Bu olay olduğunda onunla bir aylık sevvgiliydik ve üç dört aydırda konuşuyoruz. Olaya ilk tepkisi o kişinin karısından direkt adamın bilgilerini istemek oldu ve resmen kükrüyordu onu o ana kadar küfür ederken duymadım -duyanda olmamıştır günahtan korkar. Bilgileri verdirtmedim diye bana da kızdı ve vereceksin diye emretti, yok bende dedim. onun dışında hiç bir tepkisini görmedim yanıma gelmesini söyledim seni bu halde görmeye dayanamam dedi-hüngür hüngür ağlıyordum- ama ilk fırsatta gelicem ne olur geldiğimde bu kadar kötü olma dedi,ve ilk fırsatta geldi ama konuyu hem kendisi unutmak istiyor hem benım unutmamı davva ile ilgili gelişmeleri anlatıyorum onları bile dinlemek istemıyor değil yanımda olacak ve benımle dava hakkında uğraşacak. fakat o olay olduu sıralarda sürekli tutulan tutanaklar hastanede yaşadıklarım mahremimin yerlere serilmesi beni öyle bir yıpratmıştıkı "allahından bulsun istemıyorum davacı filan değilim" dedim ( tecavüze uğradıktan sonra devvlet sağolsun hala tecavüze uğramaya devvam ediliyor gibi hissediyorsun canından can alıyor o işlemler" , ağzıma tükürüyordu o kkkkkkkkkkkkkkkk serbestmi kalacak diye. Davayı geri çekmedim. Geldim memleketimdeyim ve adamın sertbest bırakıldığından kuşkulandım (geçen gun adamın karısını aradığımda telefona adamın kendisi çıktı), bunu ona söyledim dinlemek bile istemedi ve sustum anlatmadım sadece adamın sesini duydum dedim ve daha sonra adamın serbest bırakılıp bırakılmadığını bana sormadı bile. bu sebeple bu kişinin haraketleri tuhafıma gitmesi normal değil mi? (bu arada erkek arkadaşım şu an iflas etti kendi sorunları da oldukça büyük,dün büyük bir imalathanesi war iken, bugün arkadaşının imalathanesinde işçilik yapıyor)
canım anlayamadım kusura bakma, burada adam telefona kendi çıktı diyorsun ???....
Farketmeden yukarıda sorularının cevabını vermişim zaten okursunavukat masraflarına gelince...dava henüz savcılıkta demiştim ve ücretsiz avukat araştırıyorum (malüm aileden gizli) bu konuda bana yardımcı olacak birileri varsa çok muttlu olurum mahkeme olduğunda tek başıma gitmek istemiyorum en azından bir avukat olsun. Şu an baroya bağlı olan kadınlar komisyonundan bir avukatın bilgilendirmesi ile hareket ediyorum henüz dosya açılmadığı için (-ama açılacak ceza evinde yatıyor zanlı şu anda), o danıştığım bayanın avukatım olup olmayacağını sormadım... Aileye gelince...benim yaşadığım şey yüzeysel değil, öyle her saat aklına takıldığını sanıyorsan yanılırsın, sadece hayat enerjini alıyor birde tek kaldığında vay haline, zaten tek kaldığımda da ailem odasına çekilmiş bi haber geriye kalan zamanlarımda yakalanırsam bu düşünce krizine o zaman oynuyorum be güzelim gülüp eğlenmiş gibi yapıyorum ilk fırsatta uzaklaşmaya çalışacak.Zaten tuhaf bir psikoljim var ne zaman iyiyim ne zaman kötüyüm bende bilmiyorum bi bakıyorum fena değilim bir bakıyorum gözümde her şey siyah beyaz.ama bişi warsa oda sanki mutluluk artık haram.
burada şuan cezaevinde diyorsun ??? ...