- Konu Sahibi Sevgi__111
psikolojisi daha önemli kesinlikle. ailesiyle sorunları olan ve psikolojisi çok sağlam olmayan biriyle ilişkim olmuştu, asla uyum sağlayamıyorsunuz ve sizi de çok yıpratıyor. iş konusundan önce buna odaklanın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psıkopat oldugunu saklayanlarda varPara mevzusu ne onemli ne onemsiz ...ama sinirli biriyse arkana bakmadan kac derim
Kalbin mutmain değilse bırak, iç huzur çok önemli bu işlerde..Merhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Benle evlenmek isteyen görüstügüm bir çocuk var. Sevgisi degeri var bana ama gelgelim kafamı karıstıran çok mevzu var. Bunlardan en önemlisi çocugun iş güvenliği özel sektörde çalısıyor ve ben ise memurum günümüz korona şartları malum gerçekten işsizlik gözümüzü çok korkutur olmuş. Lütfen bu konuda beni yargılamayın parasız hiçbirsey olmuyor. Diger mevzu ise çocugun ailesi ile sorunları var bu sebepten ötürü psikolojisi biraz bozuk ve destek alıyor bu kendini çok üzüyor ve etkiliyor ilaç kullanıyor.psikolojisinin çabuk bozuldugunu iyi olmadıgını kendi de hep söylüyor Allah var açık sözlü birisi eskiden biraz para falan batırmıs bunun için de psikolojisinin bozuk oldugunu sinirli oldugunu söylüyor.tabiki hepimiz kötü zamanlar geçirebiliriz ama İnsan söz konusu evlilik olunca herseyi düsünüyor hem maddi hem de işi çok düsünüyor gerçekten canım çok sıkıldı ilgisi alakası sevgisi çok var ama![]()
psikolojik durumunu iyi düşün ama bu iş konusunda memuriyet de garanti değil ki artık bir khk ile kaç memur atıldı? ben haksız yere atıldım diye mahkemeye gidip evet bu kişi haksız yere atılmış kararı çıktığı halde memuriyete dönemeyen nice insan var. khk ile atıldınız mı özelde de iş bulamıyorsunuz, yurtdışına çıkamıyorsunuz çok sıkıntılı. kimse benim başıma gelmez demesin yani. o yüzden ben memurum o özelde diye düşünme.Merhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Benle evlenmek isteyen görüstügüm bir çocuk var. Sevgisi degeri var bana ama gelgelim kafamı karıstıran çok mevzu var. Bunlardan en önemlisi çocugun iş güvenliği özel sektörde çalısıyor ve ben ise memurum günümüz korona şartları malum gerçekten işsizlik gözümüzü çok korkutur olmuş. Lütfen bu konuda beni yargılamayın parasız hiçbirsey olmuyor. Diger mevzu ise çocugun ailesi ile sorunları var bu sebepten ötürü psikolojisi biraz bozuk ve destek alıyor bu kendini çok üzüyor ve etkiliyor ilaç kullanıyor.psikolojisinin çabuk bozuldugunu iyi olmadıgını kendi de hep söylüyor Allah var açık sözlü birisi eskiden biraz para falan batırmıs bunun için de psikolojisinin bozuk oldugunu sinirli oldugunu söylüyor.tabiki hepimiz kötü zamanlar geçirebiliriz ama İnsan söz konusu evlilik olunca herseyi düsünüyor hem maddi hem de işi çok düsünüyor gerçekten canım çok sıkıldı ilgisi alakası sevgisi çok var ama![]()
Evet onemlı detaylarParayı. Nerede batırmış?
Ailesiyle nasıl bir sorunu var ki psikolojisi bu kadar etkilenmiş?
Estafirullh kimsenin işini küçümsemek haddime degil salak da demedim neden böyle konusuyorsunuz aslında psikolojisi ile işini bagdastırıyorum psikolojisi bozuk insanın işi de bozulurpsikolojik durumunu iyi düşün ama bu iş konusunda memuriyet de garanti değil ki artık bir khk ile kaç memur atıldı? ben haksız yere atıldım diye mahkemeye gidip evet bu kişi haksız yere atılmış kararı çıktığı halde memuriyete dönemeyen nice insan var. khk ile atıldınız mı özelde de iş bulamıyorsunuz, yurtdışına çıkamıyorsunuz çok sıkıntılı. kimse benim başıma gelmez demesin yani. o yüzden ben memurum o özelde diye düşünme.
herkes memur olsun o zaman memurlar akıllı geri kalanlar salak değil. ülkeyi memurlar değil müteşebbisler kalkındırır.
Psıkopat oldugunu saklayanlarda var
Evlenınce ıcındekı canavar cıkıyo
Ben sizin yerinizde olsam yol yakınken vazgeçerdim.. Uzun yıllar birlikte olduğunuz bir adam olsa belki düşünebilirdim pskilojik destek almasını sağlayıp bu durumu evlenmeden aşması için falan ama şuan için uğraşmaya değmez buluyorum..Merhaba kızlar lütfen sorumu göre görüs bildirirse bana da yardımcı olursunuz şimdiden tesekkürler
Evet birçok sey varmıs