- 13 Nisan 2007
- 33.815
- 103.150
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Çok doğru...ya ben şunu bir türlü anlamıyorum k.bakmayında nasıl hem tanışma hem nişan aynı anda olacakki ? aileler birbirini tanımıyor huylarını vs bilmiyorlar kimdir necidir yani baban kızını nasıl 1 kere gördüğü adamlara verecek
Erkek arkadaşının düşünce yapısı değişti yani?Biz çok şeyi yoluna koyduk o yüzden şuan tek kafamdaki sorun bu kaldı iki tarafıda üzmemek
O konular kapandı kendi çabasıyla sonra ban yiyiyorum K.. Oldugunu bile yazamıyormuşum :)))Erkek arkadaşının düşünce yapısı değişti yani?
İnşallah öyledir.O konular kapandı kendi çabasıyla sonra ban yiyiyorum K.. Oldugunu bile yazamıyormuşum :)))
Babacım sevgilimi getirdim diyemiceğim için mecbur o zaman tanıcak bide mesafe konusu var açıkladımBabanız da sevgiliniz de ön yargılı belli ki , tanışma , nişan nasıl birlikte olacak ? Nişandan önce sevgilinizi babanızla tanıştırmanız en doğrusu olur adam kızının nişanın da mı tanıyacak damadını.
valla bizde sevgilimle 2007den beri görüşüyoruz ilk aşkım o . Şuan geçiçi görevle yurt dışında inş devlet bırakırsa gelicek nişan yapıcaz . babam izne gelip nişan yapmamızı istemedi bu yuzden beklemedeyiz hala neysee. bencde insanların birbirlerini tanımalarına müsade edin ve ön yargısız olarak tanımalarına yardımcı olun derim. Aileniz inşallah ön yargılı olmaz ve bu şekilde tanıma yoluna giderler . Benim bi arkadaşım var kız 16 yaşındaymış sevgilisi 20 kıza teklif etmiş vs kızın peşinden koşmuş kızın ailesi o zaman öğrenmişler . aradan zaman geçti 2 senedir evlenmeye çalışıyorlar ama kızın ailesi asla diyor . bunun sebebi ise kızın yaşı çok küçükmüş oğlan 16 yaşındaki kıza teklif etmiş ve geçmişte onu rahatsız etmiş bu adam sübyancıymış güya. Demem o ki ön yargılar vs çok zararlı insan ilişkilerinde ve bence sevgilinin yerinde kim olsa korkardı biraz hakli bence onada destek ol derimNormalde doğru ama biz çok uzun süredir beraberiz ve erkek arkadaşım işi dolayısıyla ailesiyle izmirde kalıyor 6 saat yol dolayısıyla hepsini bir arada çıkarıp nişanlı kalıp o sırada yine gelip giderek tanışmalar devam edicek
sevgilimi getirdim demeyeceksin iş ciddiye binmeden önce bi tanışsınlar bi sohbet etsinler . şuan uçak vs var biraz yorulurlar ama evlilik çok ciddi birşey bu yüzdende ailelerin daha önceden birbirlerini tanımalarında yarar var kanımca.Babacım sevgilimi getirdim diyemiceğim için mecbur o zaman tanıcak bide mesafe konusu var açıkladım
Benim ailem onunla özel tanışma değilde ailesiyle beraber görmek ister canım biliyorum çünkü huylarınısevgilimi getirdim demeyeceksin iş ciddiye binmeden önce bi tanışsınlar bi sohbet etsinler . şuan uçak vs var biraz yorulurlar ama evlilik çok ciddi birşey bu yüzdende ailelerin daha önceden birbirlerini tanımalarında yarar var kanımca.
tamam canım benimde babam öyle istiyor gayet normal bence babanın isteği . ailecek tanışıp arada ön yargı varsa yıkılmasına yardımcı ol diyorumBenim ailem onunla özel tanışma değilde ailesiyle beraber görmek ister canım biliyorum çünkü huylarını
Elimden geleni yapıcam tek derdim iki tarafıda kırmamak güzel tanışma ve birbirlerine güven kazanmaları zaten biz izmirde oturacağız ailem bursada çok sık görüşemeyecekler bu günler sorunsuz geçerse bidaha her türlü geçertamam canım benimde babam öyle istiyor gayet normal bence babanın isteği . ailecek tanışıp arada ön yargı varsa yıkılmasına yardımcı ol diyorum
Bence her iki tarafta karsisindakine insan gozuyle bakarsa sorun olmaz..erkek arkadasiniz daha once boyle birsey yasamissa onun korkusu olabilir icinde.. insan olsun adam olsun esini sahiplensin nereli olursa olsun farketmez bence.. nacizane fikrim nisandan once erkek arkadasinizla ailenizi tanistirin..damatlarini nisan gunu gormesinler bence..Evt kızlar uzun süreli ilişkimiz var bu yaz artık bişeyler yapalım nişan tanışma hepsi birarada olsun dedik ben onun annesiyle kardeşiyle falan tanıştım ama o benim ailemle istemeye geldiklerinde tanışcak erkek arkadaşım aslen Mardinli sorun şu ki benim babam ailem bu durumlara karşı biraz mesafeli erkek arkadaşımda aile yapımı bildiği için bu akşam biz yine isteme konularını konuşurken bana şunu dedi inşallah sorunsuz geçer gerçi bunlarda biraz insan ayrımı var dedi bende bunların demesine bozuldum ne demek bunların o zaman tanışmayın olsun bitsin dedim oda nasıl tanışmayalım tanışcaz beni sevmez belki demek istedim ama benim kayın pederim olcak falan diye gönlümü alıyo bende uzatmadım ona babamın onu sevceğini söyledim aslında korkusunu dışa vurduğunu düşünüyorum size sorumda ilk tanışma ve nişan birarada olacağı için sizce bu tarz konular ne kadar açılır iki tarafıda üzmeden nasıl orta yol bulmalıyım benimle aynı durumda olan beni anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Belirttim arkadaşlar uzun süredir beraberiz 5 yıl bitcek ailemlede bu sevgilim evlencez diye tanıştıramam öyle bi yapıları yok tanışma isteme evde nişan birarada olcak izmirde çalışıyor kendisi 6saat yol git gel yapmamak adına birarada olmasına karar verdikBenim anlamadığım babanız hemen gelip istesinler vereyim mi diyecek tanımadığı insana. Yani önce bi gelsin tanışalım denmez mi.
Evt kızlar uzun süreli ilişkimiz var bu yaz artık bişeyler yapalım nişan tanışma hepsi birarada olsun dedik ben onun annesiyle kardeşiyle falan tanıştım ama o benim ailemle istemeye geldiklerinde tanışcak erkek arkadaşım aslen Mardinli sorun şu ki benim babam ailem bu durumlara karşı biraz mesafeli erkek arkadaşımda aile yapımı bildiği için bu akşam biz yine isteme konularını konuşurken bana şunu dedi inşallah sorunsuz geçer gerçi bunlarda biraz insan ayrımı var dedi bende bunların demesine bozuldum ne demek bunların o zaman tanışmayın olsun bitsin dedim oda nasıl tanışmayalım tanışcaz beni sevmez belki demek istedim ama benim kayın pederim olcak falan diye gönlümü alıyo bende uzatmadım ona babamın onu sevceğini söyledim aslında korkusunu dışa vurduğunu düşünüyorum size sorumda ilk tanışma ve nişan birarada olacağı için sizce bu tarz konular ne kadar açılır iki tarafıda üzmeden nasıl orta yol bulmalıyım benimle aynı durumda olan beni anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
6 saat yolsa ne olmuş bende altı saat yola evlendim şimdi çekmeyecekler de o yolu ne zaman çekecekler. Valla madem öyle babanız sorup soruşturmaz mı onlar gelmeden kimdi nedir hesabı. Eğer onu da yapmaz diyorsan zaten sorun da etmez hiç bi şeyi benceBelirttim arkadaşlar uzun süredir beraberiz 5 yıl bitcek ailemlede bu sevgilim evlencez diye tanıştıramam öyle bi yapıları yok tanışma isteme evde nişan birarada olcak izmirde çalışıyor kendisi 6saat yol git gel yapmamak adına birarada olmasına karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?