Erkek arkadaşımın içten içe korkusu

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Evt kızlar uzun süreli ilişkimiz var bu yaz artık bişeyler yapalım nişan tanışma hepsi birarada olsun dedik ben onun annesiyle kardeşiyle falan tanıştım ama o benim ailemle istemeye geldiklerinde tanışcak erkek arkadaşım aslen Mardinli sorun şu ki benim babam ailem bu durumlara karşı biraz mesafeli erkek arkadaşımda aile yapımı bildiği için bu akşam biz yine isteme konularını konuşurken bana şunu dedi inşallah sorunsuz geçer gerçi bunlarda biraz insan ayrımı var dedi bende bunların demesine bozuldum ne demek bunların o zaman tanışmayın olsun bitsin dedim oda nasıl tanışmayalım tanışcaz beni sevmez belki demek istedim ama benim kayın pederim olcak falan diye gönlümü alıyo bende uzatmadım ona babamın onu sevceğini söyledim aslında korkusunu dışa vurduğunu düşünüyorum size sorumda ilk tanışma ve nişan birarada olacağı için sizce bu tarz konular ne kadar açılır iki tarafıda üzmeden nasıl orta yol bulmalıyım benimle aynı durumda olan beni anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Son düzenleme:
Şimdiden erkek arkadasin baban hakkinda bu önyargiya sahipse babanin önyargili davranmasi çok normal.
İlk tanisma ve nişan neden bir arada bence biraz zaman taniyin ki aileniz de erkek arkadasinizi tanisin.

Her yerde iyi insanda var kötüde bunu genellemek yanlış olr önce babanızla konuşun istemede tatszlık olmasın ve bu konuyı tamamen kapatın sevgiliniz daha rahat hisseder

Zamanında ayrımcılığa uğradıysa korkusunu dışa vurmuştur ben kötü niyet görmedim ama üslubu hoş değil. Gönlünüzü aldıysa sorun yok. Onun dışında aile yapınıza bağlı tamamen, yani aileniz bu durumu sorun eder mi? Gergin insanlar mı? Hadi sizinkiler sorun etmedi ya onun ailesi? Bunları iyice tartın önce. Babanız dışında durumu bilen aile bireyleri var mı onlar ne diyor?

Konu kapanır Mune

Yani ne diyeyim ki .

Onlar bunlar şunlar bir kategorizedir.

Tıpkı babanında "onları" kategorilere ayırdığı gibi ..

Yanlışın büyüğü "bunlar" lafında değil yani.

Her yerde iyi insanda var kötüde bunu genellemek yanlış olr önce babanızla konuşun istemede tatszlık olmasın ve bu konuyı tamamen kapatın sevgiliniz daha rahat hisseder
Dediğim gibi babam içten belki üzülür ama onlara davranışı kötü olmaz
Annem biliyor babamın haberi yok tabi şuan annemde artık alıştı ama isteme günü bu konular ne kadar konuşulur gerginlik olsun istemiyorum babamada bunları şunları konuş diyemem cünkü

Anneniz ne diyor peki? Yani babanızı en iyi anneniz bilir. Şahsen ben anneme soruyorum böyle durumları yarın bu durumda babam ne der ne yapmalı falan diyorum cevabı ondan alıyorum. Belki babanız hiç takmayacak bile, annenize bir sorun.
Bu konular direkt açılmaz bence, ama işler ters giderse hissettirilir.

Eşinin durumuna karakterine bağlı canım.
Babanın endişe duyması normal..

İnan Mardinli olmasi da zerre önemli değil.
Yüreğine bak... Adam gibi adamsa zaten baban yanında...

Son düzenleme:
Nedenki yanlış yeremi açtım benimle aynı durumda olan arkadaşların izlediği yolu öğrenmek istedim
Konunda düzenleme yap bunu farklı yöne çekebilme ihtimaline karşı sen düzenle bende duzenleyeyim

nişanlının aileside nişanlın gibi önyargılı değildir inşallah..
Onun ailesiyle tanıştım çok sıcak kanlı insanlar erkek arkadaşımın korkusuda benim aile yapımı bilmesi yüzünden sıkıntım bu konular isteme gecesi ne derecede açılacağı nasıl bi yol izlesem

bir yol izlemek size düşmez.. gelen misafirin ve ev sahibi olarak ailenizin görgüsüne düşer..
siz ara bulmaya yada önceden kimseyi tembihlemeye çalışmayın kesinlikle..
zaten bu konuda söyleyeceğiniz her şey karşı taraftan iletilmiş gibi algılanılarak yanlış anlaşılabilir ..
dediğiniz gibi sıcak kanlı insanlarda babanızda sever zaten..

Ben senin sorununu hatırlıyorum.
Tek sorun sevgilinin Türk olmaması değildi.
Diğer büyük problemler olduğu sürece babanın ikna olacağına inanmıyorum.

ya ben şunu bir türlü anlamıyorum k.bakmayında nasıl hem tanışma hem nişan aynı anda olacakki ? aileler birbirini tanımıyor huylarını vs bilmiyorlar kimdir necidir yani baban kızını nasıl 1 kere gördüğü adamlara verecek

İnşallah sorun çıkmaz

Normalde doğru ama biz çok uzun süredir beraberiz ve erkek arkadaşım işi dolayısıyla ailesiyle izmirde kalıyor 6 saat yol dolayısıyla hepsini bir arada çıkarıp nişanlı kalıp o sırada yine gelip giderek tanışmalar devam edicek

Ben senin sorununu hatırlıyorum.
Tek sorun sevgilinin Türk olmaması değildi.
Diğer büyük problemler olduğu sürece babanın ikna olacağına inanmıyorum.
Biz çok şeyi yoluna koyduk o yüzden şuan tek kafamdaki sorun bu kaldı iki tarafıda üzmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…