- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
Galiba tam anlamiyla bu
sonrasın da özür diliyormu ? siz ayrılmasanızda bence o size cinsellikte yakınlık bulamayınca yol verecek belki de başka birini seviyor sordunuzmu?Elbetteki susmuyorum bende cevabini veriyorum ama edepsizlik yaptigindan daha uste cikabiliyor ne yazikki
Benim yorumuma cevabınıza göre diyeceğimi dedim. Bakmaya gerek yok.Aliskanlik dedigimin aciklamasini diger arkadasa yaptim bakip bi zahmet oyle yorum yapin
Ozur dilemedi sadece bir kere cok ciddi bir sekilde hakaret etti gun boyu konusmadim konusmak icin yazdi muhabbeti uzatmadim bile. Ertesi gun yine bisey yazmamisti. Baska birini sevmesi olayini sormadim bu soru nasil sorulur ciktigin cocuga onuda bilmiyorum sorsanda hayir cevabini alirsin zatensonrasın da özür diliyormu ? siz ayrılmasanızda bence o size cinsellikte yakınlık bulamayınca yol verecek belki de başka birini seviyor sordunuzmu?
aslında türk kızları böyle anılmaz en çok trip atan yüz vermeyen bizizdir eyvallahımız olmaz kimseye, ama çıkıyo böyleleride işte malesef varlar keşke olmasalarerkekmi bitti dicem olmicak...bu bizim kızlara noluyor anlamıyorum.gerçekten aşk gözlerini körmü ediyor acaba
O zaman bu sekilde yorum yapma hakkinizda yokBenim yorumuma cevabınıza göre diyeceğimi dedim. Bakmaya gerek yok.
adam hakaret etmiş, istemediğ şey için zorlamış ,aklı hep başka yerlere çalışıyorumuş, ters ters konuşuyormuş .....vs. adam ayrılmak için başka napsın acabaaslında türk kızları böyle anılmaz en çok trip atan yüz vermeyen bizizdir eyvallahımız olmaz kimseye, ama çıkıyo böyleleride işte malesef varlar keşke olmasalar
Bu atarın birazını sevgiline de yapsan bunlar olmayacak be yavrum.O zaman bu sekilde yorum yapma hakkinizda yok
Acik acik ayrilmak istiyorum tabirini kullanmamasini bende anlamadimadam hakaret etmiş, istemediğ şey için zorlamış ,aklı hep başka yerlere çalışıyorumuş, ters ters konuşuyormuş .....vs. adam ayrılmak için başka napsın acaba
acık acık ayrılma isteğini bekleyeceğine kadınlık gururunla biran önce sen ayrılAcik acik ayrilmak istiyorum tabirini kullanmamasini bende anlamadim
Dedim ya konusmayi dusunuyorum zaten diye mesajla olcak sey degil telefonda bile olacak sey degil ama gelmeyecegi icin mecbur telefondan halledicemacık acık ayrılma isteğini bekleyeceğine kadınlık gururunla biran önce sen ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?