Erkek arkadasimin istekleri :(

Galiba tam anlamiyla bu

kendine gel o halde madem farkındasın.

yarın daha farklı ve acı verici şeyler yaşamak istemiyorsan.

mutlaka doğru insanı bulacaksın, o zaman şükür edersin bu adamdan ayrıldığına.

o senin ona karşı zaafını anlamış çakallık yapıp onun üstüne düşüp her dediğini kabul etmeni sağlamak için bir taktik.

sakın kanma, yol ver gitsin...

emin ol omuzlarından yük kalkacak.

Akli sıra cezalandırıyor seni bırak sunu . Senin yaninda olmasının nedeni sevgiden ibaret değil belli

arkana bile bakmadan uzaklaş... niyeti açk sende burda sızlanıyorsun vay efendim vay efendim.

umarım en kısa sürede bu alışkanlığınızı yenip yeni bir sayfa açma gücünü bulursunuz .. geçmişte size değer verir şekilde davranışlarda bulunmuş dostluk kurmuş duygusal paylaşımlarda bulunmuş kişi şuan tam tersi bir portre çiziyor ve siz haliyle şaşkına dönüyorsunuz .. kk daki yüzlerce konu sahibi var sizinle aynı durumları yaşamışlar yada yaşıyorlar .. erkek milleti ne yazıkki böyle .. size tüm samimiyetimle söylemek isterim ki en kısa sürede toparlanıcak ve ona bay bay diyeceksiniz çünkü eninde sonunda kendinize olan saygınız ve sevginiz ağır basacak .. ben bunu biliyorum ..

canım boşver sen şunu. Hiç mi bu sietede cinsellik için kullanılan kızları okumuyorsun?
Ne zaman akıllanacaksın iş işten geçincemi?

Elbetteki susmuyorum bende cevabini veriyorum ama edepsizlik yaptigindan daha uste cikabiliyor ne yazikki
sonrasın da özür diliyormu ? siz ayrılmasanızda bence o size cinsellikte yakınlık bulamayınca yol verecek belki de başka birini seviyor sordunuzmu?

o çocuktan ayrılmazsan bir kaç aya buraya konu açarsın sevgilim beni kullandı kağıt peçetede gibi attı diye! az akıllı olun.

erkekmi bitti dicem olmicak...bu bizim kızlara noluyor anlamıyorum.gerçekten aşk gözlerini körmü ediyor acaba

Adamın tek amacı var, onu da gayet güzel belli ediyor. Niye hala 'erkek arkadaşım' diyorsun kendisine?

sonrasın da özür diliyormu ? siz ayrılmasanızda bence o size cinsellikte yakınlık bulamayınca yol verecek belki de başka birini seviyor sordunuzmu?
Ozur dilemedi sadece bir kere cok ciddi bir sekilde hakaret etti gun boyu konusmadim konusmak icin yazdi muhabbeti uzatmadim bile. Ertesi gun yine bisey yazmamisti. Baska birini sevmesi olayini sormadim bu soru nasil sorulur ciktigin cocuga onuda bilmiyorum sorsanda hayir cevabini alirsin zaten

erkekmi bitti dicem olmicak...bu bizim kızlara noluyor anlamıyorum.gerçekten aşk gözlerini körmü ediyor acaba
aslında türk kızları böyle anılmaz en çok trip atan yüz vermeyen bizizdir eyvallahımız olmaz kimseye, ama çıkıyo böyleleride işte malesef varlar keşke olmasalar

aslında türk kızları böyle anılmaz en çok trip atan yüz vermeyen bizizdir eyvallahımız olmaz kimseye, ama çıkıyo böyleleride işte malesef varlar keşke olmasalar
adam hakaret etmiş, istemediğ şey için zorlamış ,aklı hep başka yerlere çalışıyorumuş, ters ters konuşuyormuş .....vs. adam ayrılmak için başka napsın acaba

adam hakaret etmiş, istemediğ şey için zorlamış ,aklı hep başka yerlere çalışıyorumuş, ters ters konuşuyormuş .....vs. adam ayrılmak için başka napsın acaba
Acik acik ayrilmak istiyorum tabirini kullanmamasini bende anlamadim

ohoooo uzakken hakaret yanına gelice sex tanrısı mübarek...
kaç kızım kaçççç....

acık acık ayrılma isteğini bekleyeceğine kadınlık gururunla biran önce sen ayrıl
Dedim ya konusmayi dusunuyorum zaten diye mesajla olcak sey degil telefonda bile olacak sey degil ama gelmeyecegi icin mecbur telefondan halledicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…