Erkek arkadasimin istekleri :(

Haklisiniz ama su da bir gercekki bitirme gucunu kendimde bulamiyorum ona cok alistim simdi salak misin diyenler olucak eminim ama bu olay tamamen farkli salaklikla aliskanlik biranda bitmiyor

Haklisiniz ama su da bir gercekki bitirme gucunu kendimde bulamiyorum ona cok alistim simdi salak misin diyenler olucak eminim ama bu olay tamamen farkli salaklikla aliskanlik biranda bitmiyor
biz sana ne oldugunu demeden kendin kendinin ne oldugunu yazmışsın...

Aynen öylesin bana göre...Saygılar kendini bilen insanları hep takdir etmişimdir

ee .ne diyelim o zaman,hakaretleri yemeye devammm..
hatta şınuda ekleyelim kendi düşen ağlamaz.
bir tane daha her koyun kendi bacağından asılır.
seçiminiz hayırlı olsun ( olmayacağı bellide,klişe laf işte)

Bir secim yaptigimi soylemedim sadece bitirmeyi bende dusundum zorlaniyorum dedim ikisi arasinda fark var dogru okursaniz

kararsızlık da bir çeşit devam belitisidir. ortada olan bir şeyi görmek istememektir. böyle durumda zorlanmakta ne demek.
Sevgili olmadan onceki muahbbetimiz cok derin anlamlar tasiyan cinstendi kendisi benim cok samimi buldugum arkadasimdi zorlanmamin sebebi bu cikmak icin tanismadik onunla biz. Kararsizlikla secim yapmak ayni sey degil farkindaysaniz

millet bir yanlışında kocasına basıyor tekmeyi, sen kalkmış aklı başka yerin de çalışıp seni görmezden gelen adamı bırakamam diyorsun.
sen bu sağlıksız ilişkiye yalnızlık korkusuyla katlanıyorsun bence.

ben aranız da ne aşk gördüm, ne de saygı...

sen ne görüyorsun merak ediyorum.

o size hakaret ettiği zaman sizde agzınıza geleni söyleyin napıyosunuz susuyomusunuz o hakaret ettikçe aglıyomusunuz oh valla adam keyiften dört köşe oluyodur sizin gibisini bulmuş daha çok ezer

Biraz mantıklı ol,bırak duygularını bir kenara..
Sadece senin sevginle olmaz.
Haklisin canim aslinda 2-3 gundur cok ciddi anlamda konusmayi dusunuyorum ama gorusmek icin gelmeyecegini belirtti bu yuzden arayacagim sonucta mesajda konusulcak konular degil

la bi de böyle herifler hep kıymetli oluyor

sanırım adamlardan bal damlıyor..

Vazgeçemem ayyyyy seviyorum ayyyy bitiyorum ne bu ya ?

o zaman ne diyebiliriz sana gidip erkek arkadasının kulagını mı çekelim..

Yapman gereken en mantıklı şeyleri yazdı kızlar ama yok alışkanlık yok bilmem ne sanırsın dogarken göbek baglarını birlikte kesmişler

Bu işin sonu iyi değil. Insanlar kendilerini kullandırmayı ne kadar seviyorlar ya anlayamıyorum. Hayat sizin istediğiniz gibi mahvedebilirsiniz.

Galiba tam anlamiyla bu

Bu işin sonu iyi değil. Insanlar kendilerini kullandırmayı ne kadar seviyorlar ya anlayamıyorum. Hayat sizin istediğiniz gibi mahvedebilirsiniz.
Aliskanlik dedigimin aciklamasini diger arkadasa yaptim bakip bi zahmet oyle yorum yapin

o size hakaret ettiği zaman sizde agzınıza geleni söyleyin napıyosunuz susuyomusunuz o hakaret ettikçe aglıyomusunuz oh valla adam keyiften dört köşe oluyodur sizin gibisini bulmuş daha çok ezer
Elbetteki susmuyorum bende cevabini veriyorum ama edepsizlik yaptigindan daha uste cikabiliyor ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…