Erkek arkadasimin istekleri :(

katılıyorum arkadasım

Ayy benimkiyle biz yıl farkli sehirde yaşadık :) simdi geldi de ilsilliskimiz bi düzene oturdu.
Biz de durum tam tersiydi, telefonda daha rahatti cinsel amlamda istediğini ama su an icin imkansiz olduğunu vs kendisi söylüyordu. Gelince de çok vaktimiz oldu birlikte ama dikkat etti. Küçük kacamaklarimiz illa ki oldu ama kalkipta istemediğim bir sey için yakinlasmadi bana..gözümün icine baka baka tuttu kendini defalarca..
cinsellik güzel bir sey ama duygusalliktan uzak olumca eksik. Hele ki anlattığınız durum fena..
bence mesafeler varken bazi seyler daha kıymete binmeli. Mesaji sevmeyip mi tavir yapıyor telefonda konusurken nasil.
bana kalirsa uzaklaşın.
seven insan kendini dizginler sevdigine deli divane asik olmasina da gerek yok. Sana biraz kiymet verse, biraz deger, biraz saygi..
kendine yakisan birini bulmani dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
seni sadece arzuluyor, sevmiyor.. aksi mümkün değil. e istediğini vermeyince de senden kötüsü olmuyor. aaaay hahahah bırak kız valla kudursun dursun

canım bunu soru olarak buraya açmış olman bile saçma
bence sende gayet iyi biliyorsun cevabını
duymak daha mı iyi hissettirecek bilemedim ki

ortada belli olan birşey varsa
o da bu adamın uçkur sevdası
yani sana değil uçkuruna sevdalı
bu nedenle de
bu kadar dengesiz davranıyor

NE KÖY OLUR NE KASABA
sen bu deveyi gütmeyi bırak

ama sana ufak bir öneride bulunayım
hani bu telefonda sana uzak davranan BEYZADE varya
ona tamda duymak istediği konularda yaklaşımda bulun bakalım

mesela dün onu çok özel şekilde rüyanda gördüğünü söyle
hemen atlayıp nazikleşmiyorsa
BENDE BIYIKLARIMI KESERİM
:)
yada sirağda yaparım
:)
herneyse işte

ama adamın niyeti de zikri de fikri de belli

incelip incelip kopmazsa
bende birdaha yorum filan yapmıyorum kimseye

HEH İŞTE TAMDA BÖYLE İNCELDİ YA
S..... İ ÇEK VE YOLUNA DEVAM ET

emin ol hırsın geçmiş o da dersini almış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…