• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın iş arkadaşı neden böyle yaptı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi smuni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

smuni

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
141
286
23
31
Merhaba kızlar,
Erkek arkadaşım ve onun iş arkadaşlarıyla resmî bir partiye çıktık, gece sonunda dağılırken herkes birbirini normal sarılıp öptü ama sevgilimin iş arkadaşlarından biri bir tek bana sarılmadan önce sevgilime dönüp izin istedima ama diğer hiçbir kadına sarılırken eşlerinden müsade istemedi. Kaldı ki bizim birlikte yine 3-4 kere yemek yemişliğimiz var sevgilim ve sevgilimin ailesinin yanında. Bir tanışıklık ve samimiyetimiz vardı. Sizce neden böyle bir şey yaptı? (Not: sevgilim onu hiçbir yönden uyarmış olamaz kendisi çok kibar ve kıskanç olmayan birisi ve yaşadığım ülkede de müsade almak gibi bir kültür yok ilk kez karşılaştım)

Enteresan nedenini sordunuz mu sevgilinize? İzin alma mevzusu bu arada çok iğrenç siz bir bireysiniz sahibiniz değil sevgiliniz yaptığın çok yanlış bir hareket diye uyarırdım ne demek ya.
Kibarlık yapacaksa yapsın yapmayacaksa hiç yapmasın büyük kabalık etmiş. Hiç hoşlanmadım.

Merhaba kızlar,
Erkek arkadaşım ve onun iş arkadaşlarıyla resmî bir partiye çıktık, gece sonunda dağılırken herkes birbirini normal sarılıp öptü ama sevgilimin iş arkadaşlarından biri bir tek bana sarılmadan önce sevgilime dönüp izin istedima ama diğer hiçbir kadına sarılırken eşlerinden müsade istemedi. Kaldı ki bizim birlikte yine 3-4 kere yemek yemişliğimiz var sevgilim ve sevgilimin ailesinin yanında. Bir tanışıklık ve samimiyetimiz vardı. Sizce neden böyle bir şey yaptı? (Not: sevgilim onu hiçbir yönden uyarmış olamaz kendisi çok kibar ve kıskanç olmayan birisi ve yaşadığım ülkede de müsade almak gibi bir kültür yok ilk kez karşılaştım)

Yabancı bir ülkede yaşıyorsanız, fikir yürütülebilmesi için arkadaş grubunuzda kimler hangi ülkeden bilgisine de yer vermeniz gerekir.

Erkek arkadaşınız ve bahsettiğiniz iş arkadaşı Türk mü ? Kültürel sebeplerden böyle davranmış olabilir mi ? Diğer arkadaşlar Avrupa ülkelerinden mi ?

Boyle bir şey sorulur mu ya, o kadar mesafeliyse sarilmasin zorunlu degil sonucta el sıkışıp geçseydi, illa soracaksa da sarilacagi kişiye sormasi lazim. Ne saçma biriymiş.
Ortamdaki tek Turk siz misiniz ve bu soran yabanci mi? Eger oyleyse boyle yapmasi gerektigini dusunmus olabilir sacma şekilde.

Diğer kadınları daha çok tanıyordur belki daha önce veda ederken sarılmıştır ve eşlerine sormuştur. Size ilktir?
Parti çok büyüktü biz bahçede bir grup oluşturmuştuk herkes orda vedalaştı yani ben gördüm diğerlerine sarılırken ve samimiyetleri benimle olduğu kadardı hepsiyle

Yabancı bir ülkede yaşıyorsanız, fikir yürütülebilmesi için arkadaş grubunuzda kimler hangi ülkeden bilgisine de yer vermeniz gerekir.

Erkek arkadaşınız ve bahsettiğiniz iş arkadaşı Türk mü ? Kültürel sebeplerden böyle davranmış olabilir mi ? Diğer arkadaşlar Avrupa ülkelerinden mi
Tek türk bendim diğer herkes italyan

Boyle bir şey sorulur mu ya, o kadar mesafeliyse sarilmasin zorunlu degil sonucta el sıkışıp geçseydi, illa soracaksa da sarilacagi kişiye sormasi lazim. Ne saçma biriymiş.
Ortamdaki tek Turk siz misiniz ve bu soran yabanci mi? Eger oyleyse boyle yapmasi gerektigini dusunmus olabilir sacma şekilde.
Evet tek türk bendim bana da absürt geldi daha önce görüştüğümüzde böyle bir şey yapmamıştı

Yabancı bir ulke orda kültür böyle değil diyorsunuoz o zaman tek Müslüman ülkeden gelen sizsiniz. Size sormaya çekinmiş ters bi tepki alırım diye düşünmüş geri cekilmeniz gibi o yüzden arkadaşına sormus

Sadece kültürden kaynaklı.

Merhaba kızlar,
Farklı ülkeden geldiniz.Bunun için çekinmiş olabilir.Geldiğiniz ülkenin genel inanışı müslümanlık bundan dolayı olabilir.Buradaki yorumların hepsi bir tahmin.Bunu erkek arkadaşınıza sorarsanız net cevabı o verir bence

Tek türk bendim diğer herkes italyan
Italyanlarin cogu cok sariliyor dokunuyor herkese. Onlarin kulturunde var. Ben sevmiyorum mesela esime sarilmasini italyan bir kiz arkadasinin. Kiz bana sorsa garip olur onun yerine keske yapmasalar. Tek sebep turk olmaniz. Bazilari bu sekilde yavastan kendilerine yol yapiyorlar yakinlasmak icin. O kiz icin demiyorum ama yapan biliyorum. Italyanlar cok capkin. Sevmiyorum yani ne geregi var, esime bir kadin gelip sarilmasin.

Olabilir kibarlık yapmış .
Farklı bir kulturdensin sonuçta adam tanimiyor o yüzden sevgiline sormuş.
Biz Türkler mesela sarilmiyoruz pek erkeklere ne bilim bizde yok mesela
Senin belki rahatsız olucagin dusunmus sevgiline sormuş çünkü sevgilin tanıyor seni .
Yani bu kadar buyutulecek bir şey yok.

Burda olay izin almak değil ki siz çok yanlis yorumlamissiniz rahatsız olur mu bu kız diye fikir almış arkadaşından hem öğrenmiş olmuş başka ortamlarda denk gelince nasıl davranicagini bilir.
Herkese sarılıp sadece senin elini sıksa da garip gözükür bocalamis adam iste

Back
X