- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
Saf mısın salak mısın diyicem olmuycak. Konuşma kızım kes konuşmayı.değersizmisin bu kadar. Adamın niyeti belli. Görmemek için kör olmaz gerekKizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
Sapık gibi yanyanayken yaklaşıyor ama uzaktayken hanzoya bağlıyorsa kacarak uzaklaşKizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
Mesaj sinirli oldugu icin devam edemedimgorusucektik ben kendimi ona hazirladim gelmiyorum isim var diyor mesajlasma aninda biranda susuyor cevap vermiyor sizce benden sıkıldı mi ya da beni sevmiyor mu yardim edin lutfen cok bunalima girdim
Evet okuzun onde gideni calisiyor ozel sektorde gunluk 12-13 saat kadar diye bisey demiyodum ama insan sevdigim dedigine 2 dakika bile ayirmazmi ayirdigi zamanlardada hep bir hakaret etme icerisinde zaten.acaba baskasi mi vardir diyorum bunu nasil ogrenicegim konusundada en ufak fikrim yokOkurken acaba sevdiği insanı arzuladığı için mi yakınlaşmaya çalışıyor diyecektim ki sonuna doğru bir baktım adam öküz. Dert yanacağına kaç da kendini kurtar.
Başkası olsun ya da olmasın sizce böyle bir adamla daha fazla devam edilir mi? Bakın sizin konunuza daha objektif bakmanızı sağlamaya çalışacağım. Ben desem ki: Sevgilim bana sadece cinsellik konusunda iyi davranıyor diğer zamanlarda sürekli hakaret edip rencide ediyor. Sizin bana yorumunuz ne olurdu?Evet okuzun onde gideni calisiyor ozel sektorde gunluk 12-13 saat kadar diye bisey demiyodum ama insan sevdigim dedigine 2 dakika bile ayirmazmi ayirdigi zamanlardada hep bir hakaret etme icerisinde zaten.acaba baskasi mi vardir diyorum bunu nasil ogrenicegim konusundada en ufak fikrim yok
yol ver o zamanKizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
Eeee san ahakaret eden,niyetinin ne olduğu belli olan kişiye ağzının payını verip defol git hayatımdan diyemiyorsun,biz ne diyelim ki?Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?