- 13 Şubat 2021
- 124
- 126
- 23
- Konu Sahibi Sevgi__111
Hayır çıkarılmaz ama batabilirİş güvenliği derken iş garantisi yok çıkarılabilir mi demek istedin?
Yaşlar kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır çıkarılmaz ama batabilirİş güvenliği derken iş garantisi yok çıkarılabilir mi demek istedin?
Yaşlar kaç?
Aşk gelip geçici karın doyurmaz, kiracı geldiğinde “kiramı ödeyemiyorum ama kocama aşığım” diyemiyorsun maalesefMaddi durumu gerçekten ama gerçekten aşıksam beni bağlamazdı
Ama psikolojisinin bozuk olması düşündürürdü.
Aşk gelip geçici karın doyurmaz, kiracı geldiğinde “kiramı ödeyemiyorum ama kocama aşığım” diyemiyorsun maalesef
Valla şu an bu ülkede kumar oynamayıp, başkalarına yedirmeyin kirasını ödeyemeyen insan dolu.. bence züğürt tesellisini bırakınAllah o günlerle sınamasın. Ama kirayı ödeyememe sebebi de önemli. Kocam kumar oynuyorsa, parayı evimizin rızkını başkasına yediriyorsa evet diyemezsin. Ama işleri kötü gittiyse, elinden gelmeyen sebepler yüzünden maddi durumumuz kötüleştiyse aşığım diyemezsek bu iyi gün evliliği olur. O da çok yanlış bana göre.
Valla şu an bu ülkede kumar oynamayıp, başkalarına yedirmeyin kirasını ödeyemeyen insan dolu.. bence züğürt tesellisini bırakın
Bence önemli ya bu devirde tek maaşla geçinmek çok zor çünkü ayrıca ileride çocuk falan olunca kız çalışamayacak,ücretsiz izin falan alacak belkide 1 elin nesi var 2 elin sesi var demişler.Ayrıca maddi zorluklar olunca zamanla onun getirdiği sinir,stres ve sorunlarla aşkta kalmıyor zedeleniyor.Sevgi önemli ama kısacası pata olmadan sevgide olmuyor ikisininde olması lazım.Sen memursan çocuğun işinin sağlam olması önemli değil bence. Yeter ki çocukta çalışma azmi olsun. İşsiz kaldı diyelim senin maaşınla iyi kötü bir şekilde geçinirsiniz. Ama aile durumu çok iyi değil bence psikolojisinin bozuk olması filan. Tedavisini tamamlayıp düzeltmeden sakın evlenmeyin yoksa bu hikayede yanan sen olursun.
Nasıl batabilir mesela? Ben iş güvenliği uzmanıyım, özel sektörde 9 yıldır çalışıyorum. Sevgiliniz kendini geliştiriyorsa ve çalıştığı kurum iyiyse gayet iyi maaşlara iyi pozisyonlarda çalışabilir. Daha geniş düşünmenizi öneririm bu konuda. Batabilecek demenizi anlayamadım. İşi ile ilgili ya eksik bilgi veriyorsunuz ya da tam olarak bilmiyorsunuz. Diğer konulara gelince zaten bu ilişkinin aklınıza yatmayan sebepleri olduğu için yürüyeceğini düşünmüyorum.Hayır çıkarılmaz ama batabilir
Çünkü kendi işini yapıyor pandemi şartları batabilir durumlae çok iyi degilNasıl batabilir mesela? Ben iş güvenliği uzmanıyım, özel sektörde 9 yıldır çalışıyorum. Sevgiliniz kendini geliştiriyorsa ve çalıştığı kurum iyiyse gayet iyi maaşlara iyi pozisyonlarda çalışabilir. Daha geniş düşünmenizi öneririm bu konuda. Batabilecek demenizi anlayamadım. İşi ile ilgili ya eksik bilgi veriyorsunuz ya da tam olarak bilmiyorsunuz. Diğer konulara gelince zaten bu ilişkinin aklınıza yatmayan sebepleri olduğu için yürüyeceğini düşünmüyorum.