi süre sonra demişsin, inan ki hiçbir davranışın bi başkasının bunu yapmasına hak vermezdi. Zor bir süreçten geçiyorsun ama iletilerini okuduğum kadarıyla gayet güçlü bir bayan olduğunu anladım. Bu yaşadıkların da geride kalır emin ol. İnsanoğlu yaşadığı çok büyük acıları, kayıpları unutmaya meyilli; ne güzel. Zamanla her şey yoluna girer Allah'ın izniyle.

Erkek arkadaşın ise seni incittiği için konuyu açtırmıyor olabilir. Onun da sana karşı sorumlulukları var bu durumda ve o da kötü günlerden geçiyor. Yani ne yaptığını bilmiyor olabilir üzüntüsünden. Ama en iyisi neden seninle bu konuda yeterince ilgilenmediğini onunla konuşmandır.

İnsanlar bazen çok acımasız olabilirler. O yüzden her söyleneni fazla takma kafana. Sen iyi şeyler düşün, iyi şeyler oku, iyi şeyler olsun. Ve unutma ki senin en büyük desteğin, en büyük dayanağın Allah'tır. Ona sığın ve hakkında hayırlısını iste. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer güzel arkadaşım.

Teşekkür ederim ama benim o iğrenç şeyi yaşadıktan sonra ağzımdan çıkan ilk kelimelerden birisiydi " sadece filmlerde olur gibi gelirdi, gerçek olabileceğine inanmazdım, ben böyle kötü insanlar olabileceğine inanmazdım" dedim şimdide iyiliklere inanamıyorum zor oluyor.

olabilir tabi ama şuan cezaevinde olduğunu söylüyor crypticciğim, eşinin telefonundan adamın sesini duyduğunu, ama eşinin de adamdan boşanmak üzere olduğunu söyledi...

cnm yanlış anlama lütfen allah yaşadığın şeyi kimseye yaşatmasın zaten böyle düşündüğümü diğer yazılarımdan da farketmiş olmalısın. karışık oldu biraz o yüzden merak ettim

olabilir tabi ama şuan cezaevinde olduğunu söylüyor crypticciğim, eşinin telefonundan adamın sesini duyduğunu, ama eşinin de adamdan boşanmak üzere olduğunu söyledi...

cnm yanlış anlama lütfen allah yaşadığın şeyi kimseye yaşatmasın zaten böyle düşündüğümü diğer yazılarımdan da farketmiş olmalısın. karışık oldu biraz o yüzden merak ettim
aa vet canım analadım..ceza evine aldılar ilk etapta demek çok iyi olmuş..ben telefona adamın kendisi çıktı sandım....

yani mahkeme sonuçlanana kadar dışarıda kalıcak karar a bağlandığında cezasını çekecek şu an değil yani...

Ha yok karısını aradım nasıl diye sormak için adam çıktı, direkt şok oldum tabi ama Allah'tan bozuntuya vermedim midem bulana bulana konuştum, eşinizin eski iş arkadaşıyım ona ulaşmak istemiştim ama dedim, kadının yeni numarasını verdi, peki sizden bahsetmişti şu an cezaevinde yattığınızı sanıyordum dedim, bugunluk izin verdiler bana akşam geri dönüyorum dedi, nasıl izin verirler anlamadım, bigun sonra adamın numarasını aradım başka bir adam çıktı, onunda ağzından lafı alarak şu an cezaevinde yattığını öğrendim. Peki hukuk bilgin var ise söylermisin lütfen nasıl izin alabiliyor böyle bişey varmı normalde benim baya kafamı karıştırdı bu durum

amin rabbim bizleri hep iyilerle karşılaştırsın...

Ben anlattıkça daha bir fakeymişim gibi durdu demi :) aynen öyle oldu karısının telefonuna adam çıktı... ve karısı telefonunu her şeyini bırakıp gitmiş, adama kimliğimi vermeden eşinin numarasını alıp nasıl dışarıda olduğunu sordum izin verdiklerini söyledi.tuhafıma gitti,karısını aradım boşanma davası açtığını psikolojık tedavi gördüğünü ve hiç bi şekilde konuşmak istemediğini her şeyi geride bıraktığını söyleyerek kibarca aramamamı istedi. ona soramadım.sizin bilginiz varsa söyleyin lütfen bu adam nasıl izin alabiliyor?

arkadaşım şu an olay yeni sanırım ve tesiri hala üzerinde...birden herşey tüm duyguların düzelmez..çok yakın birini kaybedersek psikolojide yas dönemi 6 aymış....
örneğin ben annemi 45 yaşındaydı kaybettim..ilk bşta sinir krizleri geçirdim ardından bir dinginlik dönemi..oldu..sonra acıyı daha çok hissetmeye başladım...sadece uyku ilacı alıp yatıyordum gece gündüz...3 ay böyle devam etti..sonra yavaş yavaş hayata dönmeye başladım..unutmuyorsun ama sindiriyorsun...

olay 4 eylülde yaşandı. dediğin gibi yeni. İyiydim aslında son hafta unutmuştum. Erkek arkadaşım geldi sonunda yanıma beni görmeye keyfimde yerindeydi, ama bir hareketi oldu :( tepetaklak bilinçaltıma aldıklarımı geri yaşıyorum. üstüne bu adamın sesini telefonda duymamda cabası

allah onun cezasını versin bu adam nereli merak ettim bu tecavüzcülerin çocuğu gay olurmuş umarım yaraların geçer seni nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kusura bakma

Kayseriliymiş. Aksan diye bir soyadı var. Amacı bir yerlerini tatmin etmekten çok lafını geçirtmek gibiydi. ben dediklerini yaptıkça kibarlaştı. Sözünü geçiremiyor sanırım bunu bende şiddet uygulayarak sağladı.

sadece konuyu okudum, ve çok üzüldüm. çok geçmiş olsun arkadaşım.. allah daha beterinden korusun, sana sabır versin.
bence erkek arkadaşına söyle, yani zaten duygusalsındır yeterince diye düşünüyorum yaşadıklarından dolayı, benim senden başka kimsem yok desteğim yok ne olur beni yalnız bırakma böyle kaçarak bilinmezliğe sürükleme falan de; çünkü zaten yeterince karışık ve içinden çıkılması zor bir durumdasın, açık açık söyle. bir de kendine o yönden işkence etme olur mu canım :(
tekrar geçmiş olsun. allah büyük. derdi veren sabrını da verir. inşallah sana bu zulmü yaşatan adi cezasını alır, adalet yerini bulur. senin acın azalmasa da, hafifler. ve bence psikolojik destek almalısın mutlaka, yoksa atlatmak çok zor olur..

Back
X