Erkek arkadasimin istekleri :(

Ancak yarin soyleyebilirim bunu tabi o zamana kadar sinirimden kudurmazsam

Evet suanda dakikalardir o sitede ve tek cumle dahi yazmadi ise giderken birakin mesaj atmayi isten cikinca bile zar zor ariyor ve dusundugum kuskulandigim sey biri-birileri varki nette bu derece guzel takiliyor bana zamanim yok giremiyorum derdi hep

onun zamani kisilere gore degil o kisilerle konustugu, yaptigi seylere gore degisiyor canim belli ki.. sen onun istediklerini yapmiyosan sana zamani yok ama yapan biri icin zamandan bol birsey yok...
bas totosuna tekmeyi gitsin

Amaaan niyet belli işte. Seni gerçekten seven insan özler. Cinselliği ön plana atmaz. Aslında çok şanslısın niyetini sana göstermiş..Kızlara da soruyorsun bu açıdan da şanslısın çok geç olmadan postala gitsin.

Farkli olarak gordugum ve guvendigim insanin gercek yuzunu gordum evet sansliyim bir nevi

Adam bildigin sapik zaten , Birde bunun icin bunalimami girdin ?
Ben bu adam icin lavaboya gitmem , boyle adamlari yere goge sidrimiyosunuz sonrada , yok efendim bana kufur etti , yok efendim bana boyle yapti..
Eee simdiden totosunu kaldirmanin ne anlami var..

Gorusmekmi istemiyo sen ondan once isteme .
Konusmuyormu hakaretmi ediyo sen iki kere konusmak isteme...
Ver sepeti koluna yolunu bulur.

Mesajlarin hepsini okumamissiniz belli yere goge sigdiramadim evet dogru ama bu tavirlarindan onceydi he bu tavirlarinda bile deger verdigimi hissettirdim cunku benim icin artik onemli olmustu bu sure zarfindada her seyin farkina vardim zaten

ayrılmak istiyor senden bence

nedense bu ara hep böyle konular açılıyor nişan ve sevgilinin istekleri.... kızlar siz başkalarının isteklerini karşılamak için gelmediniz ya da ihtiyaçlarını karşılamak için gelmediiniz dünyaya önce kendi istekleriniz ve sınırlarınız olmalı yoksa her karşınıza çıkan bişey ister...birde anlamıyorum ihtiyacı varmış mış mış sizene ya evli değilsiniz bişey değilsiniz önce saygısı sevgisi şevkati olmalı karşıdakinin size değer vermeli herşeyin sırası var sıra şaşarsa sonradan konulmaz saygı sevgiii

Evet suanda dakikalardir o sitede ve tek cumle dahi yazmadi ise giderken birakin mesaj atmayi isten cikinca bile zar zor ariyor ve dusundugum kuskulandigim sey biri-birileri varki nette bu derece guzel takiliyor bana zamanim yok giremiyorum derdi hep
Ayrilirsan kafanda rahat eder sakin kanma ayrilmam seni seviyorum derse inanma seven insan bunu yapmaz gerçekten çok safmis bu adam bukadar belli edilmez niyeti

Sakın uyma ona sakın bugun istedigini alip yarin biraktiginda olan sana olur. Benim basimda da vardi bi tane benle mesajlasmaya katlanamazdi umrunda degildim cinsellikten konusmak istedigindeyse sabaha kadar konusurdu boyle yapiyosun dedigimde de ben oyle birimiyim beni boyle mi biliyosun derdi. Yuzune karsi hic soyleyemedim ama evet aynen oyle birisin allahin cezasi. Bi kere kabul edelim erkeklerin cogunun akli baska biseye calismaz zaten sevse oyle bi kotuluk yapamaz bas tekmeyi gitsin o zaman herseyi daha net gorceksin

Tensel temas peşinde,senin öyle bir niyetin yoksa ayrıl.

Demekki
demekki bendeki adiyle sendeki adi ayni kafadan her bicimde

çikolata sosu üstüne fıstıkta istermiymiş ?

bu ne yahu ısmarlama ilişkimi yaşanır akışına bırakılır olursa olur , olmadıgı için bahane yaratıyorsa koy poposuna rahvan..

çikolata sosu üstüne fıstıkta istermiymiş ?

bu ne yahu ısmarlama ilişkimi yaşanır akışına bırakılır olursa olur , olmadıgı için bahane yaratıyorsa koy poposuna rahvan..
Ya ilk baslarda erkek sonucta normaldir dedim baktim bu abartiyor her aksam cinsellik konusu aciliyor bunaldim bende birde ustune gosterdigi tavirlarla beni bunalima soktu bitirmek istiyorsa bitti kelimesini kullanmasi bile yeterliydi ama o kullanmiyor amaci belli cinsellik ama alamayacagini biliyor

Erkekler ne kadar kabul etmeselerde temelde aynılar benzer bir şey benim de başıma geldi istedikleri yakınlaşma olmuyorsa mesafe koyuyorlar ve böylece ilişkide onlar için önemli olan şeyi belli ediyorlar bence o nasıl davranıyorsa sen de öyle karşılık ver

Zaten basta hatayi ona karsi anlayisli davranarak yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…