- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Konu kapanırEvt kızlar uzun süreli ilişkimiz var bu yaz artık bişeyler yapalım nişan tanışma hepsi birarada olsun dedik ben onun annesiyle kardeşiyle falan tanıştım ama o benim ailemle istemeye geldiklerinde tanışcak erkek arkadaşım aslen Mardinli sorun şu ki benim babam ailem belki yaşadığı tecrübeleri yaşadığımız yer belki kişisel kararları olarak kürtlere biraz mesafeli ama özünde çok iyidir benim kararlarıma saygı duyar belki bu konuda biraz üzülür ama kararı bana bırakacağını biliyorum erkek arkadaşımda aile yapımı bildiği için bu akşam biz yine isteme konularını konuşurken bana şunu dedi inşallah sorunsuz geçer gerçi bunların gözünde (babamı kastetti) her kürt terörist dedi bende bunların demesine bozuldum ne demek bunların o zaman tanışmayın olsun bitsin dedim oda nasıl tanışmayalım tanışcaz beni sevmez belki demek istedim ama benim kayın pederim olcak falan diye gönlümü alıyo bende uzatmadım ona babamın onu sevceğini söyledim aslında korkusunu dışa vurduğunu düşünüyorum size sorumda ilk tanışma ve nişan birarada olacağı için sizce bu tarz konular ne kadar açılır iki tarafıda üzmeden nasıl orta yol bulmalıyım benimle aynı durumda olan beni anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Dediğim gibi babam içten belki üzülür ama onlara davranışı kötü olmazHer yerde iyi insanda var kötüde bunu genellemek yanlış olr önce babanızla konuşun istemede tatszlık olmasın ve bu konuyı tamamen kapatın sevgiliniz daha rahat hisseder
Annem biliyor babamın haberi yok tabi şuan annemde artık alıştı ama isteme günü bu konular ne kadar konuşulur gerginlik olsun istemiyorum babamada bunları şunları konuş diyemem cünküZamanında ayrımcılığa uğradıysa korkusunu dışa vurmuştur ben kötü niyet görmedim ama üslubu hoş değil. Gönlünüzü aldıysa sorun yok. Onun dışında aile yapınıza bağlı tamamen, yani aileniz bu durumu sorun eder mi? Gergin insanlar mı? Hadi sizinkiler sorun etmedi ya onun ailesi? Bunları iyice tartın önce. Babanız dışında durumu bilen aile bireyleri var mı onlar ne diyor?
Nedenki yanlış yeremi açtım benimle aynı durumda olan arkadaşların izlediği yolu öğrenmek istedimKonu kapanırMune
Konunda düzenleme yap bunu farklı yöne çekebilme ihtimaline karşı sen düzenle bende duzenleyeyimNedenki yanlış yeremi açtım benimle aynı durumda olan arkadaşların izlediği yolu öğrenmek istedim
DüzenledimKonunda düzenleme yap canım. . Nişanlınin K... olduğunu yazmışsın ya.. bunu farklı yöne çekebilme ihtimaline karşı sen düzenle bende duzenleyeyim
Onun ailesiyle tanıştım çok sıcak kanlı insanlar erkek arkadaşımın korkusuda benim aile yapımı bilmesi yüzünden sıkıntım bu konular isteme gecesi ne derecede açılacağı nasıl bi yol izlesemnişanlının aileside nişanlın gibi önyargılı değildir inşallah..
Onun ailesiyle tanıştım çok sıcak kanlı insanlar erkek arkadaşımın korkusuda benim aile yapımı bilmesi yüzünden sıkıntım bu konular isteme gecesi ne derecede açılacağı nasıl bi yol izlesem
İnşallah sorun çıkmazbir yol izlemek size düşmez.. gelen misafirin ve ev sahibi olarak ailenizin görgüsüne düşer..
siz ara bulmaya yada önceden kimseyi tembihlemeye çalışmayın kesinlikle..
zaten bu konuda söyleyeceğiniz her şey karşı taraftan iletilmiş gibi algılanılarak yanlış anlaşılabilir ..
dediğiniz gibi sıcak kanlı insanlarda babanızda sever zaten..
Normalde doğru ama biz çok uzun süredir beraberiz ve erkek arkadaşım işi dolayısıyla ailesiyle izmirde kalıyor 6 saat yol dolayısıyla hepsini bir arada çıkarıp nişanlı kalıp o sırada yine gelip giderek tanışmalar devam edicekya ben şunu bir türlü anlamıyorum k.bakmayında nasıl hem tanışma hem nişan aynı anda olacakki ? aileler birbirini tanımıyor huylarını vs bilmiyorlar kimdir necidir yani baban kızını nasıl 1 kere gördüğü adamlara verecek
Biz çok şeyi yoluna koyduk o yüzden şuan tek kafamdaki sorun bu kaldı iki tarafıda üzmemekBen senin sorununu hatırlıyorum.
Tek sorun sevgilinin Türk olmaması değildi.
Diğer büyük problemler olduğu sürece babanın ikna olacağına inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?