- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
Haklisiniz ama su da bir gercekki bitirme gucunu kendimde bulamiyorum ona cok alistimBaşkası olsun ya da olmasın sizce böyle bir adamla daha fazla devam edilir mi? Bakın sizin konunuza daha objektif bakmanızı sağlamaya çalışacağım. Ben desem ki: Sevgilim bana sadece cinsellik konusunda iyi davranıyor diğer zamanlarda sürekli hakaret edip rencide ediyor. Sizin bana yorumunuz ne olurdu?
biz sana ne oldugunu demeden kendin kendinin ne oldugunu yazmışsın...Haklisiniz ama su da bir gercekki bitirme gucunu kendimde bulamiyorum ona cok alistimsimdi salak misin diyenler olucak eminim ama bu olay tamamen farkli salaklikla aliskanlik biranda bitmiyor
ee .ne diyelim o zaman,hakaretleri yemeye devammm..Haklisiniz ama su da bir gercekki bitirme gucunu kendimde bulamiyorum ona cok alistimsimdi salak misin diyenler olucak eminim ama bu olay tamamen farkli salaklikla aliskanlik biranda bitmiyor
Bir secim yaptigimi soylemedim sadece bitirmeyi bende dusundum zorlaniyorum dedim ikisi arasinda fark var dogru okursanizee .ne diyelim o zaman,hakaretleri yemeye devammm..
hatta şınuda ekleyelim kendi düşen ağlamaz.
bir tane daha her koyun kendi bacağından asılır.
seçiminiz hayırlı olsun ( olmayacağı bellide,klişe laf işte)
kararsızlık da bir çeşit devam belitisidir. ortada olan bir şeyi görmek istememektir. böyle durumda zorlanmakta ne demek.Bir secim yaptigimi soylemedim sadece bitirmeyi bende dusundum zorlaniyorum dedim ikisi arasinda fark var dogru okursaniz
Evet alamadi istedigini ve alamayacaginida belirttim surekli sabrimi zorluyor zatenAlmak istediğini alamayınca pisleşiyor işte.
Böyle adamdan bir halt olmaz.
Sevgili olmadan onceki muahbbetimiz cok derin anlamlar tasiyan cinstendi kendisi benim cok samimi buldugum arkadasimdi zorlanmamin sebebi bu cikmak icin tanismadik onunla biz. Kararsizlikla secim yapmak ayni sey degil farkindaysanizkararsızlık da bir çeşit devam belitisidir. ortada olan bir şeyi görmek istememektir. böyle durumda zorlanmakta ne demek.
Biraz mantıklı ol,bırak duygularını bir kenara..Evet alamadi istedigini ve alamayacaginida belirttim surekli sabrimi zorluyor zaten
Haklisiniz ama su da bir gercekki bitirme gucunu kendimde bulamiyorum ona cok alistimsimdi salak misin diyenler olucak eminim ama bu olay tamamen farkli salaklikla aliskanlik biranda bitmiyor
Haklisin canim aslinda 2-3 gundur cok ciddi anlamda konusmayi dusunuyorum ama gorusmek icin gelmeyecegini belirtti bu yuzden arayacagim sonucta mesajda konusulcak konular degilBiraz mantıklı ol,bırak duygularını bir kenara..
Sadece senin sevginle olmaz.
Bu işin sonu iyi değil. Insanlar kendilerini kullandırmayı ne kadar seviyorlar ya anlayamıyorum. Hayat sizin istediğiniz gibi mahvedebilirsiniz.Haklisiniz ama su da bir gercekki bitirme gucunu kendimde bulamiyorum ona cok alistimsimdi salak misin diyenler olucak eminim ama bu olay tamamen farkli salaklikla aliskanlik biranda bitmiyor
Galiba tam anlamiyla bumillet bir yanlışında kocasına basıyor tekmeyi, sen kalkmış aklı başka yerin de çalışıp seni görmezden gelen adamı bırakamam diyorsun.
sen bu sağlıksız ilişkiye yalnızlık korkusuyla katlanıyorsun bence.
ben aranız da ne aşk gördüm, ne de saygı...
sen ne görüyorsun merak ediyorum.
Aliskanlik dedigimin aciklamasini diger arkadasa yaptim bakip bi zahmet oyle yorum yapinBu işin sonu iyi değil. Insanlar kendilerini kullandırmayı ne kadar seviyorlar ya anlayamıyorum. Hayat sizin istediğiniz gibi mahvedebilirsiniz.
İyi yaparsın.Haklisin canim aslinda 2-3 gundur cok ciddi anlamda konusmayi dusunuyorum ama gorusmek icin gelmeyecegini belirtti bu yuzden arayacagim sonucta mesajda konusulcak konular degil
Elbetteki susmuyorum bende cevabini veriyorum ama edepsizlik yaptigindan daha uste cikabiliyor ne yazikkio size hakaret ettiği zaman sizde agzınıza geleni söyleyin napıyosunuz susuyomusunuz o hakaret ettikçe aglıyomusunuz oh valla adam keyiften dört köşe oluyodur sizin gibisini bulmuş daha çok ezer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?