- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
Ancak yarin soyleyebilirim bunu tabi o zamana kadar sinirimden kudurmazsamMüsait değilim şuan demişsiniz diğer yorumunuzda..
O zaman şimdilik sallayın akşam bir kez daha arayın niyetinizi söyleyin açmıyorsa faceten mesaj atarsınız biter..
Beyfendinin keyfini beklemiceksiniz heralde dimi açsında ayrılmak istediğimi söyliyim fln..
Anaaaaa bu arada pardon konu dışı olucak altta konuyu okuyan üyeler gözüküyor ben anca farkettimm..
Moderatörler harıl harıl çalışıyor valla helal olsun
Evet suanda dakikalardir o sitede ve tek cumle dahi yazmadi ise giderken birakin mesaj atmayi isten cikinca bile zar zor ariyor ve dusundugum kuskulandigim sey biri-birileri varki nette bu derece guzel takiliyor bana zamanim yok giremiyorum derdi hep
Ancak yarin soyleyebilirim bunu tabi o zamana kadar sinirimden kudurmazsam
Canim tekmeyi vursana onun sana tekmeyi basmasini mi ?istyrsun insanlar eslerinden bosaniyorlar yollarina devam ediyorlar sen ayril o okuzden canimAncak yarin soyleyebilirim bunu tabi o zamana kadar sinirimden kudurmazsam
Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
Yarin konusmayi dusunuyorumCanim tekmeyi vursana onun sana tekmeyi basmasini mi ?istyrsun insanlar eslerinden bosaniyorlar yollarina devam ediyorlar sen ayril o okuzden canim
Farkli olarak gordugum ve guvendigim insanin gercek yuzunu gordum evet sansliyim bir neviAmaaan niyet belli işte. Seni gerçekten seven insan özler. Cinselliği ön plana atmaz. Aslında çok şanslısın niyetini sana göstermiş..Kızlara da soruyorsun bu açıdan da şanslısın çok geç olmadan postala gitsin.
Mesajlarin hepsini okumamissiniz belli yere goge sigdiramadim evet dogru ama bu tavirlarindan onceydi he bu tavirlarinda bile deger verdigimi hissettirdim cunku benim icin artik onemli olmustu bu sure zarfindada her seyin farkina vardim zatenAdam bildigin sapik zaten , Birde bunun icin bunalimami girdin ?
Ben bu adam icin lavaboya gitmem , boyle adamlari yere goge sidrimiyosunuz sonrada , yok efendim bana kufur etti , yok efendim bana boyle yapti..
Eee simdiden totosunu kaldirmanin ne anlami var..
Gorusmekmi istemiyo sen ondan once isteme .
Konusmuyormu hakaretmi ediyo sen iki kere konusmak isteme...
Ver sepeti koluna yolunu bulur.
Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
Oyleyse bile neden bunu direk soylemedigini anlamiyorum ki canim bende daha once bitti muhabbeti olmustu uzatmadan tamam demistim bilir bitti dedigi anda bitircegimiayrılmak istiyor senden bence
Ayrilirsan kafanda rahat eder sakin kanma ayrilmam seni seviyorum derse inanma seven insan bunu yapmaz gerçekten çok safmis bu adam bukadar belli edilmez niyetiEvet suanda dakikalardir o sitede ve tek cumle dahi yazmadi ise giderken birakin mesaj atmayi isten cikinca bile zar zor ariyor ve dusundugum kuskulandigim sey biri-birileri varki nette bu derece guzel takiliyor bana zamanim yok giremiyorum derdi hep
Tensel temas peşinde,senin öyle bir niyetin yoksa ayrıl.Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
demekki bendeki adiyle sendeki adi ayni kafadan her bicimdeSakın uyma ona sakın bugun istedigini alip yarin biraktiginda olan sana olur. Benim basimda da vardi bi tane benle mesajlasmaya katlanamazdi umrunda degildim cinsellikten konusmak istedigindeyse sabaha kadar konusurdu boyle yapiyosun dedigimde de ben oyle birimiyim beni boyle mi biliyosun derdi. Yuzune karsi hic soyleyemedim ama evet aynen oyle birisin allahin cezasi.Bi kere kabul edelim erkeklerin cogunun akli baska biseye calismaz zaten sevse oyle bi kotuluk yapamaz bas tekmeyi gitsin o zaman herseyi daha net gorceksin
Ya ilk baslarda erkek sonucta normaldir dedim baktim bu abartiyor her aksam cinsellik konusu aciliyor bunaldim bende birde ustune gosterdigi tavirlarla beni bunalima soktu bitirmek istiyorsa bitti kelimesini kullanmasi bile yeterliydi ama o kullanmiyor amaci belli cinsellik ama alamayacagini biliyorçikolata sosu üstüne fıstıkta istermiymiş ?
bu ne yahu ısmarlama ilişkimi yaşanır akışına bırakılır olursa olur , olmadıgı için bahane yaratıyorsa koy poposuna rahvan..
Zaten basta hatayi ona karsi anlayisli davranarak yaptimErkekler ne kadar kabul etmeselerde temelde aynılar benzer bir şey benim de başıma geldi istedikleri yakınlaşma olmuyorsa mesafe koyuyorlar ve böylece ilişkide onlar için önemli olan şeyi belli ediyorlar bence o nasıl davranıyorsa sen de öyle karşılık ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?